- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bence abartiyorsunuz...yani istediginizi giyin niye giyemeyeceksiniz?3 gun yemek yememeye gerek yok.korseler var.giyin mis gibi.yavas yavas istiyorsaniz zayiflayin.yavasca zayiflanir.36 olmayin da 40 olun ne olavak yani.kilo verilir.sagligimiz yerinde olsun.Neden ben böyleyim yaben çok ciddi söylüyorum su içsem bile göbeğim hamile gibi çıkıyor . Çok ciddiyim ya kafam 120 kilo zaten onu söylemeye gerek yok yanaklarım almış başını gidiyor bir elbise giyeceksem üç gün ölüm orucuna girip tabi orucu açmamak kaydıyla, düzenli olarak tuvalete gitsem anca o elbiseyi giyebiliyorum aksi takdirde toplu taşımada hamile zannedip bana yer verebilirler, ki yapanlar bile oldu . Bende zayıf olsaydim da kilo almak için uğraşsaydım Allahım ya keşke benim de bunyem öyle olsaydi o kadar kıskanıyorum ki ne giyse yakışan kızları yiyip yiyip hala 36,38 olan kızları . Yani ben gardırobun önünde savaş veriyorum dün hamburgeri hayvan gibi yedin bu asla olmaz . Bu göbeğini çıkartır bu göğsünü çıkarır bu eğilince patlar diyerek bir saat ne giysem de kilomu kapatsa diye düşünüyorum e tabi herseye rağmen yani yemek yemek o kadar güzel Bisey ki yemek yemekden haz alıyorum. Hatta en büyük hobim yemek yemek en büyük fobim de yemek yiyememek.
Çok zayif sin
Yiyip yiyip kilo almayanda kesin bir hastalik vardir yada benim gibi kusuyordurNeden ben böyleyim yaben çok ciddi söylüyorum su içsem bile göbeğim hamile gibi çıkıyor . Çok ciddiyim ya kafam 120 kilo zaten onu söylemeye gerek yok yanaklarım almış başını gidiyor bir elbise giyeceksem üç gün ölüm orucuna girip tabi orucu açmamak kaydıyla, düzenli olarak tuvalete gitsem anca o elbiseyi giyebiliyorum aksi takdirde toplu taşımada hamile zannedip bana yer verebilirler, ki yapanlar bile oldu . Bende zayıf olsaydim da kilo almak için uğraşsaydım Allahım ya keşke benim de bunyem öyle olsaydi o kadar kıskanıyorum ki ne giyse yakışan kızları yiyip yiyip hala 36,38 olan kızları . Yani ben gardırobun önünde savaş veriyorum dün hamburgeri hayvan gibi yedin bu asla olmaz . Bu göbeğini çıkartır bu göğsünü çıkarır bu eğilince patlar diyerek bir saat ne giysem de kilomu kapatsa diye düşünüyorum e tabi herseye rağmen yani yemek yemek o kadar güzel Bisey ki yemek yemekden haz alıyorum. Hatta en büyük hobim yemek yemek en büyük fobim de yemek yiyememek.
Bu kiloda kalmak istiyorum evet.b12 aliyorum protein tozu da kullaniyorum bakalim
Ya bilmeden ahkam kesmeye ne merakli bi insansiniz? Ne kadar yersen ye gerekli proteini,minerali alamiyorsunuz.uzmani degilim konusmayacagim.yeni bir polemige gerek yok.Yetersiz besleniyorsunuz dediğimizde kızmıştınız. Siz sadece yetersiz değil zararlı da besleniyorsunuz. Yeterli et yumurta vs. tüketirseniz protein tozu gibi zararlı kimyasallara ihtiyacınız kalmaz.
Calisiyorum kas icin.amino acid,protein de aliyorum.toparlarkm jmarim.aslinda boyunuzu da dusununce bu kiloda olmaniz icin kas kutlenizin de cok dusuk olmasi gerekir.
Bu da elbette sizi enerjisiz birakir.
Kilo alin ama yagdan degil kas yapin,
sizin kilonuzdaki biri uzun sure kardiyo yapmamali diye biliyorum ben, isinacak kadr kardiyo yaptiktan sonra agirlik + kas calismasina gecebilirsiniz. Ayrica yediklerinizi de ayarlarsaniz, kas kazanirsiniz. Boylece hem zayif hem saglikli olursunuz. Su an sagliksiz zayif sinifinda olabilirsiniz, aman dikkat.
Ben biliyorum. 20 yıldan fazla profesyonel sporcuydum. Dengeli beslenirseniz vücudunuzun ihtiyacı olan bütün vitamin, mineral vs. alabilirsiniz özel bir durumunuz yoksa, normal ve sağlıklı bir insansanız. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. O kullandığınız tabletler, tozlar hiç bir işe yaramıyor. Çoğu olduğu gibi atılıyor vücudunuzdan. Üstelik içeriğinin çok büyük bir kısmı kimyasal.Ya bilmeden ahkam kesmeye ne merakli bi insansiniz? Ne kadar yersen ye gerekli proteini,minerali alamiyorsunuz.uzmani degilim konusmayacagim.yeni bir polemige gerek yok.
Kas yapmaya calisiyorum danaya mi gireyim o kadar protein almak icinBen biliyorum. 20 yıldan fazla profesyonel sporcuydum. Dengeli beslenirseniz vücudunuzun ihtiyacı olan bütün vitamin, mineral vs. alabilirsiniz özel bir durumunuz yoksa, normal ve sağlıklı bir insansanız. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum. O kullandığınız tabletler, tozlar hiç bir işe yaramıyor. Çoğu olduğu gibi atılıyor vücudunuzdan. Üstelik içeriğinin çok büyük bir kısmı kimyasal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?