geçmiş olsun canıımiyi bari dediğin gibi ödem attın istemeyerek de olsa:) nerdesın yazmamıssın bugün hiiç?
Sağol canım. :)
O kadar uzun süredir rejim yapıyorum ki herhalde bende pek ödem yoktur.

İşteydim, anca geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canıımiyi bari dediğin gibi ödem attın istemeyerek de olsa:) nerdesın yazmamıssın bugün hiiç?
Son iki günün etkisiyle müthiş bir kilo kaybım var şu an. Gerçi cumaya bunun ne kadarı kalır bilemiyorum. Bir de bu cuma fazla fazla kilo vermiş çıkıp da haftaya cuma rahatsızlığımın bitmesinin etkisiyle toparlanıp o kiloları geri almak var.Umarım öyle bir şey olmaz...
Bugün bütün gün dışarlarda olacağım, bakalım doğru yemek seçimleri yapabilecek miyim? İki günlük açlığın peşine bulduğum her şeye saldırmam umarım. İşte de bir pizza yapıyorlar ki... En büyük korkum onu almak.Akşama göreceğiz artık...
Dünyada bir "thinspo" furyası var, bilmem duyanınız var mı? Bu kelime "thin = zayıf" ve "inspiration = ilham" kelimelerinin birleşmesinden türetilmiş, ayrıca thinspiration da deniyor. Bu thinspocuların çoğu zayıflamak değil, sıska olmak istiyor. Kemikleri sayılsın, tüm kaburgaları görünsün istiyor. Sağlıklı ya da mantıklı mı; tabi ki değil. :) Ama thinspo sloganlarının bir kısmı benim gibi sıska değil, normal kilosunda olmak isteyenler için de ilham verecek şekilde cümlelerden oluşuyor. Thinspo fotoğrafları var, blogları var. İmkanı olanların bakmasını tavsiye ederim. Sıkıldıkça ya da motivasyonunuzu kaybettikçe deneyebilirsiniz. Sloganlardan örnekler:
- Hiçbir şey zayıflık duygusu kadar lezzetli değildir.
- Bir an dudaklarında olan, sonsuza kadar kalçalarında kalır.
- Fedakarlık; güzel bir şeyden, ondan daha güzel olan bir şey için vazgeçmektir. Yiyecek güzeldir, zayıflık daha güzeldir.
- Artık bir kurabiyeden emir almayacak kadar büyüdün.
- Eğer tadı güzelse, bil ki seni öldürmeye çalışıyordur.
- Sırf o anda istediğin bir şey için, en çok istediğin şeyden vazgeçme.
- Yeme! Eğer yemek görmek istiyorsan aynaya git ve göbeğine bak.
- Her "Hayır, teşekkür ederim." dediğinde, zayıf olmaya "Evet, lütfen" dersin.
- Motivasyon seni harekete geçirir, yoluna devam etmeni ise alışkanlıkların sağlar.
- Yarın pişman olacağın bir şeyi bugün yapma.
Bunlar küçük örnekler, elimden geldiğince anlamını kaybettirmeden çevirmeye çalıştım.
Örnek fotoğraf koymuyorum çünkü tüm fotoğraflar iskeletlerden oluşuyor.Ama kendiniz arama yaparsanız hoşunuza giden fotoğraflar bulursunuz.
Gerçi yine de hiçbir şey öncesi/sonrası fotoğrafları kadar ilham verici olmuyor. :)
Şimdilik benden bu kadar. Yolumuzdan şaşmadığımız bir gün olsun. :)
Sloganlara bayıldım, çok motive edici, ben de senin gibi şu gizli geçide girip bir daha da çıkmamamak istiyorum inşallah bu sefer başarıcam, hepimize kolay gelsin..
Girip de çıkmamak olur mu hiç?Bir an önce çıkmak istiyoruz biz o geçitten, çıkalım ki hemen zayıflar ülkesine ulaşalım.
