Zayıflamam gerek, artık tahammül edemiyorum :(

Ahfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
496
2
46
Manisa
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve başım fazla kilolarımla dertte hastalığımdan dolayı çocukluktan beri penisilin ve kortizon kullandım haliyle aldım kiloları bana yardım edin ya nasıl zayıflıycam ben :( başlıyorum motive olamıyorum birazda iradesizim bırakıyorum bırakmasamda hemen başka diyete geçiyorum doktor kontrolünde yapmak istedim ama bana öyle dolu bi liste verdi ki neyse dedim vardır bi bildiği ama ayda 2 kiloyu zor gördüm onuda bıraktım bana yardım edin lütfenn önerilerinize ihtiyacım var nereden baksanız bi 30 kilo vermem gerekli :(

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve başım fazla kilolarımla dertte hastalığımdan dolayı çocukluktan beri penisilin ve kortizon kullandım haliyle aldım kiloları bana yardım edin ya nasıl zayıflıycam ben :( başlıyorum motive olamıyorum birazda iradesizim bırakıyorum bırakmasamda hemen başka diyete geçiyorum doktor kontrolünde yapmak istedim ama bana öyle dolu bi liste verdi ki neyse dedim vardır bi bildiği ama ayda 2 kiloyu zor gördüm onuda bıraktım bana yardım edin lütfenn önerilerinize ihtiyacım var nereden baksanız bi 30 kilo vermem gerekli :(

hosgeldin aramiza canim:3:
günlügün hayirli olsun
dert etme canim insallah hep beraber kurtulcaz bu fazla kilolardan, benimde 30 kilo vermem gerek yalniz degilsin:34:
ben burdaki basari öykülerini okuya okuya motive oldum bide sagolsun burdaki kizlar cok destek veriyor, gaza getiriyorlar.
bende buraya üye olmadan önce diyetlerim hep 3 gün sürerdi sonra iradesizligim yüzünden birakirdim
allahima cok sükür buraya rastlamisim. gercekten herkes cok yardim ediyor ve kizlarin sayesinde fazla kilolarimdan kurtuluyorum yavas yavas:16:
her gün girmeye calis, menülerini yaz, baska günlükler oku..öyle öyle motive olursun inan bana, ben bile basardiysam sen hay hay basarirsin
tembelin önden gideniydim ben spordan nefret ederim. okulda spor yapmamak icin gider rapor alirdim:1:
ama simdi her gün yapiyorum sporumu. istersen benim günlügme ugra: benim zayiflama maceram orda okuyabilirsin nasil kilo verdigimi.
kolay gelsin sana canim, sorun varsa bize sorabilirsin hepimiz yardim ederiz:34:

canımm aramıza hoşgeldinnn
biz seni motive ederiz canım sen mrk etme:)))
halen ilaç ve iğne kullanıyormusun???neler yiyosun ve spor yapıyormusun onu bize yazarsan sevinirim...
sana tavsiyem bol bol sıvı tüketmeye bak başda su canım altın kurallardan bitanesi bu....
biz burda listeyle uğaşmıyoruz iişin en eğlenceli tarafı bu zaten...amacımız sağlık ve dengeli beslenmek..kalıcı olması içinde kglarımızı yavaş yavaş verme taraftarıyım ben...şu an senin 30 kg var fazla ama bence önce hedefin 10 kg olsun onu verdikten sonra bi 10 daha verirsin...çünkü 30 kg kafanda kurarsan çok büyür gözünde....bi diyetten diğerini geçmek bende yaptım eskiden hatta o şok diyetler yokmu hemen veriliyo ama iki misli geri alınıyo...önünde uzun bir süreç var bence 10 kg için 2 ay ver kendine verdikçe motive olup dahada vericeksin emin ol bundan....

hosgeldin aramiza canim:3:
günlügün hayirli olsun
dert etme canim insallah hep beraber kurtulcaz bu fazla kilolardan, benimde 30 kilo vermem gerek yalniz degilsin:34:
ben burdaki basari öykülerini okuya okuya motive oldum bide sagolsun burdaki kizlar cok destek veriyor, gaza getiriyorlar.
bende buraya üye olmadan önce diyetlerim hep 3 gün sürerdi sonra iradesizligim yüzünden birakirdim
allahima cok sükür buraya rastlamisim. gercekten herkes cok yardim ediyor ve kizlarin sayesinde fazla kilolarimdan kurtuluyorum yavas yavas:16:
her gün girmeye calis, menülerini yaz, baska günlükler oku..öyle öyle motive olursun inan bana, ben bile basardiysam sen hay hay basarirsin
tembelin önden gideniydim ben spordan nefret ederim. okulda spor yapmamak icin gider rapor alirdim:1:
ama simdi her gün yapiyorum sporumu. istersen benim günlügme ugra: benim zayiflama maceram orda okuyabilirsin nasil kilo verdigimi.
kolay gelsin sana canim, sorun varsa bize sorabilirsin hepimiz yardim ederiz:34:

