Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben soruyu anlayamadim tam olarak???CADIARZU

canim insallah hamile kalirsin daha once denedinizmi tup bebek ??kac senedir olmuyor??bende tup bebekle hamile kaldim..dondurulmus embryo ile...

ŞİMDİ hamilemisin arkadaşım.. hayırlı olsun...yaptın mı doğum??
neden dondruulmuşla denedin..
ilkinde tutmayınca 2.yi dondurulmuş yapıyolar değilmi...
öyle mi oldu seninde...

Son düzenleme:
Afedersin Mehay...
Oğlun var senin dğeilmi..
yapmışsın doğumunu.. darısı benim ve isteyen herkesin başşına inşALLAH....
ALLAH bağışlasın...
sizde ne idi de tüp bebek yaptınız... fransa da mı oldun tedavini

ŞİMDİ hamilemisin arkadaşım.. hayırlı olsun...yaptın mı doğum??
neden dondruulmuşla denedin..
ilkinde tutmayınca 2.yi dondurulmuş yapıyolar değilmi...
öyle mi oldu seninde...

bizde sorun bulamadilar canim...ilk sene istemedik sonra 2 sene olmadi asilama denendi 3. asilama tuttu fakat dustu..sonra 3 asilama ve 1 tup bebek daha yapildi negatif ( ve sonra tek bir dondurulmus emb. ile hamile kaldim sukurler olsunki..yani anlayacagin 6 sene bekledim bu esnada 6 asilama 2 tup bebek yaptirdim cok uzun ollardan gectim..ama degdi...fransada yapildi evet...ekimde 1 yasinda olacak oglum..sizin kac senedir olmuyor sorun ne???

kılzar sayfalara yetişemiyorum vallahi ne çok yazılmış
herkese hayırlı ramazanlar
bugün sabah form çay ve yeşil çayımı içtim ardından yarım saat pilates ve 100 mekik çektim kahvaltıda tatlandırıcılı çay bir fincan 1 paket eti form zeytinyağlı domates ve tuzlu çökelek akşamüstü kızartma yiycem eşim çok istedi yaptım

ayy uyku bastırdı ya neyse biraz daha takılim zaman ilerlesin türlü malzemelerimi hazırlayıp bırakim mutfaka da azcıkın kestirim vantilatörün karşısında :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…