Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kıızlarr ben de yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmayı istiyorum :)
saat 11:15te kalktım 11:30da kahvaltı yaptım;
1 dilim kepek ekmeği
biraz light peynir
yarım domates
aradan 1 saat geçtikten sonra, yarım saat egzersiz , yarım saat yürüyüş yaptım hızlı tempoda 3000 adım.... sonra dışarı gezmeye çıktım birşey yemedim sadece su içtim. eve geldiğimde saat 4 buçuk olmuştu 1 tane elma yedim, bitki çayı içeceğim şimdi.. akşama da 3 kaşık ıspanak yemeği yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği ve aralarda meyve felan geçiştirmeyi düşünüyorum.. yeterince sağlıklı ve dengelimi ?

arkadaslar bana bu hafta izin verin... cok yogunum. sanirim nete fazla giremiyecegim. Naf beni izinli olarak yazarsan cok memnun olurum...kendinize iyi bakin. iyi kilo vermeler...

bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım

öğleden sonra ara olarak elma ve ufak muz yedim,
çünkü akşam yemeğim taaa 10'a sarktı....
tabi o kadar acıkınca biraz fazla yedim..
2.5 kepçe mercimek çorbası
2 orta boyda kırmızı et
2 dilim ekmek
2 kaşık makarna
1 dilim pastırma
2 kuru kayısı tatlı niyetine...

yine ıssız burası eyvahedigeldismile
Gündüz giremedim misafirim vardı hepiniz iyisiniz inşallah
Sabah her zaman ki kahvaltım başladık yine :sinifsinif: 2 dilim t. buğday,beyaz peynir,domates,köy biberi ,şekersiz çay
Öğle: Taze fasülye, Yoğurt
Ara 1 elma
Akşam Tavuk sote(Üzerinde biraz rendelenmiş kaşar vardı ),büyük boy salata, 1 bardak ayran

1 saat yürüyüş yaptım, 15 dakikacıkta guclubacismile alet yaptım (bacak,kol çalıştıran adını bilmiyorum her yerim ağrıyor bu arada ) parkurda...

kuşummm olmazz sen onurr üyesiydin tırkelebel2..sahalaramı döndünnnnguclubacismile

Yavru kuşumm :sinifsinif: öyle bir oldu ki 2 kilo almışım Ben dedim bu ramazan beni bozucak Olsun yine veririm herhalde

bende sigara dan nefret ederim aslında ama şimdi içtim bir tane :ecrin_bebek:
lmaz: Ben sigaraya öyle erken değil 28 yaşında başladım. Tek tük içerdim bir gün kendime paket aldım O yüzden içmeyin tek tükde olsa alışmak çok kolay

slm kızlar

gün içinde uğrasana şekerim olmuyo böyle bayanssulusmile
yaa ögeln 11de geldim ugramıyomuuki:)daha sık gelcem oliş sözz çünkü ben gelene kadar herkez gitmişşş oluyorr

iyiyim cnmm senden oliş cosmonun kaçıncı sayfasındasın şuanzemuszemus

melis de gitmişş :umursamaz:burdayım şuanna bbemboshayallersmile

off yaa :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
:gitme: :gitme: :gitme:

Yavru kuşumm :sinifsinif: öyle bir oldu ki 2 kilo almışım Ben dedim bu ramazan beni bozucak Olsun yine veririm herhalde
kuşumm verin senn yaaaaaaaaaaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…