zayiflayipta hamile kalan varmi

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
643
Avusturya
merhaba hanimlar.benim sorum kilolu olupta hamile elde edilmeyip zayiflayipta hamile kalan varmi aranizda yani kiloluydunuz hamilelik elde edemediniz ve zayiflamaya karar verdiginizde veya zayifladiginizda hamile kaldiniz.bunun kiloyla bir alakasi varmi? neden merak ediyorum cünki bende 3 senedir bebek istiyorum ama hala olmadi adetlerim düzensiz ama 3 aydir rejimdeyim ve 15 kilo verdim ve 2 aydir adetim düzenli geliyor 3 4 gün gecikme oluyo ama önceden bazen 15 gün gecikmeler oluyordu.o yüzden merak ediyorum adetim düzene girdiyse eger hamilelikte olusabilirmi?Kiloyla bir alakasi varmidir.bilgisi olan veya benim gibi olanlar yazarsa cok sevinirim.

bildigim kadariyla kilonun daha dogrusu yag hucrelerinin hormonlara etkisi var.Cok kilolu olunca da kilo normalin altinda olunca da hormonal denge bozulabileceginden normal kiloya ulasmak gebe kalmayi kolaylastirabilir.Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz.

tesekkür ler arkadaslar insallah kaliriz ne diyelim ALLAH bilir.bu mübarek günde gönlümüzden geceni dualarimizi kabul eylesin büyük allahim.

Merhaba ben de kilodan dolayı adet olamıyor ve hamile kalamıyordum ama sıktım dişimi 13 kilo verdim ve hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım şimdi aldım o kiloları ama olsun ::) dr her seferinde kilo ver düzelicek derdi bende ne alaka diye hep düşünürdüm ama martta zayıflamaya başladım ve ağustos ayında hamile kaldım :)= moral motivasyon herşey yerine geliyor.cokacimcoookcokacimcoook

merhaba hanimlar.benim sorum kilolu olupta hamile elde edilmeyip zayiflayipta hamile kalan varmi aranizda yani kiloluydunuz hamilelik elde edemediniz ve zayiflamaya karar verdiginizde veya zayifladiginizda hamile kaldiniz.bunun kiloyla bir alakasi varmi? neden merak ediyorum cünki bende 3 senedir bebek istiyorum ama hala olmadi adetlerim düzensiz ama 3 aydir rejimdeyim ve 15 kilo verdim ve 2 aydir adetim düzenli geliyor 3 4 gün gecikme oluyo ama önceden bazen 15 gün gecikmeler oluyordu.o yüzden merak ediyorum adetim düzene girdiyse eger hamilelikte olusabilirmi?Kiloyla bir alakasi varmidir.bilgisi olan veya benim gibi olanlar yazarsa cok sevinirim.

canım kd dr.una gittin mi? fazla kilolar ve adet düzensizliği bazen polikistik over sendromundan (pcos) kaynaklı olabiliyor. benim hamile kalmadan önce böyle bir sorunum vardı. ideal kilom 55kg. fakat ben 76.kg çıkmıştım ve pcos hastasıydım. 2 yıl iğne ve haplarla tedavi gördüm 67 kg. düştüm. daha sonra hamile kalabildim. mutlaka bir kd dr.git. önce kilolarının neden kaynaklandığını öğren ona göre tedavi uygularlar. boşuna zaman kaybetme canım. sağlıklıca inşallah hamile kalırsın.

sevgi doktora gittim evet fazla kilolardan dolayi evet pco sendromu teshis edildi ve tedaviyle birlikte ben dahada cok kilo aldim o haplardan dolayi bir faydasinida görmedim yumurtaliklarimda minik baloncuklar oldugunu söylemisti 1 sene önce ve erkeklik hormonunun yüksek oldugunu ve kilo vermem gerektigini söyledi.90 kiloydum ve canima tak etti bende dedim birde kilo vereyim bakalim nolcak dedim ve suanda 75 kiloyum daha 10 kilo var gidecek idealim 65 ve dedigim gibi 15 kilo bile fark etti adetimin düzeninde belki bi 10 kilo daha verirsem hamilelikte olusabilir.demekki gercekten kiloyla cok alakasi var bebek tutmamasinin.

