zayıflayalım güzelleşelim :)

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
aldığım karar ile zayıflamaya karar verdim ama bölgesel olarak incelmeyi düşünüyorum şuan belim 81 basenlerim de 99 şöyle bel 70 basenlerde 88-89 olsa süper olacak her gün ölçtüğüm değerleri sizinle paylaşacağım.

ahh ahhh hiç sorma o zayıflama yüzünden neler çektim ama tık yok battı balık yan gider bidahamı gelcez dünyaya diyip kilolarımla bağdaşık yaşamaya karar verdik mutluyuz artık :)

akşam ki menüm baharatlarla süslediğim haşlanmış tavuk 1 adet kırmızı mercimek köftesi yoğurt ve br fincan yeşil çay

canım ya onlarla nasıl doyacaksın azcık miniminnacık bişey bidahamı gelcez boşver hem erkekler balık etli kadınlardan hoşlanır :)

bende bir 5 kilocuk kadar versem süper olacak ama cuk yerleştiler gitmiyorlar malum tatil zamanı ama yemeden de insan mutlu olmuyor ki çikolatanın verdiği mutluluğu kimse vermiyor sonra niye kilo aldın oluyor :)

bende bir 5 kilocuk kadar versem süper olacak ama cuk yerleştiler gitmiyorlar malum tatil zamanı ama yemeden de insan mutlu olmuyor ki çikolatanın verdiği mutluluğu kimse vermiyor sonra niye kilo aldın oluyor :)

ben başladım bakalım inşalah vereceğim benim belim kolay inceliyorda basenler sorun ya :/ nse onuda halledeceğim inşalah :) evt ya 50 kuruşluk çikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var :)

sonra niye çikolata yiyip kilo alıyorsun sen ver o mutluluğuda almıyım kilo aynı şekilde benim belimde hemen gidiyor ama gel gelelim ki basenler sorun

sonra niye çikolata yiyip kilo alıyorsun sen ver o mutluluğuda almıyım kilo aynı şekilde benim belimde hemen gidiyor ama gel gelelim ki basenler sorun

e yani siz mutlu ettinizde bz mi çikolata komasına grdik dmi ama :) 2 gnde belim 1 cm basen 1 cm gtmş olsun hedeften şaşmak yok

azminden dolayı seni kutluyorum valla bravo banada uğrar inş o azim

elma sirkesi kesinlikle işe yarıyor bide limonlu yeşil çay tavsiye ederim sıkılaşmaya birerbir

denedim ama içemedim afiyet olsun hemencecik zapzayıf olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…