Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canim oyle sen iyi vermissin bu hafta ama:lepi:
evet iki haftadir guzel verdim ,insallah almam haftaya insallah veririm bukadardaha ,ama bukadar olmasada az az verim o daha saglikli oluyo
artik aksamlai yemiyorum onun cok faydasi oldu bende bide spor yapiyorum en az 30dk falan ,bakalim bu hafta ne olcak

insallah devamida gelir canim...aynen boyle devam hedefimize ulasana kadar...kaydirigubbakcemile5

5-12 ocak arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.................59.8................58.8 (1 kilo vermis)

mehay..........................61.9.................61.7 (200 gr vermis)

myocean76...................58...................belli degilyasakkelime

dimplehawk...................62,9...............62.4 (500 gr vermis)

whitehall.......................73................ ..72.4 (600 gr vermis)

adasu ..........................77..................75.3 (1.7kilo vermis)

periza...........................91...................88 (3 kilo vermis)

kuzuzuzumbambino.......71.8...............73.2 (1.2 kilo almis )

serenay.30....................62.4...............belli degilyasakkelime

evet canim cok memnun olurum ..
80,8 kg ..

önce katilsaymisim birincilikleri kaparmisim demek ki :))

ama simdiden sonra biraz yavas vericem kilolari .. adasudan firca yemek istemiorum :roflol:

arzuuuu sabah koca bi sandvic yedim lem senin korkuna p

drunu aksatma cnm... dogrusu ben debu ilaçları bıraksam mı die düşünüorm...ya kızlar acaip aç gözlü bisi oldum cumadan beri yaa...yemediğim şey kalmadı...bi insan kahvaltıda yarım ekmek yermi yaaa....ayrıca 1 aydır hiç ekmek yemediğim halde...düşünün artıkklava:
demir ilacları cidden iştah açıyor... yakında 58lerden tekrar 60lara gelirsem şaşmıcam
ya 3kgcuk kaldı bi mezun olamadım gitti aylardımklava::çok üzgünüm:

aaah ah o ilaçlardan çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. şifa değil hastalık sanki ilaçlar töbe yarabbim.

ama kullanmayınca da olmuyor işte... ben yarın gideceğim sanırım doktora, haberdar ederim sizi yine

afferim bacım ac kalma sabah kahvaltı önemli saglıgından olma ara ögün ögle ve akşamda yeee heee :mymeka:

eet ya bide demir hapının benim açımdan en büyük kötülügü yemek yemeden yarım saat once almak gerekiyor... sabah kalk ilacı al haydaa zorla yemek ye.. kaldı ki iştah da acıo deli gibi..sora aksam ilacı ic bidaha yemek ye.. yemeden de bi işe yaramıyormuş meret...acaip mide kazınması yapıo ister istemez yemek yiyorum... kabızlık da cabası.... üstelk dr en az 6ay kullanacaksın dedi..yandım ki ne yandım : bu gidişle hayatta kilo verme mücadelem bitmez benim....

haber ver dra gittikten sora cnm bide benm gibi dra gidip tahlil yaptırıp sonucları almak için gitmeye üşenme ok :roflol:
ben kactm kızlar mlum final dönemi... yarın2 sınavım var sorsanız hic birine bakmadım daha...battım ben battım okul hstalık kilo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoookklava:

ay canim benimtebrik ederim ne guzel 3 kilo vermisin ,suan senin kilon fazla oldugu icin bir haftada boyle hizli verdin ,zamanla dustukce kilo vermende yavaslar ama supersin aynen boyle devam yilmak yok bu haftada ayni yarismadayiz

süperim dimi sempatiğim benim sağolyerimseniben sana katılıyorum,zaten 3 kg.beni şaşırtmadı amaaa emeğimide gözardı etmeyelim.her gün nıvea bady cd si,100 mekik ve 10 dk. stepper ayrıca diyetede devam ediyorum.ilk ay ne kadar verirsem benim için iyi olur sonraki aylar kilo vermemde yavaşlama olacak,belki de duracak.aman başladık bi kere sonu hayır olsun hepimiz için.yarışmaya devam:dance:

merhabaaa hihoyyyt

bugun sabah ıkı dılım kepeklı ekmek arası az kasarlı yagsız tost ve bıtkı cayımı içtim
okulda ıkı ıhlamur ve 3 tanecik kepeklı burcak bisküvisi yedim (arkadasım 3 paket yedım sanmıstı ilk söylediğimde klava: )
aksam yemegımız 5 gıbı gelıyor zaten
8 gıbı yarım kırmızı elma yıyorum

feci kararlıyım bir ilerleme kaydetmem gerekıyor sositososito

bu arada havala soguk ve fınal haftasına hasta gırmemek ıcın bol tarcınlı sahlep ıcıyorum bunun dıyetıme bır zararı olur mu kızlar :uhm:

slm kızlarr nasılsınızzz..bnde sonunda 65 kiloyum artıkk...hiç göremicem sanmıştım.ama oldu sonundaa

aslında bgn beni gören herkes çok zayıflamışın diyo mehay biliyo belim kopçak gibi soran oldumu hiç diyet yaptığımdan bahsetmiyom reglimin başlangıcında 59 kg olmuştum 1 kg gitmiş ama görüntüde 5 kg gibi duruyo reglide göbek fln çıkar normalde benim karnım dümdüz şu an ne olduğunu bende anlamadım
sbh kahvaltısı yapamadım öğlen yağsız kaşarlı tost yedim brzdan bamya yemeğimi yiycem
hcr geçmiş olsun cnm sen hafta içleri buraya takılırmıydın ayrıca hiç kimse için sağlığını bozmaya değmez bu arada en kısa zaman da dsra git

5-12 ocak arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.................59.8................58 .8 (1 kilo vermis):teselli:

mehay..........................61.9............... ..61.7 (200 gr vermis):dilcikar:

myocean76...................58...................58 (kilo vermemis)klava:

dimplehawk...................62,9...............62 .4 (500 gr vermis)a.s.

whitehall.......................73................ ..72.4 (600 gr vermis)a.s.

adasu ..........................77..................75.3 (1.7kilo vermis)Şeniz

periza...........................91............... ....88 (3 kilo vermis):lepi:

kuzuzuzumbambino.......71.8...............73.2 (1.2 kilo almis ):mymeka:

serenay.30....................62.4...............belirtmedi ve elendi[/

Son düzenleme:
VEEEE ILK 3'E GIRENLER

1. periza...............91............... ....88 (3 kilo vermis):lepi:Şeniza.s.

2. adasu ..............77..................75.3 (1.7kilo vermis)Şeniza.s.

3. sympathique....59.8................58 .8 (1 kilo vermis)a.s.

KILO VEREN ARKADASLAR BUNLARDA BENDEN SIZLERE HEDIYE TEBRIK EDERIM

Son düzenleme:

kız niye kafama kafama vuruyon aşk olsun malum dönemdeyim vücudumsu tutmuş :roflol:ama baya incelmişim inanmazsan mehaya sor o sölesinkaydirigubbakcemile3 böle gözlerimin altıda mor mor gıcık oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…