Öncelikle spor dışında herhangi bir sağlıklı beslenme diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekline geçtiniz mi yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Eğer cevabınız evet ise ekstradan günde en az 45 dakika - 1 saat yürüyüş yapabiliyorsan koşu ve evde leslie + jillian sporları zayıfladıktan sonra da aralarda sıkılaşmak için pilates öneririm bu şekilde işe yarayacaktır. Bir de yeşil çay ve bol su öneririm.
yürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzme
yürüyüş daha etkildir. egzersiz için 15- 20 dakika vücudu ısıtmak gerekir vücut ısındıktan sonra kalori yakmaya başlar çünkü. bence en iyi zayıflama yolu yürüyüş ve yüzme
valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)
valla ben peş peşe iki çocuk doğurunca 49 kilodan 88 e fırladım diyet ve evde egzersiz plates ip atlama ya da sende benim gibi sporu sevmiyorsan sıkılıyorsan oyun havası falan aç oyna maksat kalori yakmak :))) bunları yaparak zayıfladım daha da vermeyi planlıyorum şuanlık her şey yolunda tabii çatlakları saymazsak :)
teşekkürler :) sürekli hareket halindeydi spor yaptı basketbol bide diyet listesi vardı herhalde ben bugün sordum ama spor yaptım basketbol oynadım falan dedi öyle farklı bir şey yok yani