• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflayinca ayağı yada göğsü küçülen???

SStormAngeLL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
12
1
1
Gaziantep
Arkadaslar benim sorum şu benim gögusler çok büyük yaşıma göre 18 yaşındayım ve 95 beden çamaşır giyiyorum ve cok Taraklı ayağım var geniş yani acaba sorum şu zayiflayinca göğüs ne kadar küculur ayaklar ve eller de incelirmi yada bu ayak ve eller için başka bir çözüm varmı göğsü küçülen yazsın özel olmazsa :) kaç bedenden kaç bedene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar benim sorum şu benim gögusler çok büyük yaşıma göre 18 yaşındayım ve 95 beden çamaşır giyiyorum ve cok Taraklı ayağım var geniş yani acaba sorum şu zayiflayinca göğüs ne kadar küculur ayaklar ve eller de incelirmi yada bu ayak ve eller için başka bir çözüm varmı göğsü küçülen yazsın özel olmazsa :) kaç bedenden kaç bedene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boy ve kilo nedir? Yani zayıflayınca el,ayak, göğüs hepsi küçülür ama gelişme dönemindeysen veya kilon çok değilse vücut yapında bu olabilir.

Ben tam ters örnek vereyim. Hamilelikle birlikte 30 kilo aldım. Ayaklarım 38 den 39 a yükseldi. Hala kilo veremediğim için 39 numara olarak kaldı. Kilo verince el ve ayaklar küçülüyor. Yüzüklerim de olmuyor şu anda. Elbette göğüs bölgesinde de küçülme olacaktır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X