- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.161
canim ya olsun bunada sukur insallah haftaya veririz dur bakalim acelemiz ne vericez insallah mutlu sonuda gorcez hep beraber
evet iki haftadir guzel verdim ,insallah almam haftaya insallah veririm bukadardaha ,ama bukadar olmasada az az verim o daha saglikli oluyoevet canim oyle sen iyi vermissin bu hafta ama:lepi:
evet iki haftadir guzel verdim ,insallah almam haftaya insallah veririm bukadardaha ,ama bukadar olmasada az az verim o daha saglikli oluyo
artik aksamlai yemiyorum onun cok faydasi oldu bende bide spor yapiyorum en az 30dk falan ,bakalim bu hafta ne olcak
mrb canim masallah guzel kilo vermisin ,biz kendi aramizda yarisma duzenliyoruz, kim daha cok kilo vermis ,yani birinciyi buluyoruz, boylece yarisma ile daha guzel kilo veriyoruz, bugun biriù kilo bildirimimiz, ve tekrar baslicaz tabi baslamak isteyenler ,bu haftaki yarismada olmak istyomusun , sanirim 80 le baslicaksin
canım benim, çok teşekkür ederim duyarlılığın ve sıcaklığın için. senin adına da üzüldüm. insan kendisiyle aynı şeyleri yaşayanları görünce biraz daha iyi oluyor. haklısın buradaki birçok insan, gerçek hayattaki dostlardan daha duyarlı, daha sıcak olabiliyor.
yarın doktora gideceğim artık dayanamıyorum kızlar, kalbimdeki ritim bozukluğu her gün daha da rahatsız ediyor beni. yarın kalp doktoruna gideceğim, olmadı öbür gün giderim. gün alabilirsek bakalım...
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum a.s. umarım sağlıklı bir şekilde vermeye devam edersiniz.
öpüyorum hepinizi kocaman, iyi haftalar, sağlıklı günler herkese Şeniz
evet canim cok memnun olurum ..
80,8 kg ..
önce katilsaymisim birincilikleri kaparmisim demek ki :))
ama simdiden sonra biraz yavas vericem kilolari .. adasudan firca yemek istemiorum :roflol:
arzuuuu sabah koca bi sandvic yedim lem senin korkunap
aaah ah o ilaçlardan çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. şifa değil hastalık sanki ilaçlar töbe yarabbim.
ama kullanmayınca da olmuyor işte... ben yarın gideceğim sanırım doktora, haberdar ederim sizi yine
afferim bacım ac kalma sabah kahvaltı önemli saglıgından olma ara ögün ögle ve akşamda yeee heee :mymeka:
ay canim benimtebrik ederim ne guzel 3 kilo vermisin ,suan senin kilon fazla oldugu icin bir haftada boyle hizli verdin ,zamanla dustukce kilo vermende yavaslar ama supersin aynen boyle devam yilmak yok bu haftada ayni yarismadayiz
5-12 ocak arasi diyet yarismasinin sonuclari
sympathique.................59.8................58 .8 (1 kilo vermis):teselli:
mehay..........................61.9............... ..61.7 (200 gr vermis):dilcikar:
myocean76...................58...................58 (kilo vermemis)klava:
dimplehawk...................62,9...............62 .4 (500 gr vermis)a.s.
whitehall.......................73................ ..72.4 (600 gr vermis)a.s.
adasu ..........................77..................75.3 (1.7kilo vermis)Şeniz
periza...........................91............... ....88 (3 kilo vermis):lepi:
kuzuzuzumbambino.......71.8...............73.2 (1.2 kilo almis ):mymeka:
serenay.30....................62.4...............belirtmedi ve elendi[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?