• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflayamayan kaptan mi olur ? !

Bugun dondurma yedim :KK43: mini magnum. Diyete bir sure ara vericem sanirim. Psikolojim mahvoldu artik resmen kendi inadima biseler yemek istiyorum. Iyisi mi bir sure diyetten uzak kalmak. Yoksa sonu daha baska yerlere varacak

Ama öyle yaparsan eğer gidenlerin hepsi geri gelir. Bırakma sakın kendini. Hadi dön aramıza. Unut eskileri. Önüne bak. Mini magnumdan bişey olmaz. Eritirsin sen onu.

Ooooo mini magnum yedim diye karalar mı bağlanır. Ben 1 günde 1 büyük kavanoz nutella yedim diyette :KK53: yemişsin afiyet olsun ben onu kaçamaktan bile saymam. Devam et sen pes etme:KK5:

Ama öyle yaparsan eğer gidenlerin hepsi geri gelir. Bırakma sakın kendini. Hadi dön aramıza. Unut eskileri. Önüne bak. Mini magnumdan bişey olmaz. Eritirsin sen onu.

Haziranda 6 ayim doluyo izind cikali. Ozaman ekstrem durumdab listeye gircem insallah :KK53:

En son 2 kilo vardı kilo mu alacaksın o zamana kadar :skandal: :skandal:
Aldim zaten :KK53: bu hafta diyetteyim diye gitmedigim davetlere gittim diyetteyim diye cagirmadigim arkadaslarimj cagirdim :D tartilmadim ama kesin kilo almisimdir. Olsun full motive gelicem. Hizli gidecek kilolar :halay:

Aldim zaten :KK53: bu hafta diyetteyim diye gitmedigim davetlere gittim diyetteyim diye cagirmadigim arkadaslarimj cagirdim :KK70: tartilmadim ama kesin kilo almisimdir. Olsun full motive gelicem. Hizli gidecek kilolar :halay:
:KK70::KK70::KK70:

Ne yaptın canım seni merak etdim konu açmışsın yeni gördüm . Ben hedefe bayağı yaklaştım 71.6 kiloya kadar düştüm .sende inşallah vermişsindir motivasyonun kırılmamıştır:KK5:

Back
X