Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar ben bu hafta ne paylasim yapabildim ne spor nede kilo verebildim kilom ayni gecen haftaki kilomu koruyorum 67.5 insallah bu hafta verebilirim spor yapmadan veremiyorum kizlar benim her zaman spor yapmam lazim ya.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum optum gorusuruz kizlar bugun pek burda olamicam yogunum yarin gorusuruz.

merhaba kızlar yaklaşık tam 1 yıldır burayı takip ediyordum.geçen hafta üye olmaya karar verdim.geçen sene mayıs ayında sigarayı bırakmamla 84 kg çıkmıştım eylüle kadar çok kasmadan 74 e indim sonra bir bıraktım tam bıraktım şuan 82 kilodayım.motivasyonum hiç yok bu sefer.bakalım sonum ne olcak

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique............................57.....................56....................1 kilo vermis:teytey:

moonserose0…………………....58......................belli degil

princess of rain…………….…....67.5...................67.5..................kilo verememis:çok üzgünüm:

whitehall...................................73.8...................72.4.................1.4 kilo vermis:sm_cool:

Hatice27...................................67......................67...................kilo verememis:çok üzgünüm:

bilgen35....................................84.5...................83...................1.5 kilo vermis:hooray:

hcr35........................................66......................64.5.................1.5 kilo vermis:hooray:

nihulik.......................................81.2...................belli degil

karbeyaz_84..............................56......................belli degil

akrep33.....................................70.9....................71 .................100 gr almis:çok üzgünüm:

topraksuu..................................60.......................59.5................500 gr vermisa.s.

Son düzenleme:

hosgeldin canim aramiza, ne guzel tam 10 kilo vermsin tekrar almisin ,keske biraz dikkat etseydin ,hani alinirda ,sen tum almisin ,
insallah bu basladiginla tekrar aldigin kilolari verirsin
biz burda kendi kendimize yarisma duzenleyip ,paylasimda bulunup mtive olmaya calisyoruz
sende bundan sonra aramizda bulunursan insallah hep birlikte veririz kilolarimizi

bu yarışma hangi günü başlıyor mesala ben bugün başlayabilirmiyim yada şartlarınız ne kızlar

canim yarismamiz pazartesiden pazrtsiye, biz bugun kilo bildirdik ve tekrar bugun basladi
listeye girmek istiyosan senide ekleyim
yarisma sartlari ,iste glip paylasimda bulun ,hani burayi unutup gitme
ii hafta ust uste kilo alanlari listeden cikariyorum
ne yedin ne ictin ne yaptin gunluk rapaor ver
girebildigin surece tabi

Bende katılayım bu yarışmaya ama keşke birbirimizi görebilsek daha çok motive olurduk diye düşünüyorum. Ben diyetimde çikolatayı ve hergün avuç avuç yediğim dut kurusu ile kayısı kurusunu kaldıracağım. Ve kepekli makarna yemeye karar verdim. Kepekli makarnanın üzerine biber salçalı biraz acı olacak tabi bir sos hazırlayacağım Ayrıca salataya yüklenmeyi düşünüyorum. Ve elma günde 2 tane yerim Bir de işe giderken otobüsten birkaç durak erken inerim. Başka öneriler varsa yazın kızlar. Çünkü 6 Temmuzda ben tatile çıkıcam acil kilo vermem şart

lütfen benide ekle listeye canım.kilomu 3 gün önce baktıgımda 82,100 dü ama eger sakıncası yoksa yarın sabah daha net söyleyebilirim şuan işteyim ve evdeki nettede sorun var akşamada yazamam.belki haftasonu yükselmiş olabilir bu rakam çünkü.

canım riverwind benim en büyük sorunum abur cubur bayılıyorum.ve sabahları yedigim pogaça.sabahaları kepekli tost hazırlasam tamam.ama abur cuburu nasıl halledecegim

tabi canim istersen senide katariz yarismaya az once bi arkadasa yazdim yarisma ilgili seyleri onlari oku
birbirimizi gorelim derken ne anlamda dedin ,burdaki bazi arkadaslarin burdan resimlerini goruyoruz ,ama tabi hepinmiz suan verme asmasindayiz verdikten sonra once ve sonraki hallerimizi koyariz
cikolata kuru dutn kuru kayisi bunlar kilo yapar kalorili cunku bencede birakman gerekli bunlari
canim vermen gereken kilo ne kadar boyun kac
ve suanki kilon

tamam ben seni 82,1 olarak ekleyim bugun ,yarinda tartilinca gercek kilonu soylrsin bana tamam
peki ne kadr vermek istiyosun

valla 70 i görsem daha ne isterim.okadar motivasyonum bitikki anlatamam.nasıl başlayacagım nerden bilmiyorum.evde koşu bandı var5 kere üstüne çıkmadım.neden böyle oldum bilmiyorum kendimi çok hantal hissediyorum lütfen bana yardım et sympathigue koçluk yap bana:Saruboceq:

canım şimdiye kadar 1 ltre şu içtim sadece. bu dakikadan itibaren başladım ama .kendime söz verdim.akşam yemegiyle birlikte inşallah başlamış bulunacagım.tavsiyen var mı bana bu konuda

sempatiğim döndüm ben güzelim artıkın:)))yalnız azıcık kilo alarak döndüm malesef ilaçlar yüzünden..olsun veririm gene...yaz bacım 101,5

canim tekrardan hosgeldin aramiza ,ee neoldu ilaclar bittimi, regl oldunmu
e kilo alman normal canim bisey demiyorum
hadi bakalm en son 99 olmustur, insallah yine kilo vermeye baslarsin
bak burayi unutma diger topige dalip gel tamami buraya yine

merhaba hatunlar nasılsınız? ben hem iyi hemde uykusuzum.dün tüm evi camlar dahil olmak üzere temizledim sonra süslenip püslenip arkadaşlarla buluştum,akşama kadar sahilde eğlendik,akşamda arkadaşlarım bende kaldı ve tahmin edersiniz ki geç yattık.sabahta apar topar evden çıktığım için tartılamadım ,regl oldum bu arada davul gibiyim.sempatikciğim sen beni aynı kiloda bilde verdiysem haftada belli olur artık.herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…