• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak mı bebek mi?

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
kızlar 120 kiloyum ve bebek istiyorum.9 ay önce doktora gittiğimde zayıfla öyle gel dedi.ben ise 15 kilo daha aldım.15 kiloya çok rahat çocuk olurdu.şimdi ise ertelediğim için çok pişmanım.zayıflamak için artık cerrahi müdahale düşünüyorum ama bebek sevdam yüzünden psikolojik bunalımdayım.bi düşüğüm oldu ve kötü günler geçirdim.doktor seçimi bana bıraktı.ya uzun bi süre bebek düşünmeyip zayıflamaya bakacağım yada bu ay bebek tedavisine başlayıp inşallah hamile kalacağım.sizce hangisi?

Boyun kac canim?
120 kg bayagi bir fazla cünkü.
Kilo vermeye calis.
Ondan sonra hamile kalirsin insaAllah.
Daha saglikli olur diye düsünüyorum.

boyum 1.68.herkes kötü gözükmediğimi söylüyor ama obezim bu sonucu değiştirmiyorum.bebek arzumdan vazgeçemiyorum bir türlü.benim teyzelerim annemde hep kilolu iken doğurmuşlar.bende onlara çekmişim zaten.çok kararsızım.100 ün altına düşsem hiç düşünmeden hamile kalırım ama bu kiloyla bilemiyorum.yardım edin.

Yüksek kilolarda risk olabilir hamilelikte, tansiyon, şeker vb. Mutlaka doktorunuz da uyarmıştır.
120 kilo ile hamile kalsanız,10-20 kilo da bu süreçte ister istemez alsanız, bu sefer 140 ile doğum yapsanız bile hayati risk taşımaz mı?
En iyisini doktorunuz belirtecektir.
Karar sizin tabii ama ben zayıflamayı seçerdim, kendi sağlığım ve geleceğim için önce zayıflar, daha sonra çocuk düşünürdüm.

Umarım en kısa sürede sağlıkla zayıflar, bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

şu an zayıflamak için tek yolum cerrahi müdahale.yani tüp mide düşünüyorum.ameliyattı iyileşme süreci derken en az 1 yıl atar gibi geliyor.kk da 120 ile hamile kalanlar buldum.tabi bünyeden bünyeye değişir ama rahat hamilelikleri varmış.benim 50 kilo arkadaşım hamileliğinde bir dürü sorun yaşadı.ama teyzelerim ve annem çatır çatır dğurmuş zamanında..

inan nerdeyse her yolu denedim.diyetisyenlerden ilaçlara otlardan spora kadar herşeyi.versem bile geri alıyorum fazlasıyla.ve artık anne olmak istiyorum.çevrenizde benim gibi birileri var mı?

Canim benim akrabalarimda obez olanlar var.
Ama hamilelik durumlarini bilmiyorum onlarin.
Yaslanmislar cünkü.

Bi türlü kilolarindan kurutlmaya calismalisin mutlaka.
Ama nasil :26:

sanırım artık ameliyat için gücümü topladım.ama maddi açıdan şu an olmaz anca yaza.yaza kadar boş durmayıp bebek mi yapsam.obez annelerde kilo alımı az oluyormuş hatta zayıflayan bile varmış.ben bebek istiyorum ya.hatta ikiz planlayıp bi seferde kurtulsam mı;?

Back
X