- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.541
iyi akşamlar özgeee bende çıkcam şincik bu akşam burdaki ders kitabımı falanda götürem yarın unuturum
günaydın canım
iii cnm kocacımı yolladım işe bende bırazdan markete gıdecem o zamana kadar takılıyorum burda...
iyi yaptın canım erken kalkıyorsun yaniii
evet mecburen 7.30 bazen daha erken ayakta oluyorum:) cnm ben markete gıdıpo geleyım grşrrzz
günaydıııınnnnn :92::92::92::92:
özgee çok uykum varrr
gece 2 yi geçiyodu yattıgımda.
hiççbenmkiyle biraz tartıştık.
babası aşırı geveze bi adam.aradı mı yarım saatten önce kapatmıyo ve inan bıktırıyo insanı hep aynı şeyleri tekrarlıyo.ben işim var demesem kapatmıyo.
ve dün akşam bi ufacık bi konu yüzünden tartışıyoduk.
her zaman oluyo tartışmalar ama hemen hallediyoruz biz.
babası odasına girdi diyoki versene şu telefonu bana.
ayyyyyyyyy özgee tepem attı.
telefonu acakta ne dcek ona ne yaaa özelimize bu kadar burunlarını niye sokuyolar anlamıyorum.
benimkinin evde suratı asık olur beni ararlar aranız mı bozuk.deli olcam yaaa.
onlar neden burnunu bu kadar sokuyo bizim özelimize anlamıyorum
benimkine de sitem ettim.uygun bi dille söyle beni o kadar aramasın dedim.nası açıklarsın bilmem ama istemiyorum bıktım dedim ben 2 günde bir vır vır vır onu dinlemek zorunda değilim.
babam gececiyken sabah ben çıkınca geliyo eve babam.akşamda o çıkıyo ben giriyorum 1 hafta görmüorum babamı ve 1 kere arar haşlık bırakimmi falan filan.
ben kendi babamla bile bu kadar konuşmuyorum yaaa
özge çevremde evli olan herkese soruyorum kaynatanla muhabbetinin seviyesi nası diye.
öyle nasısın iyiym o kadar diyolar.
bu adam konuşurken ben resmen nefes alamıyorum ya.2 günde bir bazende hergün ne konuşulurki ya
ama inan anlatılacak şeyleri olsa dinlerim.
dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrarlıyo.terslemek istemiyorum adam zaten psikiyatride yatmış ve aylarca psikolojik tedavi görmüş biri.depresyona falan giriyomuş herşeyi çok takıyomuş kafasına.
bu aralar mesafe koymaya çalışıyorum.
her aradıgında açmıyorum açtıgımda işim var diyip bahaneler uydurup kapatıyorum.
aynı şekilde babamıda arayıp kafasını şişiriyomuş
babacımda bişey demiyo benim için
ben söledim ama baba işim var de kısa kes lafı çok yüz verme her aradıgında açma dedim
geçen hafta sonu üst üste 5-6 kere aradı beni adam.
açmadım inat ettim o daha çok inat etti ama açmadım.
babamı aramış sohbet esnasında diyomuşki merveide aradımda açmadı duymadı galiba öküz hayvan herif babama niye söylüyosun mal mısın sen ya bu kadar içli dışlı olcak seviyeye geldik mi biz gerizeklı.
babam anlamış tabi bilertek açmadıgımı.
iyi yapmışsın mesafeni koru dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?