- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 18
- 38
- Konu Sahibi little bird
Ben 90 kilodan 65e düştüm... hayatımdaki değişimler şu şekilde
Artık tanımadığım ortamlara daha rahat giriyorum.. Özgüvenim mükemmel :)
Otururken göbeğimi saklamak için kucağıma yastık yada çantayı almıyorum :)
Daha rahat hareket ediyorum :)
Artık bana olan demode kıyafetler yerine istediğim model ve renkte kıyafetleri giyiyorum :)
Çevremde çok kilolusun diyen insanların bana kıskanarak, çaktırmadan bakmaya çalışmalarını yakalıyorum
Eşim artık beni kucağına alabiliyor
Sen zayıfsın kelimesini artık duyuyorum :)
Psikolojim kesinlikle düzeldi :)
Kızım (2 yaşında) artık zayıf ve güzel kadınların resimlerine anne diyo
eskiden nerde çirkin kilolu kadın resmi varsa anne derdi 
Veee artık yaşımı hatta yaşımdan daha küçük gösteriyorum :) kilo insanı çok yaşlı gösteriyor
daha sayamadığım birçok şey var hayatımda.. bayanlar sakın pes etmeyin. zayıflamayı ertelemeyin. şimdiye kadar bunu kendime neden yaptığımı, neden daha iyi bir hayatı erteleyip durduğumu anlamıyorum.. inşallah herşey gönlünüzce olur

Artık tanımadığım ortamlara daha rahat giriyorum.. Özgüvenim mükemmel :)
Otururken göbeğimi saklamak için kucağıma yastık yada çantayı almıyorum :)
Daha rahat hareket ediyorum :)
Artık bana olan demode kıyafetler yerine istediğim model ve renkte kıyafetleri giyiyorum :)
Çevremde çok kilolusun diyen insanların bana kıskanarak, çaktırmadan bakmaya çalışmalarını yakalıyorum

Eşim artık beni kucağına alabiliyor

Sen zayıfsın kelimesini artık duyuyorum :)
Psikolojim kesinlikle düzeldi :)
Kızım (2 yaşında) artık zayıf ve güzel kadınların resimlerine anne diyo

Veee artık yaşımı hatta yaşımdan daha küçük gösteriyorum :) kilo insanı çok yaşlı gösteriyor

daha sayamadığım birçok şey var hayatımda.. bayanlar sakın pes etmeyin. zayıflamayı ertelemeyin. şimdiye kadar bunu kendime neden yaptığımı, neden daha iyi bir hayatı erteleyip durduğumu anlamıyorum.. inşallah herşey gönlünüzce olur