Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aldım bebişim de sen hedef bölümünü kaldırmıştın bence onu tekrar koyalım ne dersin
özge bana zor geldi yapması o yüzden ben kaldırmıştım.bide cumaları çok yoğun oluyodumya zman çok ayıramıyodum ama sen bilirsin insan yaptıkça alışıyo zaten
Hadi kızlarrrrrrrrrrr hep birliklte su içiyoruzzzzzzzzz koşun bir bardak su alınnnnnnnnnnn
benim yanımda yarım litrelik pet şişe var ve içiyorul lıkır lıkır
bizim kadar şeker bir diyet grubu yoktur tabiii
evetttttttt
ben ıcıyorum valla hem su hem yesılcay

bende kız şansa bak hem suyum var hem form çayım:94:

günaydııııın kaç gündür geldim geçmişi okurken çıkmaz zorunda kaldım yazamadım. yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler..bende çok şükür Ankara macerasını atlattım pazar günü evimdeydim. ama hala yorgunum ve bir yığın çamaşır beni bekliyor. ayrıca birazda kilo aldım sanırım. bakalım cuma günü görceeez..

hoşgeldin canım evet altta ismini görüyordum
düğün nasıl geçti eltin nasıl

hoşbuldum özgecim. eltiiim valla bu ikinci görüşümdü o yüzden iyi ya da kötü diye yorum yapamıyorum kendisi hakkında. onlar mutlu olsunlarda gerisi boş zaten. düğün güzel geçti ilk zamanlar çok sıkıldık ama sürekli Ankara havası bayılcaktım. eşime söyledim sonra gidip müziği değiştirtti ki havamızı bulduk. bu arada resim ekledim ama eski albümün içine koydum bir tane. albüm özel olduğu için arkadaşım olmayan göremez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…