- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.461
canım 57 degıl 57.4 :kedi:
sempatik benim dediğim çubuk ucunda çikolata deil
çubuğun kendisi zaten çikolata herçubuk kağıda sarılmış şekilde bir paket içinde
8 tane çubuk var her biri 54 yada 57 kalori eti striks başka markalarında varmı bilmiyorum
günaydın hatunlar,nasılsınız? ne oldu bambaşkaben niye moralsizsin? dilekciğim kardeşinde bebeğide hayırlısıyla kurtulur inşallah.ben bugün çok yoğunum yine geleceğim...
süpermişş yaaa vallaha bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler ben hiç duymamıştım bunu harikasınız siz yaaa:lepi:
özel günlerim başlamak üzere bugün yarın eli kulağında zaten çok şiş hissediyorum kendimi yarın ve öbürgün yapsammı acaba CADIARZU
haa bu arada kilomu filan yazdım mı hiç bilmiyorum yaziim bari 72 kiloyum şu an 6 ayda 95 ten indim bu kiloya daha 20 kilo vermek istiyorum burada bu iş olacak galiba:sm_cool: dakka 1 gol 1alkisalkisalkis süper paylaşımlar varrrbayıldım size yaa:1hug:Şeniz
gunaydın kızlar bugun moralım cok bozuk mafoldumben yumurta koydum sımdı guzel bır kahvaltı yapcam ( domates salatalık yumurtadan olusan ) hadı sızde gelın bekletmeyın benı bakım yerimseniben
yaa bende 64 kiloyum 1.65 boyundayım 58 olmak istiyorum 6 ile başlayanlardan kurtulıyımda 59 bile olur yani yaaa off nasıl kilo vericem bide selülit belam var basen kısmımda nasıl yok olur yaa
saol canım bebegimiz dogdu biraz önce hayırlısıyla herkesten allah razı olsun:lepi::teytey:
kızlar kekikli acı çehre kullanmış olanınız varmı;iş yerinde şimdide bundan bahsediyorlar birisi sipariş vermiş bende versemmi acaba sonuç alan varmı bu kekikli acı çehreden:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?