- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.401
slm hanımlar ben aranıza yeni katılıyorum.dün gece yazılanları okudumda gerçekten birbirinizi çok güzel motive ediyosunuz.bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum.kilomdan dolayı dışarı çıkmak isteniyorum ailemle hiçbir yere gitmiyorum kendimi çektim resmen.çok bunaldım.ve kafaya koydum.bu sabah başladım herşeye.20 yaşındayım.1,70 boyum var ve 94 kiloyum :çok üzgünüm:
bu sabah kalkınca ilk işim limonlu ılık su içmek oldu.ardından 1 bardan bitki çayı.tabi şekersiz.kahvaltıda peynir yedim 2 dilim ve şekersiz.3 zeytin yedim.1 pardak çay içtim.ekmek yemedim.şimdi elma yiyorum bu kadar.nolur yardım edinn :
oncelikle aramiza hosgeldina.s.
canim gunde en az 3 ince dilim tam bugday yada cavdar ekmegi yemelisin karbonhidrat bakimindan cunku ihtiyacimiz var
ve hergun kalsiyum ve protein iceren yiyeceklerde mutlaka yemen lazim zayiflamak istiyorsan...unutmaki hicbisey yemeden zayiflanmaz kas ve su kaybedilir ancak bunuda biz istemeyiz degilmi???bizim istedigimiz hedefimiz yag kaybetmek incelmek...bol bol su icmeyi ve spor yapmayida unutma tabi...a.s
basarilar dilerim