Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

brokoli veya havuç salatası yapabilirsin canım.brokolileri haşladıktan sonra üzerine sarmısaklı yoğurt döküp yiyebilirsin.yada rendelediğin havuçları bir kaşık yağda hafif kavurup onunda üzerine yoğurt,nane,pulbiber döküp yiyeb ilirsin.ben akşam yemeği için bunları tüketiyorum arada

15 yaşındayım 1.60 falan boyum daha küçüksün demeyin lütfen bunları çok duydum brokoliyi biliyorum onu yapcam zaten de havuç diyetler için pek önerilmiyor diye onu da yapmıyorum sağol ama yinede

günaydın hanımlar..ben güne şekersiz nescafeyle start verdim.kahvaltım bu -öğlende ise 2 yumurta-bir kase ıspanak-1 domatesim var.akşam da salata ve biftek yiyicm.isveç diyeti zor bi diyet.ben de götürebildiğim yere kadar...

15 yaşındayım 1.60 falan boyum daha küçüksün demeyin lütfen bunları çok duydum brokoliyi biliyorum onu yapcam zaten de havuç diyetler için pek önerilmiyor diye onu da yapmıyorum sağol ama yinede

canım benim ama gerçekten küçüksün şunun için beden gelişimi kadınlarda 18 yaşında tam olarak oturur buna kemik gelişimide dahil senin boyunun uzaması daha devam ediyor bence diyet yapmak yerine spor yaparsan hem zayıflarsın ve vücudun sıkılaşır hem beden gelişimin düzenlenir hemde boyun uzamaya devam eder senin her gıdadan yeterli miktarda tüketip onu enerjiye dönüştürebileceğin bir yaştasın gel beni dinle tamam yediklerine dikkat et ama spor yaparak zayıflamayı seç öpüyorum seni...

günaydın hanımlar..ben güne şekersiz nescafeyle start verdim.kahvaltım bu -öğlende ise 2 yumurta-bir kase ıspanak-1 domatesim var.akşam da salata ve biftek yiyicm.isveç diyeti zor bi diyet.ben de götürebildiğim yere kadar...

periza bu biraz zorlamazmı çünkü isveç diyeti çok önerilen bi beslenme şekli değil ayrıca günün en önemli öğünü kahvaltıyı atlıyo

bambaşkabenciğim havucun hiçbir zararı yok hatta faydası çok istediğin kadar tüketebilirsin...

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

çok şükür zayıflama ilacı kullanma çılgınlığına kapılmadım ama topikleri okuyorumda aldanan ve üzülen çok arkadaşımız var.şiddetle kınıyorum ve arkadaşlar aman diyeyim siz böyle çılgınlıklar yapmayın,dönüşü olmayan zararlar verebiliyor bedenimize...

kızlar günaydın diyetler ne alemde benim sbh kahvaltım 2 etimek ve krem peynirdişimdi yeşil çayımı içiyom ama akşama annem bende ve lahmacun yaptırıcaz öğlende ne yeriz hiç bilmiyom bgnde diyet bozulacak gibi

kızlar günaydın herkeze... kilo vermiş görüyorum tartıda ama sonuc için pztesiyi bekliyorum bakalım bende 2 tuzsuz etimek 2 küçük domates 1 carliston biber peynir ve yeşil cay içtim kahvaltı menüm böyleydi kızlar siz nasılsınız nasıl geciyor haftanız

merhaba bambaskaben arkadaşım
evet daha önce de sana küçük dendiğini ve kızdığını hatırlıyorum CADIARZU
o zaman seninle bi hatıramı paylaşmak istemiştim ama nasip olmadı şimdi yeri gelmişken
seninle ve arkadaşlarımla başımdan geçen bir rejim macerasını paylaşıcam :delphin:

bende senin gibi 15 yaşındaydım ve lise 1 e yeni başlamıştım.. son zamanlarda hızla kilo almış ve çevremdekilerin benimle dalga geçme moduna geldiğini sezmiştim.. :bbo:
abiminde dilinden düşmeyen "şişko" lafları beni iyice çileden çıkarmıştı kötükedihüso
ve birden karar verdim zayıflayacaktım
karar gününden sonra 1 gıdım dahii tatlı, pilav, börek çörek vb. yemedim..
çok az ve yağsız yiyerek beslendim 1-2 ay
10 kilo vermiştim..
ama artık doğru düzgün yemek yiyemiyordumm :çok üzgünüm:
midem bulanıyordu adeta kafamçokkarıştı
nerdeyse yemek yiyememe hastalığına yakalanıyordum allah korusun :Saruboceq:
evet zayıflamıştım :mymeka: ama regl olamıyordum artık ... çok korkmuştukkk
belkide bebek sahibi olma yetimi kaybedecektim :mymeka:
allah ıma çok şükür 7-8 ayın sonunda reglim düzene girdi :Saruboceq:
ama girmeyebilirdi de :oklava:
ve ne oldu biliyormusunuz
sınıfın boy çizelgesinde en uzun çizgilerden biri olan benim
bir daha boyum 0,5 cm dahi uzamadıı ve hatta küçüldüm bile denebilir :mymeka:

ve bunların tek nedeniii gelişme çağında kendi kafama göre yaptığım rejimdiii :oklava:

benden söylemesii
artık gerisine sen karar ver yerimseniben
tüm bunlar ışığında hala devam etmek istiyorsan sen bilirsin a.s

Son düzenleme:
işyerim kahvecinin yanında nasıl kahve kokusu geliyo önünden geçerken ee içeri girincede vitrin davetkar tabii dayanamadım şuçluyum:utangac::utangac:

ah ah ben bilirim o küçük kaçamakları o kaçamaklar yüzünden şu kalan 4-5 kilomu üç aydır veremedim en iyi ben seni anlarım öğlen ve akşamda abartırsan geliyo oklava hbrin olsun daha başındasın kaçamak yapma hakkın yok şöyle ver bi 5-6 kilo sonra yaparsın bak ben şu 11 kiloyu verdikten sonra başladım kaçamağa ama bi gün fazla kaçırdıysam bi daha ki gün aç kaldım değilse kilo alırdım ok

kafam kırıldı saol akşam sadece meyve yiyeceğim öğlende hellim salata düşünüyorum arada bi incir ikide kayısı yedim olmuşmu

bu arada canım sormayı unuttum bugün nasılsın moralin daha iyidir işallah dün yazdıklarını okudum bende aynı senin gibiydim ama hayat insana öyle şeyler gösteriyorki öğreniyorsun önemli olan kullanılmak yada insanlara hayır demek değil insan olarak kalabilmektir umarım biraz daha iyisindir:teselli:

Back
X