- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.401
sanada günaydın moonserosecim
afiyet olsun canım üzülme uzun zamandır diyettesin maşallah güzelde kilo veriyosun hakkettin sen bunu zaten gün boyu yaptığın işler yürüyüşler onu çoktan eritmiştir
bende bu hafta en az 1 kilo vermeyi istiyorum inşallah hepimiz veririzde bu hafta moraller biraz toparlanır
sempatikciğim daha öncede yazmıştım
benimde 60,5 kg canım senağlama diğer hafta gülecem inşallah
ayy sağol ablacığım bu gazla ben kesin bu hafta kilo veriyorum kesinn opuyorumnanaktan
gunaydin kizlar gec kaldim ya kilo bildirimine kusura bakmayin yeni kalktim zaten bildircek kilomda yok 69 yaz sempatim ama o 69 son gorusum olcek insallah bu hafta simdi hemen spor yapicam ardindan bir dus ve kahvalti ya sempatim bak aldigin kiloyu vermisssin dilek senide tebrik ederim canim masallah.topraksuu ablam iyi dileklerin icin sagolasin sende haftaya verirsin insallah mooncum bugun bende pizza yapcem kocacim istedi insallah az yerim ya
kizlar bu arada benim baskul dijital degil evin heryerinde tartildim hep farkli kilo cikiyor nasil tartilsamda dogru kilom cikar ya bir bileniniz varsa soylesin pilis fayans uzerindede tartildim
[B]opuyorumnanaktanKIZLAR HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER BURASI BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR İNANIN HERKESE TEŞEKÜRLER[/B]
gunaydin kizlar gec kaldim ya kilo bildirimine kusura bakmayin yeni kalktim zaten bildircek kilomda yok 69 yaz sempatim ama o 69 son gorusum olcek insallah bu hafta simdi hemen spor yapicam ardindan bir dus ve kahvalti ya sempatim bak aldigin kiloyu vermisssin dilek senide tebrik ederim canim masallah.topraksuu ablam iyi dileklerin icin sagolasin sende haftaya verirsin insallah mooncum bugun bende pizza yapcem kocacim istedi insallah az yerim ya
kizlar bu arada benim baskul dijital degil evin heryerinde tartildim hep farkli kilo cikiyor nasil tartilsamda dogru kilom cikar ya bir bileniniz varsa soylesin pilis fayans uzerindede tartildim
bizde senin adina sevindik canim ne guzel motive edebiliyosak seni
zaten vermen gereken kilo cok az insallah tez zamanda mutlu sona ulascaksin ben eminim
merhabalar şekerler yazdıklarınızı okuyup geldim
sempatikcim ve dilekcim sizi candan kutluyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sempatik dün ne yediğin hiç önemli deil artık önümüze bakacağız bugün hepimiz için yeni bir başlangıç olsun işleri dahada sıkı tutalım ben öyle yapacam sizleride bekliyorum zemuszemus
dilekciğim teşekkür etmene hiç gerek yok canım burda herkes katkıda bulunmaya çalışıyor sende bu oluşuma kilo vererek verdiğin destekle güç katıyorsun o zaman sanada kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan
prensesim inşallah canım haftaya en azından 68 i görürsün bu arada pizza yapıyormuşsun dikkat et çok tehlikeli bir yemek öncesinde bir tabak kiraz falan ye üstünede koca bir bardak suuuu yemeğe yerin varsa otur bir dilim ye :jeyyar: kötükedihüso
şeker sen yarışmayıbıraktın diye ben yazmıyodum kilomuu
ben bu hafta 68,5 uummm benida kat listeyeee
merhabalar şekerler yazdıklarınızı okuyup geldim
sempatikcim ve dilekcim sizi candan kutluyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sempatik dün ne yediğin hiç önemli deil artık önümüze bakacağız bugün hepimiz için yeni bir başlangıç olsun işleri dahada sıkı tutalım ben öyle yapacam sizleride bekliyorum zemuszemus
dilekciğim teşekkür etmene hiç gerek yok canım burda herkes katkıda bulunmaya çalışıyor sende bu oluşuma kilo vererek verdiğin destekle güç katıyorsun o zaman sanada kocaman teşekkürler opuyorumnanaktan
prensesim inşallah canım haftaya en azından 68 i görürsün bu arada pizza yapıyormuşsun dikkat et çok tehlikeli bir yemek öncesinde bir tabak kiraz falan ye üstünede koca bir bardak suuuu yemeğe yerin varsa otur bir dilim ye :jeyyar: kötükedihüso
saol sempatik ben kendimi hiç bu kadar hırslı hissetmemiştim inşallah hepimiz hedefe ulaşıcaza.s.a.s.a.s.
eet topraksu ablam dun oyle oldu ,bugun kesin basladim
ama bugunde kendimi nsl sis hissediyorum karnim kocaman ,su bile almicak kadar midem,bakalim suyu zorla iccem yemek zaten fazla yemicem
haftaya sonucu gorcez insallah hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?