- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.721
kızlar ben geldim...baskülümün pilini buldum,aldım ve biraz önce taktım
bu hafta kilo verememe gazıyla tam 2 saat yürüdüm
şuan bacaklarımı hissetmiyorum desem yeridir
elimde de bi yeşil elma sizi takip ediyorum
BU ARADA KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDERİM
yarım saat kaldı bildirime gelmeyen iki tane arkadaş var
bu arada pasta yemene rağmen gram verdiğin için seni de tebrik ederim...
haftaya bakalım nolcak....
büyük bi ihtimal işleri vardır....akşam yazarlar...o zman bakarız..
kilo bildirimi icin girmistim ama sanirim geç kalmisim anca girebildim oglum hasta oldugu icin 2 gundur mahvoldum onunla ugrasiyorum çok acele etmissin ozgecim tablo icin....
geçmiş olsun..neyi var?ateş mi yoksa?
bilgecim yeniden hosgeldin canim....sorma hem dis cikariyor, hem oksuruk, bogazi hiril hiril ,hem nezle oldu burnu saril saril geceleri tikaniyor basbasbagiriyor yok yok yani(( 43:
hoşbulduk canım..Allah kolaylık versin..bilirim o durumları...gece gündüz uykusuzluğu..napcan..boşuna mı cennet anaların ayağı altında..geçmiş olsun..burnu için serum fizyolojik kullanıyo musun??o hemen açıyo tıkanıklığı..
evet canim serum fizyolojik ve burun aspiratoru kullanuyorum ama onu yapmakta ayri dert hic sevmiyor savasiyorum resmen.....cocuk buyutmek cok zor....
kilo bildirimi icin girmistim ama sanirim geç kalmisim anca girebildim oglum hasta oldugu icin 2 gundur mahvoldum onunla ugrasiyorum çok acele etmissin ozgecim tablo icin....
özgecim eline sağlık...:79:
bilgecim yeniden hosgeldin canim....sorma hem dis cikariyor, hem oksuruk, bogazi hiril hiril ,hem nezle oldu burnu saril saril geceleri tikaniyor basbasbagiriyor yok yok yani(( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?