- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.021
cok zor degil canim kimlerden alinti yapmak istiyorsan MQ ye bas ve en son alinti yapacagin kiside her ikisinede birden bas ve cevaplandir hepsini tek tek...
neyi severki sizinkiler ondan yap...a.s
NAZLIM mercimek corbasini ne zamandan beri iciriyorsun kereme??bende baslasammi acaba yoksa erkenmi??birde suzmemi yapiyorsun nasil iciyor
ayyy ne sevecekler kız ettt olsunda ne yeek olursa olsun ama et olsun ıcınde ya da kendısı et olsun((
ayy valla bircogunda var bu et sevdasi anca et et bizdede tam tersi tavuk delusuyuz:roflol:
cnm ahmet kerem cok gzl massallah yemek yıyor ne veırsem yıyor o yuzden hıc suzmedım yemeklerın ben meyvelerıde mercımegıde 6.aydan sonra verdım sukur gaz maz olmadı bızde ver ver sede alıssın artık buyudu oda koca adam oldu annesı)) askere gıdeceker yakında ihihihihi
ay oldu sanıım sanki
yarsın tosn pasamaa
saol teyzesi aminn yarasin insallah
bu arada senin tickerde benimki gibi olmus duzelt istersenyerimseniben
BEnde Eylül-ekim gibi tüp bebek tedavisine başlıycamm...
alırım kilo kesin.. eylüle kadar versemde sonrada aldıklarımı vermeye uğrassam dğeilmi kızlar(
bende isityourm siizn gibi doğum sonrası kilolarımla bogusmak...
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.araştırdım fakat bulamadım bir adet kuru köftenin kalorisi ne kadardır ? ve diyettekiler yemelidir lütfen yardımcı olun
alırım kilo kesin.. eylüle kadar versemde sonrada aldıklarımı vermeye uğrassam dğeilmi kızlar(
ben soruyu anlayamadim tam olarak???CADIARZUArkadaşlar yardıma ihtiyacım var.araştırdım fakat bulamadım bir adet kuru köftenin kalorisi ne kadardır ? ve diyettekiler yemelidir lütfen yardımcı olun
özgeeee samimi arkadaşımbenimmm nerdesin insanların yüzüne gülüpte arkasından boş boş sallamayan kankammm benimmm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?