Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((

Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin

6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((

boğzını tutucan my love başka yol yok gibi

Sürekli yersen kilo veremezsin zaten.

Ekmegi kesmeye calis. Abur cubur tatli falan yeme. Bulunmasin evde, yoksa atistirirsin. Pilav, makarna tarzi seyleri de azalt.

Protein ve sebze agirlikli beslen. Ama önemli olan az porsiyon ve sifira yakin abur cubur. Hareketi cogalt diyecegim ama evdesin galiba. Biraz daha bebegi büyüt. Sonra pilates yapabilirsin.

Cocugu alip yürüyüse cik. Bebegi birine birakabilirsen spora yazil.

Tut girtlagini canim napacan ki baska ye ye bunun da sonu yok
Ben de cok yiyorum her sabah 2 yumurta yiyorum ama ekmek koca gun iki dilim anca
Sabah oglen aksam yemegini ye ara ogunlerde sadece meyve ve kuruyemis
Bolca da su ic
Abur cubur yeme
Bak ben 63 kiloyla hamile kaldim, toplam 12 kilo aldim, oglum 3,5 aylik su an ve ben 62 kiloyum ama okuz gibi de yiyorum
Yedigin seylee onemli sana faydali olmasi onemli canim

bebeğin ayaklansın daha kolay kilo verirsin ama dikişlerin yeni patlatma mazallah spor yapayım derken

Allah yardımcımız olsun bende aynı durumdan muzdaribim. Hatta konu açtım çünkü beni teşvik edecek şeye ihtiyacım vardı. Yemeği azaltıyorum, ekmek,hamurişi,abur cubur bugün itibariyle bıraktım. Hatta eşimle birlikte vericem. Bunun için bi liste hazırlayıp buzdolabına astım. Kendimi takip etmem lazım. Akşam yediden sonra sadece sıvı tüketebilirsiniz. Hem süte faydalı. Şu anda spor yapamıyoruz maalesef hem bebekle olmuyor ama martta başlıcam. Karar verin olacak inşallah

nasıl bi fikir çıkabilirki :KK64:ama ben zamanında kilo almak için şunu yapmıştım işe yaramıştı sizde tersini yapın belki işe yarar buz dolabına bi kendi resminizi bide özendiğiniz fit vücuda sahip olan birinin resmini yapıştır buz dolabının başına gittikçe ve gördükçe bu kadar yemekten cayarsın belki malum herşey kafada bitiyo:KK53:

Back
X