Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugüne kuru kayısı ile başladım,bi saat sonra çok hafif bi kahvaltı yaptım..biraz önce arkadaşlarlaydım..sadece 4 tane mercimek köftesi ve bi dilim kek yedimçok mu kızlar??

bugüne kuru kayısı ile başladım,bi saat sonra çok hafif bi kahvaltı yaptım..biraz önce arkadaşlarlaydım..sadece 4 tane mercimek köftesi ve bi dilim kek yedimçok mu kızlar??

bende hiç izlemem kız

pazartesi : aşk ve ceza
salı : öyle bir geçer zamanki
çarşamba : muhteşem yüzyıl
perşembe : fatmagül
cuma : adını feriha koydum

pazarda bazen aşk bir hayaldir i seyrediyorum

yuh diyorumsanırım t.c.nde izlemeyen ve protesto eden bi benim...kızım izlemeyin şunları yaaa...sizin yüzünüzden akşamları tv açmıyorum...önceleri ne güzel ana haberlerden sonra kaliteli,güzel sinemalar olurdu ya....üfffffffffff,bıktım bu dizilerden...bi rtük başkanı olsam,hepsini kaldırıcam...

çok değil bence kuşum
pazartesilerimiz farklı sadece ben bi de lale devrini izliyorum cumartesileri
burası yine canlanmış..

canım gereksiz şeyler temizlendi ve hoşsohbet iyi niyetli arkadaşlar geldi art niyetliler yerine ondandır kıçımızı kaşıyalım dur

ya bende gıcık oluyorum hele öyle bir geçer zamankiyi ne zaman seyretsem migrenim tutuyorsu sinirden artık eskisi gibi seyretmiyorum

kısss sinemayı ben sevmiyorum yaaaa.
ne b ilim böle devamı haftaya olaylarına bayılıyorum vırak yeni bölümü,yeni bölümün reklamı bile çıkınca ben aynen şöyleyim.
hhişşşşttttt az susun yaaaa ooffffff az durun 2 dk anne az sussana yaa

kızlar bırakın şunları yaa....önceden aile dizileri olurdu..şimdi diziler izlenmiyor....iğrenç ötesi...bizim evde dizi izlenmez,evime gelirseniz izletmem haaa...bi pazar gününüz boş galiba,o zaman gelin

kızlar bırakın şunları yaa....önceden aile dizileri olurdu..şimdi diziler izlenmiyor....iğrenç ötesi...bizim evde dizi izlenmez,evime gelirseniz izletmem haaa...bi pazar gününüz boş galiba,o zaman gelin

kız zaten sana gelirsek gündüz geliriz akşam gelmeyiz
yeriz içeriz dizimiz var diye kaçarız

delü
kız zaten sana gelirsek gündüz geliriz akşam gelmeyiz
yeriz içeriz dizimiz var diye kaçarız

ayy özge kahkaha attım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…