- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
169Boy kaç?
Evet 50 kilonun altı bu boy için oldukça az. 60 civarı olmalı. Ki ben 157 cm boydayım. 50 kilonun altına indiğimde herkes gorür görmez zayıflığımdan yakınıyor. En son eşimin amcası çok zayıfsın demişti.
Yo bilerek verdim depresyonda gibiyim enerjim yok vitamjn eksiktir dedim aliyorum vitamin ama halim yokZayıflayıp aynadaki görüntünüzü beğenmediğiniz için bir mutsuzluk mu yoksa 50 kilo altında olunca farkında olmadan ortaya çıkan bir mutsuzluk mu?
Ben zayıfladığımda yüzüm küçülüyor ve çirkin bir hale geliyor diye mutsuz oluyorum şahsen.
Mumkun soyledikleriniz.cok tesekkurlerAslında kilo ile mutluluk arasında ilişki yok denemez.
Bilinçaltı yalnız, savunmasız, korunmasız hissedildiğinde korunma hissini güçlendirmek için yağlanmaya sebep olur. Siz kilo verdiğinizde bu korunma hissi zedelenir, ve dolaylı olarak mutsuzluk hissi olur.
Öncelikle içinizde yalnızlık temalı problemleriniz varsa bunu çözümlerseniz kilo ve mutluluk arasındaki bilinçaltınızdaki bağ da ortadan kalkar.
B12 kapsul aliyorum.umarim toparlarBu boya 50kg cok az panpa, zayiflicam derken sagligindan olmus olabilirsin. Halsizlik, mutsuzluk yasiyorsan B12 eksiktir derim diyet de yaptigin goz onune alinirsa. Yarindan baslayarak beyaz ekmek ye derim.
Zeytin yagi tereyag tuketiyorum sadece haftada 1 lt tuketmiyorum allasen bu konuyu acip banlatma gene beni simdiZeytinyağ, tereyağ tüketin
Bu kiloda kalmak istiyorum evet.b12 aliyorum protein tozu da kullaniyorum bakalimSonuçta kilo verdiğinde, sporla zayıfladığında sadece yağı eritip o hale gelmiyorsun. Kaslarında da gelişme oluyor. Ayrıca vücut hacmin azaldığı için de vücuttaki kan miktarı da buna bağlı olarak dramatik olmasa da düşme gösteriyor. Sonuç olarak kaslara yeterli besleme yapılamıyor. Eritrosit üretimi artıyor ama vücutta yeterli demir yoksa demir eksikliği anemisi oluşuyor. Ya da b12 eksikliğine bağlı vs.
Halsizliğim geçsin ama bu kiloda kalayım derseniz kan tahlili yaptırıp, eksikliklerin giderilmesi daha sonra ise vücut ihtiyacı kadar protein alımı yapılması gerekiyor.
bende sizin boyunuzdayım. 2 yıl önce 63 ten 56 kiloya 1 yılda düştüğüm halde sağlığımdan oldum. siz beden kitle indeksinin de altına düşmüşsünüz. tamam yağ ve karbonhidrattan uzsk durun aman proteini asla ihmal etmeyin. b12 kullanıyormuşsunuz. size tavsiyem d vit ampülü 2 hafta üst üste kırıp ekmeğin üstüne döküp almanız. haftada 1 ampül olmak üzere. d vit eksikliğide mutsuzluğa sebep olur. ayrıca salgın azalınca en kısa zamanda demir ve hemoglobin değerlerinize baktırın. yada bir multivitamin başlayın. doğal olarak kefir tüketin. ben spor yapınca daha mutlu oluyordum özellikle her gün 3 km koşardım üstüne yürüyüş egzersiz 1 saati geçerdi. ama sadece akşam yemeğimden kısardım. spordan önce hurma yer öyle çıkardım. gelince yoğut. akşamı böyle geçiştirirdim. sabah ve öğlen karbonhidrat fazla almamaya çalışırdım.50 kilo altina dustugumde mutsuz oluyorum ben.eskiden de boyleydi.hicbir zaman cok kilolu olmadim da 60 kilolari gordugumde cok mutluydum ben.psikolojinin kiloyla iliskisi var mi?
Samimi soruyorum lutfen polemik yaratacaklar yazmasin
Su an diyet yaptim evde eltlerom car cardiyo da yaptim 50 yi gordum tartida.ama yine baaladi bende halsiz mutsuz durum.doktora gidip kan degerlerime baktiramiyorum sj an ama vitamin destegi de aliyorum.yag oraninin azalmasi mutsuz eder mi insani var mi boyle bir iliski kilo psikoloji arasjnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?