Kizlar kendimi bildim bileli kiloluydum hic zayif halimi hatirlamiyorum . Suanki halim en zayif halim ki zayifta degilim. Boyum 1.60 kilom 60. 19 yasindayim. Bi kac sene once 30 kilo vermistim nasil verdim nasil azimli ve kararli oldum bilmiyorum ama suan hic motive olamiyorum. 15 Haziran'da kuzenimin dügünü var zayiflamam icin en büyük motivasyon bu suan. Istedigim kiyafeti giyebilmek giyince kendime yakistirmak istiyorum. 2 ay sonra 50 kilo olmak istiyorum yani ayda 5 kilo vermem lazim. Biraz zor ama imkansiz degil ama basarabilir miyim bilmiyorum 30 kilo verirken de kendimi hic kasmiyordum yediklerimi cok az azalttim okula yuruyerek gidip geldim ayda 2 kilo falan veriyordum uzun vadede kalici kilo verdim yani. Gecen hafta cok dikkat ettim 1 haftada birden 58 kilo oldum tabi o gunlerde hic istahim yoktu uzuldugum canimi sıktıgım seyler vardi . Sonra herzamanki istahlı halime donunce tekrar 60 oldum. Hic hareket etmiyorum nerdeyse. Bazen gaza gelip yuruyus yapiyorum 1 saat . 1 gun yapsam ertesi gun yapmiyorum . Birde bazen yapamam 2 ayda 10 kilo veremem dusuncesiyle umudumu kaybediyorum daha cok istahım acılıyor. Ne yapıcam kızlar 2 ayda 10 kilo vermem mumkun mu? Kendimi nasıl motive edip kararlılıkla devam edebilirim? Surekli kısır bi dongu icindeyim artık ne yapıp edip bi sekilde 2 ay sonra 50 kilo olmalıyım yoksa kafama takmaktan psikolojim bozulacak. :26: