- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.981
kilo veren arkadaşları çok tbr ederim darısı bana inşallah sabah kahvaltı etmedim öğlen bir kase mercimek çorbası içtim akşama bilmiyorum ne yerim
kizlarrr bugun dogum gunum ,kilo veremedim malesef ama:çok üzgünüm:
simdiye kadr kimse kutlamadi
neysem ben kendi kendiminkini kutlayim bariiyerimseniben
iyiki dogdumopuyorumnanaktan
buda benim pastam yine kendi kendime hediye ettim
yemesemde gozum doysun baricokacimcoook
evet canim dun dogum guumde, gecen haftadan soyledim ama sen gormemistin ,olsun be sani neolcak normal bi gun ,okadar onemlkli degil canim, soylemen yetergünaydın hatunlar ,nasılsınız?
ayy benim sempatikciğimin doğum günüymüş dün ben bilmiyordum canım yaa bilsem hayatta unutmazdım.nice mutlu,huzurlu yıllar yaşamanı dilerim canım benim opuyorumnanaktan ALLAH hayırlı bir ömür verir sana inşallah Şeniz
gunaydin kizlar masallah masallah diyetler son gaz gidiyor bende ikinci olmusum vaybe neysem bunada sukur ama hic inemicem galiba 65 bir gorsem diyorum ama biraz zor galiba, oburcum
sempatim gulum iyiki dogdun canim arkadasim kac yasina girdin kiz yas sorulmaz emme ben sorarimkaydirigubbakcemile3 allah sana mutlu hayirli bir omur nasip etsin canim.
bende yeni kahvalti yaptim 1 dilim sume beyaz peynirli ekmek 1 tane muffin kek 1 domates ve 1 fincan cay okula gitmedende 1 kase corba icicem.
günaydın canım nasılsın.bende bilmiyordum sayende şimdi öğrendim du bende kutlayayım.
geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım.nasılsın.her zaman giremiyorum.ama kılolarla aram ıyı.
slm kızlar yine döndüm ben 1 kilo almış olarak ne kadar kötü değilmi 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri alıyorum aşırı bir yemek yeme isteğim var sizdede oluyormu bilmiyorum sıkıntılı olduğumda yemeğe saldırıyorum.sanırım yaşadıklarım üst üste geldi.çok kötü bir dönemden geçiyorum sanki herşey üstüme geliyor
Canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN!..........Allah herşeyi gönlüne göre versin.Sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar dilerim.Hayatım senin doğum günün unutmadım.Ama sana doğum günü pastası arıyordum.Buldum sonunda!...Umarım hepimiz bööööleee soyuna döküne güneşlenecek kadar zayıflayabiliriz.
Hayatım sana bu 3. kez doğum günü kutlama mesajı yazışım.Ama ne hikmetse bir aksiliktir gidiyor.Her seferinde sayfa açılmıyor.Ya da pastanı ekleyemedim.Ama galiba sonunda becerebildim.Hadi bakalım ...........
selam kızlar ben giremiyorum bu aralar doktora git gel yapıyorum benim kanım çok düşüktü kan serumu kullandım dün doktora gittim tekrar kullanacakmışım kollarım delik deşik oldu valla kızlar.Bu serumlarda kilo aldırırmı acaba aman neyse saglık daha önemli . Birde bugun eczaneden acı cehre aldım işe yararmı bilmiyorum ama deneyecegim ne diyorsunuz? SEMPATİK ciğim d.günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kaç oldun alkisalkisalkis hanımlara sorulmaz ama bizbizeyiz öpüyorum canım. ya bu haftaki yarışmaya geçmi kaldım beni ekleyemezmisin kilom 75.
selam kızlar ben giremiyorum bu aralar doktora git gel yapıyorum benim kanım çok düşüktü kan serumu kullandım dün doktora gittim tekrar kullanacakmışım kollarım delik deşik oldu valla kızlar.Bu serumlarda kilo aldırırmı acaba aman neyse saglık daha önemli . Birde bugun eczaneden acı cehre aldım işe yararmı bilmiyorum ama deneyecegim ne diyorsunuz? SEMPATİK ciğim d.günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kaç oldun alkisalkisalkis hanımlara sorulmaz ama bizbizeyiz öpüyorum canım. ya bu haftaki yarışmaya geçmi kaldım beni ekleyemezmisin kilom 75.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?