Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok eğlenceli heee ayhhh sabah sabah guldum yaa iyi oldu :)))
kızlar ben dun aksam
cok az corba ıctım, pıtırcık yedı nerdeyse corbamı, yarım kepce falan ıcmısımdır.
tavuklu mantarlı krep yedım
2 tane dolma yedım (cok minnaklardı)
bıde kebabın tadına baktım(1 dilim patlıcan, 1 kofte, 1 dilim patates)
çatlıcam sandım ne kadar fazla geldı yaa
neyse ama saat 16:30 da yedık. aksam (22:00) kocacım asure yerken onunda tadına bakmak ıcın 2 kasık yedım.
herkes deli gibi yedı :) cok guzel olmus hepsı deyıp deyıp durdular.
bu ikinci gelıslerı, ilk gelişlerinde hamileydım, koku hassasıyetım oldugundan cok ıyı agırlayamamıstım, börek yaptım patateslı kasarlı falan..
arkadas: "minnakkk bıdaha sıze gelmıcez, gecen seferde patateslı boregınden sayıkladı kac gun kocam, dayanamadım yaptım. şimdide krep, börek dıye sayıklıcak baksana nasıl yıyor" diyor :))
sabah: 2 haslanmıs yumurta
1 bardak tarcınlı ılık süt
öğlene tavuklu salata, akasma da kapuska yapmayı planlıyorum ve yapacagım ınsaAllah :))
Benim metabolizma anlaşılan tavan yaptı tartıda 52 kiloyu gösteriyorum![]()
Sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği, yarım yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim domates + salatalık, reçelden 1 parça çilek, 1 çay bardağı süt![]()
Hoşgeldin canım
Fotoshop diyorlar o resim için ama ben milletin yalancısıyım
evet gerçek hayattada öyle insanlar var bende gördüm.Allah esirgesin:18: Allah onlarada şifa versin canım.
işte budur.
Valla 72.8 de takıldım kaldım hevesimde kaçtı canım
Yanlız değilsin bende bıraktım kalori saymayı bendede hiç bir işe yaramadı![]()
günaydın kıslar ben kılo almısım 75 olmusumiyice sıkmam farz olduuu yetti gari bi ileri iki geri
Çok tokum yulaf ezmesi yemekten vazgeçtim, galiba 1 paket ağır geldi![]()
ramazanda ıc hastalıkları uzmanı gurkan kubılay ı dınelmıstım.Ne sıklıkla ne kadar yemeliyim şu light ürünlerden (ara öğün niyetine) bilen var mı yaa 1 paket ağır geliyor öğün atlamak zorunda kalıyorum ki bu çok sağlıksız![]()