- Konu Sahibi ifsumnadial
-
merhaba hanimlar.benim sorum kilolu olupta hamile elde edilmeyip zayiflayipta hamile kalan varmi aranizda yani kiloluydunuz hamilelik elde edemediniz ve zayiflamaya karar verdiginizde veya zayifladiginizda hamile kaldiniz.bunun kiloyla bir alakasi varmi? neden merak ediyorum cünki bende 3 senedir bebek istiyorum ama hala olmadi adetlerim düzensiz ama 3 aydir rejimdeyim ve 15 kilo verdim ve 2 aydir adetim düzenli geliyor 3 4 gün gecikme oluyo ama önceden bazen 15 gün gecikmeler oluyordu.o yüzden merak ediyorum adetim düzene girdiyse eger hamilelikte olusabilirmi?Kiloyla bir alakasi varmidir.bilgisi olan veya benim gibi olanlar yazarsa cok sevinirim.
Merhaba ben de kilodan dolayı adet olamıyor ve hamile kalamıyordum ama sıktım dişimi 13 kilo verdim ve hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım şimdi aldım o kiloları ama olsun ::) dr her seferinde kilo ver düzelicek derdi bende ne alaka diye hep düşünürdüm ama martta zayıflamaya başladım ve ağustos ayında hamile kaldım :)= moral motivasyon herşey yerine geliyor.cokacimcoookcokacimcoook
:))) evet bende aynen senin gibi ne alaka olabilir diye düsünüyordum ama alakaliymis iste doktorlar bisey biliyoda söylüyolar ama kilo vermek zor oldugu icin sanirim bi alaka kurmamak icin biz kendimizi kandiriyorduk:) buarada gözün aydin agustosta hamile kaldiysan daha bebisin dogmamis sag saglim alirsin kucagina insallah bebisini darisi benim basima ve isteyenlere AMIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?