Zayıflayınca Hayatımızda Olan Veya Olacak Değişimler

Ben 90 kilodan 65e düştüm... hayatımdaki değişimler şu şekilde ;)

Artık tanımadığım ortamlara daha rahat giriyorum.. Özgüvenim mükemmel :)
Otururken göbeğimi saklamak için kucağıma yastık yada çantayı almıyorum :)
Daha rahat hareket ediyorum :)
Artık bana olan demode kıyafetler yerine istediğim model ve renkte kıyafetleri giyiyorum :)
Çevremde çok kilolusun diyen insanların bana kıskanarak, çaktırmadan bakmaya çalışmalarını yakalıyorum :D
Eşim artık beni kucağına alabiliyor :D
Sen zayıfsın kelimesini artık duyuyorum :)
Psikolojim kesinlikle düzeldi :)
Kızım (2 yaşında) artık zayıf ve güzel kadınların resimlerine anne diyo :D eskiden nerde çirkin kilolu kadın resmi varsa anne derdi :D
Veee artık yaşımı hatta yaşımdan daha küçük gösteriyorum :) kilo insanı çok yaşlı gösteriyor :(

daha sayamadığım birçok şey var hayatımda.. bayanlar sakın pes etmeyin. zayıflamayı ertelemeyin. şimdiye kadar bunu kendime neden yaptığımı, neden daha iyi bir hayatı erteleyip durduğumu anlamıyorum.. inşallah herşey gönlünüzce olur ;)

ReinedelAmour .!.:
Eski ben geri gelecek.

Gerçek kadın, gerçek güzelliğim. Herkes imrenecek bana :)
Aynen, bir de mıy mıy olmayacam.hızlı metabolizma ile işlerim erken bitecek.eski ben .herşeyi rahatça yiyecem :dondurma:

Ben 90 kilodan 65e düştüm... hayatımdaki değişimler şu şekilde :KK66:

Artık tanımadığım ortamlara daha rahat giriyorum.. Özgüvenim mükemmel :)
Otururken göbeğimi saklamak için kucağıma yastık yada çantayı almıyorum :)
Daha rahat hareket ediyorum :)
Artık bana olan demode kıyafetler yerine istediğim model ve renkte kıyafetleri giyiyorum :)
Çevremde çok kilolusun diyen insanların bana kıskanarak, çaktırmadan bakmaya çalışmalarını yakalıyorum :KK70:
Eşim artık beni kucağına alabiliyor :KK70:
Sen zayıfsın kelimesini artık duyuyorum :)
Psikolojim kesinlikle düzeldi :)
Kızım (2 yaşında) artık zayıf ve güzel kadınların resimlerine anne diyo :KK70: eskiden nerde çirkin kilolu kadın resmi varsa anne derdi :KK70:
Veee artık yaşımı hatta yaşımdan daha küçük gösteriyorum :) kilo insanı çok yaşlı gösteriyor :KK43:

daha sayamadığım birçok şey var hayatımda.. bayanlar sakın pes etmeyin. zayıflamayı ertelemeyin. şimdiye kadar bunu kendime neden yaptığımı, neden daha iyi bir hayatı erteleyip durduğumu anlamıyorum.. inşallah herşey gönlünüzce olur :KK66:

kendımı oyle kötu hıssedıyorum kı bu kılolarda, moralım hep bozuk hep cırkın hıssedıyorum

belli bir diyet listem yok üstelik şeker hastasıyım ve insülin iğnesi oluyorum
buna rağmen yeme düzenimi değiştirdim karbonhidratı en az seviyeye indirdim
akşam 6 dan sonra ağzıma meyve dahi koymuyorum
tabi bir de bol bol spor
sıcaklardan biraz ara verdim spora ama spor acayip sıkılaşmamı daralmamı sağladı
abur cubur tatlı şekerleme hayatımda yok artık. daha sağlıklı besleniyorum hepsi bu
spor olarak ne yaptınız acaba

Yıl olmuş 2019 hala kilo derdiyle uğraşıyorum ve 62’den çok daha fazlayım :işsiz:
Ben de Nisan 14 de 73 kiloydum şimdi 64 ü zorluyorum. Kararlı ol, ne istediğini sürekli hatırla. Hergün tartıl ve gözünün önünde ama başkalarını. Görmeyeceği bir yerde bütün ayın tek sayfada göründüğü bir takvime gün gün yaz. Hergün evin içinde de olsa yürü ya da Leslie bitir yapabildiğin kadar. Jumping jacks yap ip atla.
Sen karar verirsen önünde kimse duramaz. İrademizin önündeki en büyük düşman biziz.

Ben de Nisan 14 de 73 kiloydum şimdi 64 ü zorluyorum. Kararlı ol, ne istediğini sürekli hatırla. Hergün tartıl ve gözünün önünde ama başkalarını. Görmeyeceği bir yerde bütün ayın tek sayfada göründüğü bir takvime gün gün yaz. Hergün evin içinde de olsa yürü ya da Leslie bitir yapabildiğin kadar. Jumping jacks yap ip atla.
Sen karar verirsen önünde kimse duramaz. İrademizin önündeki en büyük düşman biziz.
Evet farkındayım diyetisyene gittim ve beş gündür düzenli spor + diyet yapıyorum. Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz tebrik ederim vee teşekkürler 🤗

Back
X