Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar
aklımı başka işlerle meşgul etmek için kendimi temizliğe verdim kocayıda evde bulmuşken tülleri yıkattım banyonun fayanslarını sildirdim

kilo verenleri tebrik ediyorum
özgecim senide ayrıca tebrik ediyorum kuzu gitsin kilolar

ayşenim çok şanslısın koca yönünden benimki hayatta perde merde karışmaz banane der valla
sağol canım tebrikin için valla çok şırmardım bugün ben

ayşenim çok şanslısın koca yönünden benimki hayatta perde merde karışmaz banane der valla
sağol canım tebrikin için valla çok şırmardım bugün ben

benim koca tül asmanın erkek işi olduğunu sanıyo çaktırma
aslında onu beklemem ben evde olsun diye ama yetişemiyorum sadece mutfağı takabiliyorum
bugün eşim diyoki senin böyle bücirik olduğunu bilseydim almazdım
hadi bee ordan dedim 170 lik hatunu buldunda bunuyon

biraz azmetsen 3 ayda çıtır olursun canım

hadi yaa ne güzel
senin kocan benim boyumu görse ne dicek acaba
3 ay sonra nasıl olurum allah bilir belki size başka süprizler yaparım

benimki 2008 ocak doğumlu canım 3,5 yani
senin kızın daha büyük gibi geldi bana resimden
86 lısın daha çok küçüksün kız bende 82 liyim
bilge 2 yi düşünüyormusun balım

benim kızın boyu uzun özgecim..avatarda 3 yaşında daha..düşün yani...bu arada 85 liyim,86 lı değil:)
2. yi ben düşünmüyorum da babası düşünüyor,bakalım nasıl olcak

benim kızın boyu uzun özgecim..avatarda 3 yaşında daha..düşün yani...bu arada 85 liyim,86 lı değil:)
2. yi ben düşünmüyorum da babası düşünüyor,bakalım nasıl olcak

artık zamanı gelmiş bence canım 4 yaştan sonra artık kardeş gibi arkadaş gibi olmuyor daha bi abla abilik oluyor 3-4 yaş en ideali bence birlikte büyümeleri daha güzel aslında geç bile bence ama şartlar gereği böyle oluyor işte

bence de öle ama...bakalım nasip....o zaman önce sen doğur,sonra ben..biraz zayıflayalım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…