• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflayamayan kaptan mi olur ? !

Bugun ki kahvaltim
11.30
2 yk menemen
4 5 tane patates kizartmasi
Zeytin peynir
2 dilim ekmek
Cay

Ogle 15.0
Kuyu kebabi
Ayran

Aksam
1 isirik magnum :KK43:
Dahada yemedimm pazar gunu kocalar evde olunca kacamak kacinilmaz oluyo. Yarin sabah tartilip kilomu yazicam. Cok siki olmayan bir diyetle insallah bayrama kadar hedefime ulasirim. Kendimi cok sikarsam bi yerden sonra patlak veriyorum cnku.. en iyisi arada kacamak olmali...

Selamlar,

Taniyanlar bilir, 6. Takim kaptaniy-d-im. Takimda ki hemen herkesin zayiflamasina yardimci oluyorum ama kendi motivasyonumu bir turlu saglayamadim. Bir ileri iki geri seklinde ilerlemekteyim.
Buraya gunluk actim. Belki yeni ortam sayesinde motive olurum. Hergun menulerimi yazip , yaptigim sporlari , diyetle ilgili duygu degisimlerimi ve gun icinde geri cevirdigim kacamaklari yazacagim.
Insallah burasi bana iyi gelir ve bu sefer zayiflamayi basaririm.
30 Nisan. 83.4 ( sekizlerden kurtuldugum gunu bayram ilan edecegim:işsiz:)

Konu beni şok etti :KK57: Deseydin elimde sopalarla kovalardım seni. :sinirli::sinirli: Kovalamazsan eğer azcık kızayım kaçamaklarına :KK53: Bir de senin takımına örnek olman lazım di mi :KK14:

Konu beni şok etti :KK57: Deseydin elimde sopalarla kovalardım seni. :sinirli::sinirli: Kovalamazsan eğer azcık kızayım kaçamaklarına :KK53: Bir de senin takımına örnek olman lazım di mi :KK14:
:KK42: kovalamam aksine memnun olurum :). Ornek olamadigim icin kaptanligi biraktim zaten :KK33:

Bugun ki kahvaltim
11.30
2 yk menemen
4 5 tane patates kizartmasi
Zeytin peynir
2 dilim ekmek
Cay

Ogle 15.0
Kuyu kebabi
Ayran

Aksam
1 isirik magnum :KK43:
Dahada yemedimm pazar gunu kocalar evde olunca kacamak kacinilmaz oluyo. Yarin sabah tartilip kilomu yazicam. Cok siki olmayan bir diyetle insallah bayrama kadar hedefime ulasirim. Kendimi cok sikarsam bi yerden sonra patlak veriyorum cnku.. en iyisi arada kacamak olmali...

Kahvaltının saati çok geç kaptanım, patates kızartmaları hiç olmamış. Hele akşam bir ısırıkta olsa magnum kötü olmuş. Ayrıca akşam yememen sağlıksız bir durum. Bence verebilirsin neden bu kadar zorlanıyorsun ki? Hiç düşündün mü?

Kahvaltının saati çok geç kaptanım, patates kızartmaları hiç olmamış. Hele akşam bir ısırıkta olsa magnum kötü olmuş. Ayrıca akşam yememen sağlıksız bir durum. Bence verebilirsin neden bu kadar zorlanıyorsun ki? Hiç düşündün mü?
Pazar gunu oldugu icin kahvalti gec kaliyo genelde kaptanim :). Ve yine pazar gunu oldgu icin masada cok kalorili seyler olabiliyo :)
Diyete adapte olamadigim icin kilo veremedim. Aslinda ocak ayina kadar cok guzel gidiyordum sonra kv geldi ve butun duzenim bozuldum ondan sonrada birdaha duzen tutturamadim. Bir ileri iki geri seklinde gidiyor. O yuzden kaptanligi birakip sadece kendime zaman ayirmaya karar verdim ve izine ciktigim kiloya donmeden yarisma topigine girmemeye karae verdim :)

Pazar gunu oldugu icin kahvalti gec kaliyo genelde kaptanim :). Ve yine pazar gunu oldgu icin masada cok kalorili seyler olabiliyo :)
Diyete adapte olamadigim icin kilo veremedim. Aslinda ocak ayina kadar cok guzel gidiyordum sonra kv geldi ve butun duzenim bozuldum ondan sonrada birdaha duzen tutturamadim. Bir ileri iki geri seklinde gidiyor. O yuzden kaptanligi birakip sadece kendime zaman ayirmaya karar verdim ve izine ciktigim kiloya donmeden yarisma topigine girmemeye karae verdim :)
Güzel bir karar vermişsin çünkü sen örnek olamadığın zaman onlarda kilo veremiyor. 3. takımda normal yarışırken her şey güzeldi ama 13. takımın başına yeniden geçince ben de mecburen kendime çeki düzen vermek zorunda kaldım. Kilo aldığım zamanlarda oldu ama kaçamak yaptığım zamanlarda takımdakilere kızmaya yüzüm olmuyordu. Çözüm olarak ben de kaçamak yapmamayı seçtim ve inşallah haftaya 3. mezuniyetimi kutlayacağım. Bahar' ın yaptığı istatistiği okumuşsundur. İsteyince emin ol yapılıyor. Çünkü ben de ilk başladığımda senin kilolarındaydım. Ve bir daha asla görmedim o kadar yüksek kiloyu. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli. Bu arada evdekilere de aşılıyorum bu olayı. Mesela 5 yaşında kızım var ve kahvaltıda asla ama asla ekmek yemez. Hatta bir çok öğünde yemez ama arada yiyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim. Kısacası sağlıklı beslenmeyi öğrenip bir de uygulamak lazım.

