• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamam lazım

deniz7476

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
88
5
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar
37 yaşındayım bir oğlum var çalışıyorum
derdim kilolarım 96 kiloydum guatr hastasıyım ve ilaç kullanıyorum 4 senedir, son aylarda adet tarihlerim çok değişti 3 ay falan olmadım ilaçla adet oldum erken menapoz için tetkiklerim yapılıyor şu an bu sürede 5 kilo aldım ve şu an 101 kiloyum 99 u görmüştüm tartıda ama 101 ilk kez oldu ne yapcam bilmiyorum
senelerdir zaten kilolu bi insandım pekde takmıyordum yada zamanım olmuyordu buna kafa yormaya çok yoğun çalıştığım için pekde önemsemiyordum ama böle izin gunlerimde buraya gelince arkadasların zayıflama azmini görünce kendimden utanır oldum bide tabi yaşlandığımı hissediyorum artık ve kilolar ilerde başıma çok büyük sorunlar çıkaracak
burası güzel bir site bana kimler destek olur bilmiyorum ama ben her geldiğimde yediklerimi paylaşmaya karar verdim belki bende azmeder biraz zayıflarım

bugün dikkat etmeye başlayacağım tam bi diyet listesine daha hazır değilim
sabah

form çay
4 5 zeytin
biraz peynir
1 sahanda yumurta yedim

az önce acıktım ve 4 dilim etli pide yedim(ince dilim)
şimdi yine form çay içiyorum:) pideden sonra komik olcak ama

akşama tavuk yapıcam ama kendime haşlama yapmayı düşünüyorum eşim ve oğlum için deişik yaparım ikiside haşlama yemiyolar çünkü

canim hosgeldin sana kolaylik diliyorum kilo verme surecinde aslinda birden baslamak zor oluyor yavas yavas azaltarak yapinca devami geliyor sanirim neyse insallah istedigin kiloya ulasirsin buraya yediklerini yazinca insan motive oluyor ben de 34 yasindayim yakin yaslardayiz cok kilom yok benim ama olanlari da vermek istiyorum 2 haftadir diyetteyim 4 kilo verdim yarin da maydanoz kurunu uyguluyacagim bakalim seni burdan takip ederim benim gunlugu de beklerim birbirimize destek oluruz :46:

Back
X