Zayıflamakla ilgili acil yardım

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?

Önce diyetisyen. Beslenme düzeninizi değiştirin, ne ile ne yenir/yenmez öğrenin. Ve onun size söylediklerine, verdiği listelere uyun.

Benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?

dıyetısyen once sızın yag oranınıza bakcak
neler yemek yemenız yada neye bunyenız fazlaysa ondan kıscak

bı a4 kagıtında neler yemenız gerektıgı yazar
size önerim sabah kahvaltınızı bir dilim ekmek
kocaman beyaz peynır maynüdonoz zeytını bol tuketen bı kahvaltı

acıkmaya baslıcaksınız 11 doru bı meyva

oglen yemegınızı yıgın ama ekmeksız
aksamda 6 doru en gec yemege calısın
hafta sonu yuruyusle desteklersenız ıkı saat kesın zayıflarsınız en az ayda 5 kg rahat
gel bıde bde bunu akapunturka destekle :)

ben bı kere dıyet yaptım sadece corba meyve suyu o kadar bıde ekmek her ogunde bır haftada 7 kg verdım
ama 2 lt suyla desteklemem lazım ya tang ıctım meyve suyu o :)

Diyetisyen daha mantikli bana gore.
Bir de genel kurallara dikkat etmek gerk. Bol su icmek, belli bir saatten sonra yememek, ogunlerde tika basa yememek gibi seyleri de kendin uygulayabilirsin zaten.

Diyetisyen ve spor. Spor yapmadan hem sağlıklı zayıflayamazsınız hem de verdiğiniz o kiloları geri alırsınız. Hızla verilen kilolar eninde sonunda geri gelir, diyetisyen yardımı ile beslenme şeklinizi düzene sokun ve mutlaka spor yapmaya başlayın.

öncelikle diyetisyen diyorum..
tıbbi testler yapılmadan yapılan diyetler işe yaramayabilir,belki iştahınızın sebebi sağlık sorunundan kaynaklı olabilir.
tiroid insülin direnci vs gibi...

nasıl yani 1 haftada 7 kilomuu

ne çorbası ne mevye suyuymuş o

geri aldınmı kilonu :26:

akapunkturu denemiş biri olarak tavsiye ediyorum, kilo vermiş olmanıza rağmen yeme tarzınızı kontrol etmeyi öğrenememiş iseniz kesinlikle ara vermeyin..

şehir değişikliği nedeniyle yarım bırakmıştım, özellikle çikolata düşkünlüğüm sıfırlanmıştı..

nasıl yani 1 haftada 7 kilomuu

ne çorbası ne mevye suyuymuş o

geri aldınmı kilonu :26:

sabah kahvvaltınızı gercek bugday ekmegı sınırsız domates peynır zeytınle yapın bugday ekmegını bn halk ekmekten alıyorm bole yuvarlak bi lezzettlı bır tam dılım ekmek cay
sekerıde azalttım

oglen oldumu bır buyuk kase yogurt( yagsız yogurt olcak ) ıcıne bır dılım ekmek yarım cay barda yaban mersını

aksamda sebze yemeklelrı

sımdı onemlı olan burda gunde telın alarmını kurup su ve tang ıcmek ya da aksam corba
sıvıyı bol tukettım bu sürede şekerim cok düştü yaban mersını o yuzden onerdım

yagsız yogurtta gelınce tok tutuyor yoksa normal de olur :)

papatya ada cayı tuket bı bardak yanı bunlar
saglıklı zayıflarsın

dıger benım yağtıgım gelınce mercımek corbası
ayran
su
tang
bır meyva benn bunu yaptım ama yukardakı saglıklı yemenı ve zayıglamanı saglar

tang şu toz olanmı, suya katınca meyve suyu olan :26:

evet gayet sağlıklı bir liste ama senin yaptığın daha da süperrrr

almadın geri değil mi bırakınca

çok sordum ama pek beğendim listeyi

teşekkür ederim yardımın için

Son düzenleme:

bence diyetisyen daha sağlıklı olur..

Çünkü günlük neyi ne kadar yemeniz gerekiyor vücudun ne kadar neye ihtiyacı olduğunu belirleyecek olan diyetisyen..

Yeşil çay tarçınlı tavsiye ederim..

Meyveleri küp küp doğrayıp üzerine tarçın serpin müthiş bir şekilde tokluk veriyor ve şeker çikolata çok aramıyorusunuz =))

Bende oyleyim ya bisey yemeden duramiyorum, bogazimi tutamiyorum ve yedigim seyler masallah kaloriden geçilmiyor bence nereye giderseniz gidin arti olarak spora başlayın:) bende başlycam inşallah

benim iştahım çok açık bu yüzden maalesef engel olamıyorum kendme size sorum şu: Akupunktura mı gideym yoksa diyetisyene mi? Ne dersiniz?

cnm bunların hepsi hikayeee

bir kişi yemek yemesini bilmiyorsa

helede vuct kilo almaya meğili ise

akapuktur diyetisyens vs hepsi yalan olur

diyetisyyenden nasıl yemek yiyeceğini veya neyin neyle tüketeceğini öğrenirsen

sana tavsiyem diyet günlüklerinde kendine bir günlüK tut hergün yediğini içtiğini sporunu vs yaz kendini orda kontrol

edebilirsin ama gerçekten zayıflamayı istiyorsan

sana senden başka kimse yardım edemez ama inan karar vermek bile ilk adım ilk güzelll

kimse kilolu doğmadı nasıl yiyip kilo aldıysan şimdide sağluk ve düzenli beslenerek zayıflaya bilirsinnnnnn

Son düzenleme:
Evet yang yahu :) su ıcemıorm ben onu ıcıodmdum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence hiçbiri egzeriz yapınca ne kadar yesen de kilo almıyorsun hatta sağlıklı beslenme konusunda 1 günde etkisini gösteren egzersizi yapmalısın benim 2 3 kilo fazlam vardı artık onlar da gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…