Ahhh.. birde ben kendime inanabilsem :işsiz: aklimda hep nasil olsa ben zayiflayamam dusuncesi var
Ama öncelikle aklındaki o zayıflayamam düşüncesini atmalısın. Yapacağına inan. Benim topiğimde fotoğraflarım var.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

İncele bi bunları belki motivasyon olur.

Güzel bir karar vermişsin çünkü sen örnek olamadığın zaman onlarda kilo veremiyor. 3. takımda normal yarışırken her şey güzeldi ama 13. takımın başına yeniden geçince ben de mecburen kendime çeki düzen vermek zorunda kaldım. Kilo aldığım zamanlarda oldu ama kaçamak yaptığım zamanlarda takımdakilere kızmaya yüzüm olmuyordu. Çözüm olarak ben de kaçamak yapmamayı seçtim ve inşallah haftaya 3. mezuniyetimi kutlayacağım. Bahar' ın yaptığı istatistiği okumuşsundur. İsteyince emin ol yapılıyor. Çünkü ben de ilk başladığımda senin kilolarındaydım. Ve bir daha asla görmedim o kadar yüksek kiloyu. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek önemli. Bu arada evdekilere de aşılıyorum bu olayı. Mesela 5 yaşında kızım var ve kahvaltıda asla ama asla ekmek yemez. Hatta bir çok öğünde yemez ama arada yiyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirim. Kısacası sağlıklı beslenmeyi öğrenip bir de uygulamak lazım.

Ama öncelikle aklındaki o zayıflayamam düşüncesini atmalısın. Yapacağına inan. Benim topiğimde fotoğraflarım var.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130

İncele bi bunları belki motivasyon olur.
Aslinda teoride neler yiyip yemeyecegimk biliyorum ama pratige gecmek zor oluyor :) insallah bu sefer olacak ve bayramdan sonra tekrar yarismaya donebilecegim.
Topigini inceleyecegim simdi. Insallah motivasyon olur

Menum
sabah 10
Menemen
2 dilim ekmek
zeytin peynir
Cay

Ara 14.0
4 cilek
1 bardak erik kompostosu (sekersiz)

17.00 aksam
Karatay usulu pirasa boregi
Salata
2 cilek
Cay

Su 2 lt

Kacamaksiz bir gun:KK49:
Menün harika canım;) senin düzenini hafta sonu ve misafir durumları bozuyor sanki:super:
Mini minnacık da olsa spor peki:super:

Menum
sabah 10
Menemen
2 dilim ekmek
zeytin peynir
Cay

Ara 14.0
4 cilek
1 bardak erik kompostosu (sekersiz)

17.00 aksam
Karatay usulu pirasa boregi
Salata
2 cilek
Cay

Su 2 lt

Kacamaksiz bir gun:KK49:

Güzel bir menü olmuş canım. Süpersin.

Menün harika canım:KK66: senin düzenini hafta sonu ve misafir durumları bozuyor sanki:super:
Mini minnacık da olsa spor peki:super:
Oyle ozellikle spor yapmadim ama 2 saat disardaydik ve cocuklarin pesinde kosmaktan ayaklarim agridi :D simdi yattim ve ayaklarim fena sizliyo ;) spor sayilabilir
Güzel bir menü olmuş canım. Süpersin.
cok tesekkur ederim canim. Insallah boyle devam ederim :)

Oyle ozellikle spor yapmadim ama 2 saat disardaydik ve cocuklarin pesinde kosmaktan ayaklarim agridi :KK70: simdi yattim ve ayaklarim fena sizliyo :KK66: spor sayilabilir
cok tesekkur ederim canim. Insallah boyle devam ederim :)
Sayılır canım sayılmaz mı;) ben bir tanenin peşinde pert oluyorum Allah sana kolaylık ve bol enerji versin;)

Topiginiz hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Bende geçen çarşamba başladım güncel 86.500 :KK5: 1400 gitti.
Sizin güncel kilonuzu takip edecem

Kanguru_ Kanguru_ hu huuuuuu hiç sesin çıkmadı? Kaçamak yok dimi?
Bugun dondurma yedim :( mini magnum. Diyete bir sure ara vericem sanirim. Psikolojim mahvoldu artik resmen kendi inadima biseler yemek istiyorum. Iyisi mi bir sure diyetten uzak kalmak. Yoksa sonu daha baska yerlere varacak

Bugun dondurma yedim :KK43: mini magnum. Diyete bir sure ara vericem sanirim. Psikolojim mahvoldu artik resmen kendi inadima biseler yemek istiyorum. Iyisi mi bir sure diyetten uzak kalmak. Yoksa sonu daha baska yerlere varacak
Ooooo mini magnum yedim diye karalar mı bağlanır. Ben 1 günde 1 büyük kavanoz nutella yedim diyette :53: yemişsin afiyet olsun ben onu kaçamaktan bile saymam. Devam et sen pes etme:5:

Back
X