- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?
dıyetısyen once sızın yag oranınıza bakcak
neler yemek yemenız yada neye bunyenız fazlaysa ondan kıscak
bı a4 kagıtında neler yemenız gerektıgı yazar
size önerim sabah kahvaltınızı bir dilim ekmek
kocaman beyaz peynır maynüdonoz zeytını bol tuketen bı kahvaltı
acıkmaya baslıcaksınız 11 doru bı meyva
oglen yemegınızı yıgın ama ekmeksız
aksamda 6 doru en gec yemege calısın
hafta sonu yuruyusle desteklersenız ıkı saat kesın zayıflarsınız en az ayda 5 kg rahat
gel bıde bde bunu akapunturka destekle :)
ben bı kere dıyet yaptım sadece corba meyve suyu o kadar bıde ekmek her ogunde bır haftada 7 kg verdım
ama 2 lt suyla desteklemem lazım ya tang ıctım meyve suyu o :)
nasıl yani 1 haftada 7 kilomuu
ne çorbası ne mevye suyuymuş o
geri aldınmı kilonu :26:
sabah kahvvaltınızı gercek bugday ekmegı sınırsız domates peynır zeytınle yapın bugday ekmegını bn halk ekmekten alıyorm bole yuvarlak bi lezzettlı bır tam dılım ekmek cay
sekerıde azalttım
oglen oldumu bır buyuk kase yogurt( yagsız yogurt olcak ) ıcıne bır dılım ekmek yarım cay barda yaban mersını
aksamda sebze yemeklelrı
sımdı onemlı olan burda gunde telın alarmını kurup su ve tang ıcmek ya da aksam corba
sıvıyı bol tukettım bu sürede şekerim cok düştü yaban mersını o yuzden onerdım
yagsız yogurtta gelınce tok tutuyor yoksa normal de olur :)
papatya ada cayı tuket bı bardak yanı bunlar
saglıklı zayıflarsın
dıger benım yağtıgım gelınce mercımek corbası
ayran
su
tang
bır meyva benn bunu yaptım ama yukardakı saglıklı yemenı ve zayıglamanı saglar
Benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?
benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: Akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?