Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydınlar kızlar :92:

mervecim sen özelden yazmışsın kuzu yeni görüyorum ben hep beğenilenlere yanıyo ya orası o yüzden bakmıyodum

dur bende seni çaldırim kuzum

iyiyim canım nağıyım hergün git-gel
bende arada keşke çalışsam diyorum sonra aman iyikide çalışmıyorum diyorum
ayyy sabah kahvaltım:
-4-5 çeriiiiiiii tomatoesss
-1 salatalık
-form çay

ara:
4-5 erükkkk

kız merve sen şu yemek düzenini ne zmaan değiştircen
ekmekkk kullannn bir dilim yawww bak sabit kaldın

bende arada keşke çalışsam diyorum sonra aman iyikide çalışmıyorum diyorum

kız merve sen şu yemek düzenini ne zmaan değiştircen
ekmekkk kullannn bir dilim yawww bak sabit kaldın

bugün öğlende yicem söz
yaa evde getiröeye üşeniyorum burdada beyaz ekmek yemek istemiyorum haklısın yani ekmek yemediğim içinde akşamları aç düşüyorum eve ne bulsam yiyorum çerez çemez çekiyo canım.

her öğün muhakkak bir dilim ye canım sonuçta vücudun karbonhidratada ihtiyacı var değülmü :86:

ne yersen ye akşamları insnaın canı illaki çekiyo ıvır zıvır

dün gece öyle acıkmıştımki midem ağrımaya başladı yatmadna önce gittim 3 kaşık yoğurt yedim de geçti ağrım

tamam canım görüşürüz kolay gelsin.
bende cumartesi dayanamadım dip köşe temizlik yaptım güya badanaya kadar bişey yapmicaktım ama yaz geldi her yer açık toz insanın ayagına yapışıyo.

günaydınlar herkese
ben nisanın 5 inden beri dukan diyeti yapıyorum
yaklaşık 70 kilo olarak başladım ama herkesin verdiğinin yarısını anca verebildim ki hiç de kaçamak yapmıyordum
ta kiii hangi gün olduğunu hatırlamasam da başladım işte kaçamaklara
en son 65.4 ü gördüm ama tartı eserikli oluyo bu diyette fazlasıyla
hafta sonu teyzemlere gittim ve bana ayrıca yemek yapmakla uğraşmadılar sağolsunlar bende üstelemedim gerçi baya dışına çıktım diyetin
dukan diyetini bilmeyenler varsa diye söyleyeyim ben şimdi seyir evresindeyim ve bu aşamada bir gün protein besinleri(et ve süt ürünleri) bir günde protein besinleri ve sebzeleri yemem lazım
ama ben öğrenciyim ve devamlı et süt almaktan param kalmıyo
tabi sıkıldım da artık diyet halinde olmaktan
geçen sene 80dim şimdi bu kiloya düştüm ama daha en az 55 olmam lazım boyum 1.54 çünkü..
dukanda selülitlerim gitti gerçekten de ama bilmiyorum çok yavaş gidiyo kilolarım ve bu sinirimi bozuyo benim fazlasıyla ne yapmam lazım bilmiyorum spor da yapmıyorum doğru düzgün bi türlü düzene oturtamadım leslie yapmak için videolarım var ama bi gün yapıyosam bi hafta yapmıyorum of ne yapayım sizce yardım eder misiniz bana

canım öğrenciysen sana en mantıklısı ne biliyo musun.
al domates salatalık.
sabahları kepek ekmeğiyle ye.
öğlenleri yurtta mı evde mi okulda mı oluyosun bilmiyorum ama çorba ye salata ye.
akşamlarıda sebze yemeye çalış.
aralarda meyve ye.
meyve zırt pırt alamazsan bimin tahta gibi olan formlarından ye.
bimden bi paket form çay al günde 2 kere iç.
birazcıkta hareket kat hayatına.bak bakalım kilolar gidiyo mu gitmiyo mu

neşeeee o lacivert elbiseli sensin dimi kızım dal gibisin daha yorum yapmıyorum
benim canııım yaaa öyle demeee.. göbüşü görmüyormusuuun kuzum yaa..
neşe biz ark değilmişiz kızzzzzzzzzzz

hemen seni arkadaş olarak ekliyorum özgecim.gerçi sen iş yerinden göremiyorsun sanırım resimleri ama bi denersin

uzuuun bi süre normal diyet programı denedim zaten en son onunla 70 e indim kilo sabitlendi düşmedi aylarca baktım olmuyo dukan diyetine başladım bende
daha önce 70ten aşağı inmedi hiç kilom o yüzden çok yavaş gidiyo sanırım
bilmiyorum ki normal diyete dönsem gider mi kilolar yine takılır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…