zayiflarken cilt sarkmasin diye...

tabitabi

Bu sefer olacak
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
585
2.002
43
Kizlar malesef hizli kilo alip veren biriyim. En son 89 kiloyum. Son dogumda 20 kilo aldim. Diyet yapıyorum. Spor olarak da yürüyüş.

Ciltte sarkma olmamasi icin simdiden ne yapmak gerekir. Internette cok fazla bilgi var. Bunun yerine denenmis fayda görmüş seyleri tercih etmek istiyorum.
Basindan gecen arkadaslar yazarsa sevinirim. Herkese simdiden teşekkür ederim.

Spor olarak bölgesel de çalışmalısın vucudundaki kasları güçlendirip, vucudunu sıkılaştırmış olursun. Evde bile yapabilirsin. Mekik, bacak hareketleri, popo hareketleri squat diye yazılıyordu herhalde. Kolların için de parklardaki direksyon çevirme seklinde olan spor aleti çok işe yarıyor.

Spor zaten sart bide sana soguk suyu öneririm cildi skilastiriyor bir süre sonra gögüsler bile dik oluyor .
Hatta spor yaptıktan sonra tüm vucudunu soguk su ile yıkayabilirsen kas agrılarını da hafifletirsin. Gögüsler için de herhalde tek yöntem. Sıcak soguk sıcak soguk şoku yapmak. Malesef biraz zor ama işe yarayacak olması insanı gaza getirebiliyor.

Spor dışında onerebilecegim birşey yok, birde buz ... Benim de yüzüm çok eridi.estetik yaptırmak istemiyorum .belki doğal öneriler gelir .konunu takipteyim ...

Aynen bende öyle yapiyordum ne agri oluyordu ne birsey dincte oluyordum birde vicutta skilsiyor dahada inceliyorsunuz tabi soguk dus cesaret isi neyseki ben soguk suyu seviyorum :)

Diyetisyenin seni yönlendirir aslında.belirli bir kilo verdikten sonra diyetisyenim beni spor merkezine yönlendirmişti.17 kg verdim ilk doğumdan sonra sarkmam olmadı

yavaş kilo vermelisiniz ve her kas grubunu çalıştırmalısınız tüm vücutta yüz yogası da dahil

su multivitamin şart

iyi dinlenme yoga ve uyku

dışarıdan kremlerle de desteklemeli.

Hep bir küvet hayalim vardı sırf buyüzden ohh bikere alışınca bir güzel geliyor o saguk :))

Ne iyi yapmissiniz küvete girince cikasi gelmezki insanin :) tabi asiriyada gitmemek lazim, biz kadinlar icin soguk okadar iyi degil malesef. Eger rahim bölgesinden bir soguk alma felan olursa enfeksiyonlara kadar gidebilir .

Goguslerde soğuk su ise yarıyor mı gerçekten deneyen var mi

Yok daha neler yüzünüze masaj yapin yüz hareketleri ve düzenli sabah aksam soguk suyla yikayin görün farki ,bide bu yüz cökmesinin nedeni vicudun asiri hizli kilo verdigini gösterir

wallaha gerı duzelmedı canım ya,
altı ustu beş kilo verdım sonra saktı boynum falan da kırışık böyle asagı sarktı,
bıraz kılo aldım sıdmı 3 kılo gerı aldım bıraz toparladı yuzumama boynum hala sarkık. bılmıyorum ya gerı gelmez bence 1 yıl oldu boyle düşünsene. demek toparlayamadı vucut kendını

Aynen bende öyle yapiyordum ne agri oluyordu ne birsey dincte oluyordum birde vicutta skilsiyor dahada inceliyorsunuz tabi soguk dus cesaret isi neyseki ben soguk suyu seviyorum :)

Ya soğuk su ne kadar soğuk su :) hani orta seviye mi, yoksa en soğuk mu

Goguslerde soğuk su ise yarıyor mı gerçekten deneyen var mi
Ben öylesine denedim bence benimkiler sarkik degil ama yinede büyük olduklari icin daha dik olsunlar istedim galiba ise yariyor , denemekte fayda var soguk buz gibi suyu dustayken gögüslerinize 1 dakikaya kadar dökün o dakika bile hissedeceksiniz neler oldugunu.

üşür de dikleşir haliyle

üşür de dikleşir haliyle
Evet ama düzenli yapildiginda kalici diklesme oluyor büyük ihtimal . Soguk suyun cilt vicut icin faydalari fazlasiyla cok spordan sonraki agrilar nerdeyse hepsi yok oluyor (bende öyle oluyordu) metabolizmayi hizlandiriyor buda arti kilo verdiriyor demektir, cildi kesinlikle skilastiriyor lenf sistemini güclendirdigi icin, cilteki sivilceleri azaltir saclara cilde parlaklik verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…