- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.921
canım ben gitmedim biliyosun bekliyoz hiç birşeye başlamadık eine dönmene sevindim eşinle arana soğukluk girerdi niye onları sevindiresin görümcenin uzunca bi süre uğrayabilceğini sanmıyom bende bgn eşime çok kızdım giydim üstümü yağmurda yağıyordu attım kendimi sokağa ağlaya ağlaya 1 saaten fazla yürümüşümdür çok gerginim şu sıralar m
deme vuruyo sinirim ağrısından ölüyom ben kendimi toparlamaya çalıştıkça o üstüme geliyo sonum iyiye gitmiyo ama sağolsun düzelmemede izin vermiyo
hacercim slm nasilsin bakem ,coktandir gorusemiyoruz
sanirim tatile girdiniz
en son sinavlarin vardi, neoldu agrilarin gectimia.s.
şükür bitanem sınavlar geçti, çarşamba günü bir ödev teslim etmem lazım deli gibi ona uğraşıyorum. ağrılarım orta şekerli, devam ediyor malesef hala. doktora gittim bugün yine, düzelmişsin dedi, yüzüne atacaktım raporlarımı deli midir nedir yaklava: neyse sen nasılsın kuzum ?
özlemcim ben istediğin zaman anlatırsın diye bekliyorum olanları... umarım hallolmayacak şeyler yoktur a.s.
şükür bitanem sınavlar geçti, çarşamba günü bir ödev teslim etmem lazım deli gibi ona uğraşıyorum. ağrılarım orta şekerli, devam ediyor malesef hala. doktora gittim bugün yine, düzelmişsin dedi, yüzüne atacaktım raporlarımı deli midir nedir yaklava: neyse sen nasılsın kuzum ?
özlemcim ben istediğin zaman anlatırsın diye bekliyorum olanları... umarım hallolmayacak şeyler yoktur a.s.
iyi hadi gozun aydin olsun bitirmisin
senin hala agrilarin varsa doktor nasil duzelmisin diyo anlamadim:uhm:demekki daha duzelmemis agridigina gore
suan tam olarak girdinizmi tatile
ya canım bişi söylüyom bağırıyo hemen sen yap diyo dün evde temizlikçivardı o banyoda biz yatak odasında deterjan bitti gelirken alabilir misin dedim bi bağırmaya başladı sen bebek misin alamıyon mu bişileride sen hallet fln bende ağlayacak gibi oldum kes sesini dedim bgnde sevk verilecek müdüre iki gündür yorgunum dışarı çıkmıycam araban var sen verir misin dedim yine aynı şeyi yaptı dünde halılar ıslak önceki gün gece yarılarına kdr iş yapmışım hiç durmamışım kaltı arkadaşlarıyla geldi gelmesinler yorgunum evde herşey ıslak dediğim halde bgnde halasının oğluyla gelcekmiş ya beni çok üzüyo hiç beni düşünmüyo nerdeyse beni hiç sevmediğini düşünmeye başlıycam
haksızmıyım zaten iyi değilim psikolojim bozuk üstüne bunları yapıyo
ben o doktoru oklava ile kovalayacağım zatenklava:
bu hafta cuma gireceğiz tatile inşallah
bidakine iyibi kalin oklava al git senkaydirigubbakcemile3
o ne guzel artik hep nettesindir desenesositososito
myocean canım konuşmayı denemedinizmi.bu şekilde düşüncesizliği sanki mahsus yapıyor gibi sanki seni acıtmaya karar vermiş gibi..belki onun içinde ters giden bişiler vardır ve hırs yapıyodur sana herşey konuşarak halledilir şeker.yazık sana böyle mahvetme kendini
canım bilmiyorum ki niye yapıyo iki sbhtır gülerek uyandırıyom onu psikolojimi düzeltmeye çalıştığımıda biliyo en son bgn dedim inş psikyatriye yatırırlar beni sende rahat edrsin bende herkeste görüyo ne hale geldiğimi zaten evlendiğimiz günden beri hiçbirşeyi bana danışarak yapmaz o yapar ben duyarım bi şekilde okul açılmadan önce çok kavga etmiştik boşanma noktasına gelmiştik şimdi duysamda sesimi etmiyom içime atıp kendimi yıpratıyom ama sanırım biz gerçekten anlaşamıyoruz buna kara verdim bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?