Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben buğün çok ama çok yedimmm lmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahve
akşam yemgii köfte 1tabak mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:

ben buğün çok ama çok yedimmm lmaz:
bunuları ben yaptımm
sabah kahvaltıı ögeln pizzaaa ayran
sat 5de hamburger kola çay
ara kahve
akşam yemgii köfte 1tabak mantı
kazndibiii çay offffffffffffklava:

Kuşum bu gün coşmuşsun evet ama toparlarsın bende başladım gaza getiririm seni merak etmhihoyyyt

Kuşum bu gün coşmuşsun evet ama toparlarsın bende başladım gaza getiririm seni merak etmhihoyyyt
demii yaaa karnım kovamn olduu hamilee gbii:)
yürüyüş yapmadım bideeolmaz:tammamm beraberr gidek ben alıyom kilo yaa cuma günü yazarım
he he kaydirigubbakcemile3 seviyorum ben oyun oynamayı ya ne biliyim Play station bile oynuyorum çocuk gibi...naniknanik
delüüüç oçuksun zati:)bebekplanınŞenizn varmı kuşumm

demii yaaa karnım kovamn olduu hamilee gbii:)
yürüyüş yapmadım bideeolmaz:tammamm beraberr gidek ben alıyom kilo yaa cuma günü yazarım

delüüüç oçuksun zati:)bebekplanınŞenizn varmı kuşumm

Var tabi cnm ama biliyorsun bizim durumumuzu bir ay sonra görüşme planlarımız var artık aşılama mı yoksa tüp mü konuşulacak

senağlama
aa ne alaka yaaaaa eyvahedigeldismile ağlarrrrrrrrımbilmiyorumkismile
senağlama
haaketen bilmiyorum..sana ayıp olmasın diye yazdım...topikte kimse yok ben ve tırkelebellkaydirigubbakcemile2

Var tabi cnm ama biliyorsun bizim durumumuzu bir ay sonra görüşme planlarımız var artık aşılama mı yoksa tüp mü konuşulacak

bende düşünüyorum...........biliyorumm kuşumm:hulya:ekim randevu aldınmı pekii..gebelik öncesi testler yaptırcam ben...:hooray:

anladım.. ben bugün 1100 kalori aldım ama 250sini yaktım

Almadım ama ön görüşme yapıcam ya bazı testler yapılacak kesin bir kısmını tiroid falan normal çıktı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…