- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.201
tşkrler canım bende seni öptüm bi dahaki yarışta bende varım dayak arsızı oldum olmuyo yoksa geçen hafta 1 kilo alan rekortmen olarak mehaydan yemiştim sopa bu hafta senden bakalım haftaya kime kısmet olcam
olacaksın tabi hayatım hiç şüphem yok, seni yakan o nefis pastalar oluyor cokacimcoook
canım albümüm var ona bak istersen ayrıcan valla kızlar görüntüde 3-4 kilo daha vermiş gibiyim yeni aldığım kıyafetlerim bile genişledi ama tartıda tık yok ben anlamadım valla dikkatte ediyom bilen varsa sölesin nolur
sympathiquecim,teşekkürler ben de seni ve adasu'yu tebrik ediyorum.ayrıca diğer arkadaşlarıda.onlarda gayet güzel kilo vermişler.canım baklava süperdi çok ta severim hani...hakettim.
ama regliyim şu an bgn herkeste dedi elbisemin içnde hatta elbisem emanet gibiydi bi hocada dayanamadı sordu nasıl veriyosun böyle bayağı bi gitmiş yine bişi yapmıyom yiyom kendiliğinden gidiyo dedim ne yalancıyım demi oh olsun gıcıklık jkimse diyet yaptğımı bilmiyo
canim ya albumune daha once baktim kilolu halin var sanirim bide gelinlikli halin suankini dedim ,yada suan gelinlikli halin gibimisin
oyle isen tu tu masallahbi yerini cimciklede nazar degmeyim:roflol:
oh giz iyi demissin ,valla onlarda yaparsa verir ,sen acken onlar yiyodu
sakin soyleme ,kesin kiskancliktan catlarlar bunasil zayifladi diye kaydirigubbakcemile3
varya dündendir şu ev işini bitiremedim bgn nöbetçiydim ve altı saat dersim vardı eve geldim not girişleriyle uğraştım iki saat boynum koptu resmen akşam yemeğimi de yemedim hala burda lak lak ediyom elimde sizden olmuyo azcık temizlik hastasıyım off offfff
periza tkr tebrik ederim gitçek tüm kiloların merak etme burdaki kızların insanı eritme gibi bi özellikleri var armızda kalsın duymasınlar sonra sopa yerim
canımm o nefis pastanı unutamadım hala simlerle falan of off cokacimcoook
Özlemcim, bazen vücut kilo vermese de sıkılaşır, böylesi daha iyi değil mi?
Mesela herkes regl olunca kilo alır, ben kilo veririm. Çünkü çok tuvalete çıkarım o gün, anında kilo kaydı :roflol: senin albüme baka baka doyamıyorum ki benartık benim de albümüm var :lepi:
tamam gelsinde bi sorumcanım yok o halimden dahada zayıfım pis tartım çok gösteriyo her gelen 3-4 kilo fazla tartığını söyliüyo bende tartıyla inatlaşıyom gözlerimin altı mor mor dün mehay gördü halimi onada bi sor anlatsınhihoyyyt
canımm o nefis pastanı unutamadım hala simlerle falan of off cokacimcoook
Özlemcim, bazen vücut kilo vermese de sıkılaşır, böylesi daha iyi değil mi?
Mesela herkes regl olunca kilo alır, ben kilo veririm. Çünkü çok tuvalete çıkarım o gün, anında kilo kaydı :roflol: senin albüme baka baka doyamıyorum ki benartık benim de albümüm var :lepi:
canim sen ne is yapiyodun ben unuttumfisfisfis
tabiiii ya bizim eritme ozelligimiz varda baskasini kendimizi degil:roflol::roflol:
baksana daha bi eritemedik:çok üzgünüm:
hacercim ah yakin olsak yapar yapar yediririm sana ,sali sabahlai yemek kusum var oraya gidiyorum yarinda var elmali tar gibi bisey yapcaz yine eklicem ama fazla yemem ben:çok üzgünüm:
benimde album vardida kaldirdim anam kizdiklava: ,gerci bendemi duzenlesemki ,soyle bi fistik gibi gozel gorsun gozunuz:roflol::roflol::roflol:
tabi o fistik birazsik yer fistigi olanindankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?