Sloganları beğendiğine sevindim bu arada... :)
meraba canım
bende 2 ay önce şişmanlar ülkesinden zayıflar ülkesini aramak için yola koyuldum.
evet önüme çok engeller çıktı. en son kadınlarklübü adlı bi mağarada dinlenirken
''mavimi''adında bi peri bana yardımcı oldu.
aslında onun bundan haberi yok onun topiğini okuyarak kilo vermeye başladım.
sonunda aradım taradım ve zayıflar ülkesini buldum.
çok çalıştım gayret ettim
67den 57.2 kiloya düşmüştüm.
ama biraz yorulmuştum o kadar yoldan sonra.
ara vereyim dedim ve 59.4 oldum.
moralim bozuldu tabi ama yeniden başladıım.
umarım sende benim gibi zayıflar ülkesinin bir adayı olursun. :))
merhaba. çok hoş bir üslubun var, zevkle okudum
en kısa zamanda ve sağlıkla hedefine ulaşmanı dilerim.
bence sırf onlara gıcık olsun diye dietine dört elle sarılmalısın! yaşam tarzını beslenme şeklini değiştirmeyi dene. ben 1 ay önce evlendim ve hamilelik zamanı hariç kilo sorunu yaşamak istemiyrum artık karar aldım 1 ayda beş kilo verdim. haftada 3 gün yarım saat yürüyüş, evde temizlik sayesindeki hareketli oluşum, kola çukulata cips şeker un gibi zararlı yiyecekleri bırakarak sadece! inan geri kalan herşeyi yiyorum!Çok tuhaf bir işte çalışıyorum. 18 yaşından 78 yaşına kadar onlarca insanla beraberim. Ama tuhaflık tabi ki burda değil. Bu insanların bedeni büyümüş ama kafaları, düşünce tarzları çocuk kalmış. Taaaa ilkokulda yaşadığım tarzda sevimsiz şakalara(!) ve laflara maruz kalıyorum, kimi de arkamdan söylüyor o lafları. İnsanların genelinin içinin ne kadar kötü olduğunu orda bir kez daha gördüm.
Ağzıma attığım bir meyveyi görüp "Çöp kutusu gibisin." diyenler, arkamdan "Fil" diyenler, yüzüme karşı "Her tafından yağ pörtlemiş." diyen ama benden daha şişman adamlar... Şişman insanın sevilmediğini, şişman insanın şaçının şeklinden, yürüyüşüne, kolundaki saate kadar her şeyine laf söylendiğini bir kez daha konuya birinci elden şahitlik yaparak gördüm.
Bazen; sana laf söyleyen, seni incitmeye çalışan, senle dalga geçen insanları utandırmak, onların bu tavırlarına bir son vermek için gaza gelip kilo vermeye çalışıyorsun ama onların yine bir lafı o gazı yıkıp seni bunalıma sokabiliyor. En azından benim için bu böyle... Bu konudaki kendime inancımı ve güvenimi hiç yıkmayacak bir çıkış noktası bulmalıyım. Ama ne? Mutlaka bir formül bulacağım...![]()
bence sırf onlara gıcık olsun diye dietine dört elle sarılmalısın! yaşam tarzını beslenme şeklini değiştirmeyi dene. ben 1 ay önce evlendim ve hamilelik zamanı hariç kilo sorunu yaşamak istemiyrum artık karar aldım 1 ayda beş kilo verdim. haftada 3 gün yarım saat yürüyüş, evde temizlik sayesindeki hareketli oluşum, kola çukulata cips şeker un gibi zararlı yiyecekleri bırakarak sadece! inan geri kalan herşeyi yiyorum!
Beklediğim kadar veremediğim için tartı sinirlerimi bozdu.Geçen haftadan bu yana anca 100 gram fark var.
Kaçamak falan da yapmıyorum ki neden böyle oluyor?
![]()
Umarım haftaya tartıda hoşuma giden bir rakam görürüm. Dişimi sıkıp çalışmaya devam edeceğim başka yolu yok bunun. Bir hafta için moralimi bozup salarsam, asla istediğim gibi olamam.