Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oruç tutamıyorum midem yüzünden :sinifsinif: :sinifsinif: bende yediğim menüleri yazıcam o yüzden kızlar :kedi:

öğle

4-5 parça tavuk şiş
salata
1 parça lavaş lmaz: ekmek yoktu hiç yemek zorunda kaldım :kedi:
1 bardak ayran

neyi severki sizinkiler ondan yap...a.s

ayyy ne sevecekler kız ettt olsunda ne yeek olursa olsun ama et olsun ıcınde ya da kendısı et olsun ((

NAZLIM mercimek corbasini ne zamandan beri iciriyorsun kereme??bende baslasammi acaba yoksa erkenmi??birde suzmemi yapiyorsun nasil iciyor

cnm ahmet kerem cok gzl massallah yemek yıyor ne veırsem yıyor o yuzden hıc suzmedım yemeklerın ben meyvelerıde mercımegıde 6.aydan sonra verdım sukur gaz maz olmadı bızde ver ver sede alıssın artık buyudu oda koca adam oldu annesı )) askere gıdeceker yakında ihihihihi

benimde babam ete çok düşkün nazlım.özellikle kırmızı et.ama kardeşimle biz kızmızı eti köfteden başka şekilde yemiyoruz hiç.köfteyi bile %80 tavuk köfte yaparım.

iyi bari yarinda mercimek yapayimda yesin tosunumcokacimcoookada oldu tabi yaa yemeli herseyden

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.araştırdım fakat bulamadım bir adet kuru köftenin kalorisi ne kadardır ? ve diyettekiler yemelidir lütfen yardımcı olun

Eylüle kadar versemde sonrada aldıklarımı vermeye uğrassam dğeilmi kızlar (

bende isityourm siizn gibi doğum sonrası kilolarımla bogusmak...

Son düzenleme:
saol teyzesi aminn yarasin insallah
bu arada senin tickerde benimki gibi olmus duzelt istersenyerimseniben

cnm ewet farkettım ama cumaı beklıyorum tartılayımda ole dzuelteyım )

ınsallah cnm ınsallah hersey gonlun e gore olur

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.araştırdım fakat bulamadım bir adet kuru köftenin kalorisi ne kadardır ? ve diyettekiler yemelidir lütfen yardımcı olun

hiç bilmiyorum ki :kedi:

amin canım inşallah olumunekankayizsmile

ben soruyu anlayamadim tam olarak???CADIARZU

canim insallah hamile kalirsin daha once denedinizmi tup bebek ??kac senedir olmuyor??bende tup bebekle hamile kaldim..dondurulmus embryo ile...

özgeeee samimi arkadaşımbenimmm nerdesin insanların yüzüne gülüpte arkasından boş boş sallamayan kankammm benimmm :kedi:

kesha bildigim kadariyla 3 izgara kofte yemenin kimseye bir zarari yok diyetisyenlerde bu kadarini uygun goruyor ama fazlasi zarar hemde kizartmaysa ekstra zarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…