Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Öncelikle herkeze merabaa :) Ben aranıza yeni katıldım.6 kilo fazlam var bunu kısa sürede vermek istiyorum,diyete bşlamayı planlıyorum, bana ne yapmamı önerirsiniz acaba ??

hoşgeldin canım aramıza

canım böyle olmazki bende kg veremiyorum hatta alıyorum ama yine burdayım seninde motive olman lazım

teşekkürler sanada bol şans

Öncelikle herkeze merabaa :) Ben aranıza yeni katıldım.6 kilo fazlam var bunu kısa sürede vermek istiyorum,diyete bşlamayı planlıyorum, bana ne yapmamı önerirsiniz acaba ??

hoşgeldin canım

Hb cnm :) İki gündür fazla bişy yemiyorum ekmek tüketmiyorum artık,Bool su içiyorum. Arada sporda yapıyorum iki öğüne indirdm beslenmemi.Şekerde tüketmiyorum Naıl gidiyorum sizce kısa zamanda 6 kilo verebilirmiyim

Son düzenleme:

2 öğüne indirdim demişsin
doktorlar ve uzamanlar günde 6 öğün yenmeli diyorlar
istersen bu 2 öğünü bir dene bu şekilde veremezsen 6 öğüne çıkar
az ve sık yemek gerekir çünkü

kızlar sabah beşi bi yerde-elma sirkesi-sıcaksu-ba karıştırıp içtim atom etkisi yapmış mıdır ki

tm tartılıcam bende kilomu merak ediyodum zaten, ne yarşmaası bu canm.s:97:

topiğin eski tadı kalmadı ama sizlerde gelince canlanırız inşallah
cuma günleri herkes 3 e kadar kilo bildirimine geliyor
birinci olan arkadaşımız kupa alıyor haftanın birincisi seçiliyor yani

2.kere bildirime gelmeyen listeden çıkarılıyor

Hmm tamam cnm tartılırm ben o zmn . Bende burda siiznle konuştukca insan daha bi istekli oluyo kilo vermek dengeli beslenmek için.Umarım eskisi gibi olur topik ve olucktırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…