- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.501
bende hiç izlemem kız
pazartesi : aşk ve ceza
salı : öyle bir geçer zamanki
çarşamba : muhteşem yüzyıl
perşembe : fatmagül
cuma : adını feriha koydum
pazarda bazen aşk bir hayaldir i seyrediyorum
çok değil bence kuşumbugüne kuru kayısı ile başladım,bi saat sonra çok hafif bi kahvaltı yaptım..biraz önce arkadaşlarlaydım..sadece 4 tane mercimek köftesi ve bi dilim kek yedimçok mu kızlar??
bende hiç izlemem kız
pazartesi : aşk ve ceza
salı : öyle bir geçer zamanki
çarşamba : muhteşem yüzyıl
perşembe : fatmagül
cuma : adını feriha koydum
pazarda bazen aşk bir hayaldir i seyrediyorum
burası yine canlanmış..
hoşgeldn canım naberr uğramadın bugüünnn
yuh diyorumsanırım t.c.nde izlemeyen ve protesto eden bi benim...kızım izlemeyin şunları yaaa...sizin yüzünüzden akşamları tv açmıyorum...önceleri ne güzel ana haberlerden sonra kaliteli,güzel sinemalar olurdu ya....üfffffffffff,bıktım bu dizilerden...bi rtük başkanı olsam,hepsini kaldırıcam...
yuh diyorumsanırım t.c.nde izlemeyen ve protesto eden bi benim...kızım izlemeyin şunları yaaa...sizin yüzünüzden akşamları tv açmıyorum...önceleri ne güzel ana haberlerden sonra kaliteli,güzel sinemalar olurdu ya....üfffffffffff,bıktım bu dizilerden...bi rtük başkanı olsam,hepsini kaldırıcam...
ya bende gıcık oluyorum hele öyle bir geçer zamankiyi ne zaman seyretsem migrenim tutuyorsu sinirden artık eskisi gibi seyretmiyorum
kızlar baksanıza listede yazılı olanlar buraya uğramıyolar...cumaları bildirim yapıyolar mı bari??
kızlar bırakın şunları yaa....önceden aile dizileri olurdu..şimdi diziler izlenmiyor....iğrenç ötesi...bizim evde dizi izlenmez,evime gelirseniz izletmem haaa...bi pazar gününüz boş galiba,o zaman gelin
kız zaten sana gelirsek gündüz geliriz akşam gelmeyiz
yeriz içeriz dizimiz var diye kaçarız
delükızlar bırakın şunları yaa....önceden aile dizileri olurdu..şimdi diziler izlenmiyor....iğrenç ötesi...bizim evde dizi izlenmez,evime gelirseniz izletmem haaa...bi pazar gününüz boş galiba,o zaman gelin
kız zaten sana gelirsek gündüz geliriz akşam gelmeyiz
yeriz içeriz dizimiz var diye kaçarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?