- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.141
kuşumm gititinmiiiiiboshayallersmile
yaaa bende yazdımsanaaaaaGitmedim kuşum ya ben kendi kendime döşedim sayfayı kaydirigubbakcemile3 yoktu kimse. Açık bırakmışım unutup Pc oyun oynuyordum şimdi farkettim.
ben buğün çok ama çok yedimmmlmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahve
akşam yemgii köfte 1tabak mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:
uyudu bu dedimmm keisn oyuncu oldun çıktınn kimdenm kapptın:)
demii yaaa karnım kovamn olduu hamilee gbii:)Kuşum bu gün coşmuşsun evet ama toparlarsın bende başladım gaza getiririm seni merak etmhihoyyyt
delüüüç oçuksun zati:)bebekplanınŞenizn varmı kuşummhe he kaydirigubbakcemile3 seviyorum ben oyun oynamayı ya ne biliyim Play station bile oynuyorum çocuk gibi...naniknanik
kızlar ben tek grupta değilimki aynı grupta olamam mı aynı anda
melis bu gün yürüyüşümü yaptım kız her yerim ağrıyor ama
aa ne alaka yaaaaa eyvahedigeldismile ağlarrrrrrrrımbilmiyorumkismilebilemiyorummakannehir
demii yaaa karnım kovamn olduu hamilee gbii:)
yürüyüş yapmadım bideeolmaz:tammamm beraberr gidek ben alıyom kilo yaa cuma günü yazarım
delüüüç oçuksun zati:)bebekplanınŞenizn varmı kuşumm
haaketen bilmiyorum..sana ayıp olmasın diye yazdım...topikte kimse yok ben ve tırkelebellkaydirigubbakcemile2senağlama
aa ne alaka yaaaaa eyvahedigeldismile ağlarrrrrrrrımbilmiyorumkismile
senağlama
Var tabi cnm ama biliyorsun bizim durumumuzu bir ay sonra görüşme planlarımız var artık aşılama mı yoksa tüp mü konuşulacak
haaketen bilmiyorum..sana ayıp olmasın diye yazdım...topikte kimse yok ben ve tırkelebellkaydirigubbakcemile2
bende düşünüyorum...........biliyorumm kuşumm:hulya:ekim randevu aldınmı pekii..gebelik öncesi testler yaptırcam ben...:hooray:
haaketen bilmiyorum..sana ayıp olmasın diye yazdım...topikte kimse yok ben ve tırkelebellkaydirigubbakcemile2
bende düşünüyorum...........biliyorumm kuşumm:hulya:ekim randevu aldınmı pekii..gebelik öncesi testler yaptırcam ben...:hooray:
anladım.. ben bugün 1100 kalori aldım ama 250sini yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?