- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.561
yazdim ya kiz gece 2 de yaptim kahvaltimi 2 dilim ekmek salam ve peynir mafoldumben
benimde bugun 15 oluyor yariladim sonunda
aksama sebze takilacam
gece vardiyasina tam gecmem canim okula 12 de gidiyorum ozamana kadar ciziktiririz buraya birseylerkaydirigubbakcemile5
benim evdede 1 paket musli var findikli cevizli felan sevmedim bu aldigimi o kadarda pahaliya almistim en guzeli meyveli olanlar ne yapicam bu musliyi bilmiyorum atmaya kiyamiyorum.
bende 3 kere gittim patene daha en son gecen sene gitmistim.aman bosver bebeginle daha guzel vakit gecirirsin.
sabahlari 12 de gidiyorum canim sali gunleri bosum persembe 9 da gidiyorum diger pazartesi,carsamba ve cuma 12 gidiyorum.
sabahlari erken kalkarsam yazarim ki erken kalkiyorum zaten birakmam burayi kilo vermem lazim.
oglenede haslanmiz birseyler ye diyecegim ama evinde tavuk yada balik varmi yada sebze
aman zor be bu diyet annemde trde diyette doktor kontrolu altinda hergun izgarasi var.bazen yapmiyorum diyor vok tavalar varya onda tavugu,baligi pisiriyormus kendi suyunda azcikta yag katiyormus cok az oyle yapiyorum diyor.
iyi fikir yani
makarnami var kiz aksam menunde gercekten 3-4 kasik yiyebiliyormusun ben bazen kendimi zor tutuyorum yememek icin:kedi:
klava: klava: karistirdin galiba burasi zayiflamak isteyenlerin topigi kilo almak isteyenlerin degil:mymeka:cabuk kendine gel
supersin canim.....ayyy heyecan basti beni bakalim kim birinci olacak??:dance:
bende gidip kahvalti yapip geleyim canim ayrilma biryere insallah oglum uyanmaz zor uyudu oda yarim yamalak her an uyanabilir
o kadar emin olma derim:jeyyar: ama ikinciligi sana verebilirim bakdelikafaduldenayy canim nasi korkuttun beni yaa valla kac gundur cheese kek hayali kuruyordum aksam yerine sabah yeyim sonra yakarim dedim(
ama sonrasinda cok az yedim arada azicik kuruyemis yedim sonra aksam yemegi ve bitti
ustune 100 kere ip atladim
bol bol mekik cektim
hareket yaptim
affet canim yaa mafoldumben
ben birinci olcam canim benim :bbo:
ben de buralardayim canim hadi yap sen kahvaltini az ye lülülülülülü
aferin iste buualkisalkisalkissabah kalktim hareketlerimi yaptim 1 bardak suyumu ictim
kahvalti
domates
1 tost ekmegi
tost ekmegi uzerine surulmus az krem peynir
bu kadar :))
o kadar emin olma derim:jeyyar: ama ikinciligi sana verebilirim bakdelikafadulden
aferin iste buualkisalkisalkis
bidaha chese kek yedigini gorursemklava: klava: ona gore
mehay harıkasın valla yazdıklarını okuyunca cesaret geldı bana da
bende yıne ıpın ucunu kacıranlardanım
ya nolur bana da bı kızın ya(
sisttt kizlar noruyonuz bensiz , masallah baya cene calmisiniz
bende yeni geldim okuladan hemen bi bakim dedim
dun hcimi hic vaktim yoktu ,okula gitmedim sabah ise gittim ordan kostur gel dus al suslen puslen dugune gitti ,amma baya dokturdum ,kayinpeder olmasaydi daha oynardikya neysem buda yeterkaydirigubbakcemile3
eve geldim bizimkiler cay istedi onlara cayi verdim annemle konustum ,dun ne yedim ictim unuttum bilede ,ama colayi fazla kacirdim malum dugunde:kedi:
bugunki menuye gelince
sabah 8 de bir bardak yesil cay bir tane kuason
saat 10 da yine bir bardak yesl cay ,boyle bi tadimlik cikolatali bisey(heralde bu kadardi)
oglen salata ,yanindada arap kizlarin verdigi bikac sarma ve azcik kuskus
ikindi 2 mandalina bir kucuk paket cips bi avuc diyebiliriz(arkadas herkese almis yemesem aklimda kalcak dedim simdi yiyim aksam fazla yemem)
aksamda birazdan yicem ama aciktimdacokacimcoookheralde bir tas sutlu corba bir tasda ispanak yemegi
sonrasinda yine normal cay ve yesil cay ,gerisini bilmiyorum ,belki meyva olabilr yada hic bisey
yinede menum azdi , haaa unuttum bak gelirken arkdas hani bi tablet kadar cukulata verdiydi:kedi:kaydirigubbakcemile3
yine masallah diyin
haaaaa kaydirigubbakcemile3 benim kilom 63 mus anacim 62 degilmis kac gundur soyleyemedim
duzeltiverin lutfen bariiiiiiii:hulya:
mehay harıkasın valla yazdıklarını okuyunca cesaret geldı bana da
bende yıne ıpın ucunu kacıranlardanım
ya nolur bana da bı kızın ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?