Çok teşekkür ederim ya buna çok ihtiyacım var söz aşamasındayım nışan felan olucak karşı taraf Allah biliyoya hiç sorun etmiyo ama benim kendime öz güvenim yok bunu aşmam gerekli yeni üye olduğum için pek giremiyorum girdiğim zaman kendimi kaybediyorum :)

canımm aramıza hoşgeldinnn
biz seni motive ederiz canım sen mrk etme:)))
halen ilaç ve iğne kullanıyormusun???neler yiyosun ve spor yapıyormusun onu bize yazarsan sevinirim...
sana tavsiyem bol bol sıvı tüketmeye bak başda su canım altın kurallardan bitanesi bu....
biz burda listeyle uğaşmıyoruz iişin en eğlenceli tarafı bu zaten...amacımız sağlık ve dengeli beslenmek..kalıcı olması içinde kglarımızı yavaş yavaş verme taraftarıyım ben...şu an senin 30 kg var fazla ama bence önce hedefin 10 kg olsun onu verdikten sonra bi 10 daha verirsin...çünkü 30 kg kafanda kurarsan çok büyür gözünde....bi diyetten diğerini geçmek bende yaptım eskiden hatta o şok diyetler yokmu hemen veriliyo ama iki misli geri alınıyo...önünde uzun bir süreç var bence 10 kg için 2 ay ver kendine verdikçe motive olup dahada vericeksin emin ol bundan....

Hayır canım bıraktım iğnelerimizi bu ay da ilaç tedavim bitecek inşallahhh hem ilaç kullanıp hem kilo almamak çok zor almamam gerekli sinsi ilerleyen bi hastalığım var ama almıyorum da vermiyorumda vermem gerekli :(( Spora hep yarın başlıyorum ama o yarın hiç gelmiyor 2 gün hiçbişey yemesem acıktığımı hissetmem ama genellikle akşamları bi yemeye başlayınca da duramam genelde de sıkıntıdan yerim düzensiz beslenme yani nerden başlıyım sirkeyle su içiyorum ona başladım ama 1 haftadır hiç etkisi olmadı :( aç içiyorum tokmu olacak acaba iyice kafam karıştı ya

canım hoşgeldinnnnnnnnn:3:
bak kalbim yeterince yazmıs
biz burada senin destekçin olacağız inşallah
kilonu hedef kilonu, boyunu yaz ne yedin ne içtin sporunu falan da yaz
biz sana yorumlarda tavsiyelerde bulunuruz
burada gerekli desteği alacaksın şüphen olmasın
ben de düzenli kortizon kullanıyorum ve 1 ayda 4-5kg verdim
diyet+sporla
bn de günlüğüme beklerim yiyerek zayıflama günlüğüm
menülerini bize bakarak düzenleyebilirsin
nasıl beslenirsin mesela?
sana yardımcı oluruz beslenme düzeni oluşturmanda
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...:16:

canım hoşgeldinnnnnnnnn:3:
bak kalbim yeterince yazmıs
biz burada senin destekçin olacağız inşallah
kilonu hedef kilonu, boyunu yaz ne yedin ne içtin sporunu falan da yaz
biz sana yorumlarda tavsiyelerde bulunuruz
burada gerekli desteği alacaksın şüphen olmasın
ben de düzenli kortizon kullanıyorum ve 1 ayda 4-5kg verdim
diyet+sporla
bn de günlüğüme beklerim yiyerek zayıflama günlüğüm
menülerini bize bakarak düzenleyebilirsin
nasıl beslenirsin mesela?
sana yardımcı oluruz beslenme düzeni oluşturmanda
tekrardan hayırlı olsun

Hoşbuldukk hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, bugün niyetliyim bi liste hazırladım kendime onunla başlıycam inşallah spor yapamıyorum işte :( boyum 170 kilom :(:(:(90, doktorum boyuna ve yapına göre senin için 60 ideal dedi.Yemek yemiyorum ya ondan alıyorum zaten, yemiyorum hiç acıkmıyorum yiyincede tam yiyorum çok düzensiz

