• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamalıyız dıyenler :)))

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
selam kızlar ben behcet hastasıyım bır tane kızım var gozumden atak gecırdım ıkı defa ve kortızonlarrr şişirdi tedavim bitti ama bana hedıyesı kılolar kaldı bnde kendı kndıme dedım nereye kadar boyle hazır gozumde atak yokken dıkkat edıyım cok tatlı sevıyorum kestım sadece gunlere gıdınce bırazcık :) ayda bir yanı oda :) 70 ile basladım 65-66 arasındayım sımdı bu sıteyı grdum ck hosuma gıttı belkı kararlı olmamda bi etkisi olur dıye uye oldum hemen :))) :56: :56: :nazar:

selam kızlar ben behcet hastasıyım bır tane kızım var gozumden atak gecırdım ıkı defa ve kortızonlarrr şişirdi tedavim bitti ama bana hedıyesı kılolar kaldı bnde kendı kndıme dedım nereye kadar boyle hazır gozumde atak yokken dıkkat edıyım cok tatlı sevıyorum kestım sadece gunlere gıdınce bırazcık :) ayda bir yanı oda :) 70 ile basladım 65-66 arasındayım sımdı bu sıteyı grdum ck hosuma gıttı belkı kararlı olmamda bi etkisi olur dıye uye oldum hemen :))) :56: :56: :nazar:
hoşgeldiiin :) ben de bugün üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesiyle.öncelikle geçmiş olsun diyorum ve asıl konumuza gelelim.70 kilodan 65 kiloya tek başınıza geldiniz ama artık biz varızz o yüzden hep beraber daha kısa zamanda kilo verebilirizz :D azıcık yediklerine dikkat edersen hiç sorun yaşamazsın bence.günlük yediklerini de yazarsan ikimiz kritik yaparız :DddD tekrar HOŞGELDİİİN :1:

canım tesekkur ederım...ısallah verebılırım ya cok ıstıyorum... sendemı kılo vermek ısteyenlerdensın... ben oncelıkle cokk tatlı seven bırıydım ılk ısımde hayattımdan abur cuburları hamur ıslerını ve pasta coreklerı cıkarmak oldu.kepek ekmek yıyorum.ve onceden ıkı tabak yıyosam sdı yarım tabaga dusurdum cobra ve sebze ymegı yemege gayret edıyorum ve kızımdan fırsat buldukcada spor yapıyorum bıraz kacırıncada yapıyom :))

Az kalorili farklı farklı yiyecekleri yersen sıkılmazsın sadece çorba ve salata yapma benim tavsiyem.çünkü ben çabuk sıkılanlardanım :D sen porsiyonları da bayağı azaltmışsın :D hayırlısı bakalım:3:

işallah canım ısallahhh.aslında kıloya gelene kadar cokk onemlı saglık sorunlarım oluyo ama bu aralar hastalıgım sakın o yuzden dıkkat edıyorum.

Arkadaşlar merhaba

bende yeni üye oldum dışardaki insanlara kilo anlamında yardımcı oluyodum
birde forumdaki arkadaşlara yardımcı olmak istedim
sadece diyet yaparak kilo vermeyin vucutta sarkma olabilir bu diyeti sporla desteklemenizi şiddetle tavsiye ederim :)

Back
X