- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.561
bilgencim tebrik ederim canım vermeye başlamışsın devamı gelir canım yeterki sabırlı ol
merhaba kızlar yaklaşık tam 1 yıldır burayı takip ediyordum.geçen hafta üye olmaya karar verdim.geçen sene mayıs ayında sigarayı bırakmamla 84 kg çıkmıştım eylüle kadar çok kasmadan 74 e indim sonra bir bıraktım tam bıraktım şuan 82 kilodayım.motivasyonum hiç yok bu sefer.bakalım sonum ne olcak
bu yarışma hangi günü başlıyor mesala ben bugün başlayabilirmiyim yada şartlarınız ne kızlar
Bende katılayım bu yarışmaya ama keşke birbirimizi görebilsek daha çok motive olurduk diye düşünüyorum. Ben diyetimde çikolatayı ve hergün avuç avuç yediğim dut kurusu ile kayısı kurusunu kaldıracağım. Ve kepekli makarna yemeye karar verdim. Kepekli makarnanın üzerine biber salçalı biraz acı olacak tabi bir sos hazırlayacağımAyrıca salataya yüklenmeyi düşünüyorum. Ve elma günde 2 tane yerim Bir de işe giderken otobüsten birkaç durak erken inerim. Başka öneriler varsa yazın kızlar. Çünkü 6 Temmuzda ben tatile çıkıcam acil kilo vermem şart
lütfen benide ekle listeye canım.kilomu 3 gün önce baktıgımda 82,100 dü ama eger sakıncası yoksa yarın sabah daha net söyleyebilirim şuan işteyim ve evdeki nettede sorun var akşamada yazamam.belki haftasonu yükselmiş olabilir bu rakam çünkü.
sempatiğim döndüm ben güzelim artıkın:)))yalnız azıcık kilo alarak döndüm malesef ilaçlar yüzünden..olsun veririm gene...yaz bacım 101,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?