- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.341
daha düzenli olur aslında..neyse güzellerim ben ders çalışcam acık gene görüşürüs...bence bır spor salonuna yazıl en güzeli en azından duzenlı oluyor.ben evde hıcbısey yapamıyorum ya(
sende güccücük oluyosun bu durumda:) valla onca diyet listesı gezdım baska gruplarda olmuyor anacım olmuyor. diyet listesı ıle ugrasamıcam okurken yaptıgımı yapacam ac gezecegım:)
ben ıcıyorum valla hem su hem yesılcay
bizim kadar şeker bir diyet grubu yoktur tabiii
kızlar ikinizde istanbuldamısınız
yokmus canım:) benımde plates baslamak üzere hazırlık yapayım canlar grşrz paltesten sonra...:79:
özge bana zor geldi yapması o yüzden ben kaldırmıştım.bide cumaları çok yoğun oluyodumya zman çok ayıramıyodum ama sen bilirsin insan yaptıkça alışıyo zatenaldım bebişim de sen hedef bölümünü kaldırmıştın bence onu tekrar koyalım ne dersin
benim yanımda yarım litrelik pet şişe var ve içiyorul lıkır lıkırHadi kızlarrrrrrrrrrr hep birliklte su içiyoruzzzzzzzzz koşun bir bardak su alınnnnnnnnnnn
evettttttttbizim kadar şeker bir diyet grubu yoktur tabiii
ben ıcıyorum valla hem su hem yesılcay
günaydın neşecim hoşgeldin.
iyi geçmesine sevindim kilo verili üzülme
günaydııııın kaç gündür geldim geçmişi okurken çıkmaz zorunda kaldım yazamadım. yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler..bende çok şükür Ankara macerasını atlattım pazar günü evimdeydim. ama hala yorgunum ve bir yığın çamaşır beni bekliyor. ayrıca birazda kilo aldım sanırım. bakalım cuma günü görceeez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?