Hoşbuldukk hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, bugün niyetliyim bi liste hazırladım kendime onunla başlıycam inşallah spor yapamıyorum işte :( boyum 170 kilom :(:(:(90, doktorum boyuna ve yapına göre senin için 60 ideal dedi.Yemek yemiyorum ya ondan alıyorum zaten, yemiyorum hiç acıkmıyorum yiyincede tam yiyorum çok düzensiz
cnm Allah kabul etsin orucunu inşallah
bak diyetisyen doğru söylemiş
ben de kortizonla kilo alırken kilo aldıkça az yedim az yedikçe kilo aldım ve bu şekilde şimdiki halime geldim ve şunu öğrendim ki az yiyerek ya da aç kalarak zayıflanmıyor tecrübeyle sabit yani bu öyle uzaktan gazel okuma değil yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe...
bak sen bana listeni özelden gönder, ben sana çok mu az mı yyorum yapayım ztn diyetisyenin verdiği listeyi biraz uygulasan düzenli ve sağlıklı beslenmeye alışacak aynı zamanda da kilo verecksin
biz burada desteğe varız ama senin de kendin için sağlığın biraz alışkanlıklarını değiştirmen gerekirse bunun gereğini yerine getimen lazım bilmem anlatabildim mi???
ben her türlü yardıma varım
bu hafta birkaç gun giremeyeceğim ama eminim kalbim ve diğer arkadaşlar yardımcı olur bu süreçte ben de en geç Allah bir keder vermezse Cumartesi aranızda olacagım yardımlarımı esirmeyeceğimden emin olabilirsin

cnm Allah kabul etsin orucunu inşallah
bak diyetisyen doğru söylemiş
ben de kortizonla kilo alırken kilo aldıkça az yedim az yedikçe kilo aldım ve bu şekilde şimdiki halime geldim ve şunu öğrendim ki az yiyerek ya da aç kalarak zayıflanmıyor tecrübeyle sabit yani bu öyle uzaktan gazel okuma değil yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe...
bak sen bana listeni özelden gönder, ben sana çok mu az mı yyorum yapayım ztn diyetisyenin verdiği listeyi biraz uygulasan düzenli ve sağlıklı beslenmeye alışacak aynı zamanda da kilo verecksin
biz burada desteğe varız ama senin de kendin için sağlığın biraz alışkanlıklarını değiştirmen gerekirse bunun gereğini yerine getimen lazım bilmem anlatabildim mi???
ben her türlü yardıma varım
bu hafta birkaç gun giremeyeceğim ama eminim kalbim ve diğer arkadaşlar yardımcı olur bu süreçte ben de en geç Allah bir keder vermezse Cumartesi aranızda olacagım yardımlarımı esirmeyeceğimden emin olabilirsin

Ya doktor tabi işini bilir ama çok dolu bi liste verdi bana hoş hepsini yiyemiyodum bile, gene de çok az verdim.Listemi sana müsait bi zamanda yazıp göndericem canım teşekkür ederim.Yürüyüş ve su en etkili şey sanırım şuan oruç tutuyorum gece hafif yemekler(çorba sebze yemeği gibi) yada kahvaltılık bişeylerle bir dilim ekmek yiyorum.İftarda da dikkat ediyorum bakalım hayırlısı :)

Kızlar diyet listem şöyle;
Sabahları:
1 dilim kepek ekmeği
5-6 yeşil zeytin veya 4 tane ziyah zeytin
1 dilim yağsız peynir (ben lor peyniri yiiyorum kalorisi az ve doyurucu)
Eyşillik,domates,salatalık...

Ara öğünde:
1 tane elma (elmayı çok sevdiğim için bu meyvayı seçtim ben herahngi bi meyvada olabilir)

Öğlen:
1 kase çorba
4-6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (az yağlı yada yağsız)
Salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara öğünde:
Gene bir adet meyva veya bir su bardağı yoğurt veya alternatif olarak 2 adet diyet bisküvi

Akşam:
2 Dilim ekmek (makarna veya pilav yersem ekmeği yemiyorum onlarda yine 6 y.kaşığı)
Salat vazgeçilmezimiz
Yine 4-6 kaşık sebze yemeği

Bazı akşamlar et yediğimde ya ekmekten yada yemekten kısıyorum dengelemeye çalışıyorum izgara yada haslanmış olarak tüketiyorum eti, gece acıkırsam içim kıyılırsa bi çay bardağı süt veya 1-2 kaşık yoğurt alıyorum. Aslında akşam 8-9 gibi tekrar ara öğün var 2 adet meyva ama onu çoğu zaman yemiyorum...bakalım umarım işe yarar doktorumun verdiği listeyle biraz oynadım sadece ekmeği azalttım meyvaları azalttım o kadar

Back
X