Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

Hayır aksine zayıflamayı istiyorum ancak bu laflar benim gibi hassas insanları yıldırıyor.

Zayıflamak isteyen dombili lafına kızıp diyeti bırakır mı?
Daha çok hırs yapıp zayıflaman gerek
Sadece diyetle olmaz sarkar heryerin sporada git hem süreç hızlanır hem sıkılaşırsın

bana da kuzenim aygır gibi olmuşsun demişti. zaten diyetteydim 18 kilo verdim. tam gaz devam canım.

annem tam bir diyet katili "hem hasta olursun ye" "hem şişmişsin yeme" sırf bu yüzden insanın psikolojisini bozar.diyete niyetlenir program yaparsın karşında bir şeyler yer sen diyet yapıyorsun der. diyet yapana saygısı yoktur ama zayıflamasını da bekler tam boğmalık:KK11::KK11:

annem tam bir diyet katili "hem hasta olursun ye" "hem şişmişsin yeme" sırf bu yüzden insanın psikolojisini bozar.diyete niyetlenir program yaparsın karşında bir şeyler yer sen diyet yapıyorsun der. diyet yapana saygısı yoktur ama zayıflamasını da bekler tam boğmalık:KK11::KK11:
Anne olunca çok bir şey de denmiyor ne yazık ki. :)

Ben kilomla ilgili konuşanlara çok ağır tepki verdiğim için çevremdekiler bunu bilir . Baya bildiğin bende karşıdaki insanın bi kusurunu bulup yüzüne soylerim. Diyetini bozmamani tavsiye ederim

Ne güzel arkadaşınız gibi olmayı isterim.Dombili ne demek ya.Zayıf biri olsam bu sefer de sıska gibisin diyecekler.Amacım zayıf değil normal kiloma gelmek.İnsanların bunu demeye hakkı yok bence.
Kendi agzinla soyluyorsun kiloluyken dombili zayifken siska derler diye INSANLARI ASLA begendiremezsin her zaman yorum yapacak bisey bulurlar o yuzden bozma. Bende diyetteyim 20 kilo verdim bi 20 daha vermek istiyorum cokta guzel gidiyo (bugun haric) :) bozma devam et kendin icin bosver milleti

Back
X