Merhaba ben de kilodan dolayı adet olamıyor ve hamile kalamıyordum ama sıktım dişimi 13 kilo verdim ve hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım şimdi aldım o kiloları ama olsun ::) dr her seferinde kilo ver düzelicek derdi bende ne alaka diye hep düşünürdüm ama martta zayıflamaya başladım ve ağustos ayında hamile kaldım :)= moral motivasyon herşey yerine geliyor.cokacimcoookcokacimcoook

:))) evet bende aynen senin gibi ne alaka olabilir diye düsünüyordum ama alakaliymis iste doktorlar bisey biliyoda söylüyolar ama kilo vermek zor oldugu icin sanirim bi alaka kurmamak icin biz kendimizi kandiriyorduk:) buarada gözün aydin agustosta hamile kaldiysan daha bebisin dogmamis sag saglim alirsin kucagina insallah bebisini darisi benim basima ve isteyenlere AMIN.

bende kiloluyum dr bana sadece sorunlu bir hamilelik geçirirsin demişti şükür ki sorunum yok oğlum çok iyi. darısı başınıza allah isteyen herkese versin. hamile kalmada da sorun yaşamadın iilaç kullanıyordum bıraktım ve ilaç etkisi geçsin diye bir müdded korundum sonra ilk ay hamile kaldım. eşimide çok korkutan oluyordu işte bebek ölür düşer ölü doğum olur falan diye. kiloluyum dedim diye az sanmayın 100 kilo civarlarındayım. benim artım boyum uzun 170 cm. allah en kısa zamanda sağlıkla versin bebişlerinizi

:))) evet bende aynen senin gibi ne alaka olabilir diye düsünüyordum ama alakaliymis iste doktorlar bisey biliyoda söylüyolar ama kilo vermek zor oldugu icin sanirim bi alaka kurmamak icin biz kendimizi kandiriyorduk:) buarada gözün aydin agustosta hamile kaldiysan daha bebisin dogmamis sag saglim alirsin kucagina insallah bebisini darisi benim basima ve isteyenlere AMIN.

Merhaba :) ewet allah kısmet ederse Nisan sonunda doğumum olucak bende de pco vardı bak kiloyu ver başka bir sorun yoksa mutlaka bebiş haberini sende alıcaksın hemde çok uzamadan olumunekankayizsmile

bende kilo vererek hamile kalanlardanım... pco hastalığım vardı, adetlerim düzensizdi 9 kg verdim ve adetlerim düzeldi, eşimde de sorunlar vardı oda tedavi oldu vee çok şükür mücizem şimdi 20 haftalık inş. sağlıkla kucağıma alırım..

Merhaba ben de kilo verdim ve hamile kaldım ama kilo verdikten sonra bile hala obezim çünkü boy 1.65 117 kgdan 96 kga düştüm 7 haftalık hamileyim şimdilik herşey yolunda çok şükür umarım böyle gider.darısı isteyen herkesin başına

85 ten 75 e indim.75 le hamile kaldım.ama kilonun hamile kalamamakla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.cünkü ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.cevremde okadar kilolu insan varki hepsi hamile kaldı ve bebeklerini doğurdu.sansmı bilmiyorum.

canım ben değil ama daha birkaç ay önce kuzenimin eşi hamile olduğunu öğrendi.
epey tombişti kendisi; bebekleri 7 sene uğraştılar olmadı; tedavi oldular tüp bebekti ilaçtı derken daha da kilo aldı.
bebekten ümidi kesip tedaviyi bıraktılar, 22 kilo falan verdi bir sene içinde.
6 ay önce de hamile kaldı tedavisiz filan.
simdi diyetisyen takibinde. tekrar fazla kilo almamak için.
darısı isteyenlrin başına olsun inşallah

merhaba ben 95 kilo hamile kaldım şu an 26+3 üm ve 104 kiloyum boyumda öyle selvi değil 1.63 üm. Hamile kalmakta zorlanmadım ilacı nisanda bıraktım temmuza kadar başka bir yöntemle korunduk Temmuz sonrası korunmayı bıraktım eylül ayında hamileydim.Benim kilo ile ilgili bir sorunum şimdilik olmadı yani ne hamile kalmaya çalışırken nede hamileliğimde tansiyon falan olmadı şekerimde çıkmadı bundan sonrada böyle gider umarım. Ama benim hormonel bi sorunum hiç yoktu hayatım boyunca adet düzensizliğide olmadım ben yediğim için kiloluyum ama hormonel hastalıklar yüzünden kilolu olanlar için tabiki kilo hamile kalmaya etken bildiğim kadarıyla pco hastaları zaten kilo vermektede zorlanıyor. Umarım allah isteyen herkese tez zamanda verir

hanimlar hepinize cok tesekkür ediyorum yorumlariniz icin yazdiklarinizla ümitlerim ve motivasyonum dahada artti hormonal kilo artisiyla bebegin olusmamasi kesinlikle baglantili cünki ben bunu kilo vererek dahada iyi anliyorum cünki aderim heray dahada düzene giriyo gecen ay 6 gün gecikmeyle gelmisti yani 36.ci günde önceden nerdeyse 45 günü bulan adetim bazende hic gelmeyen adetim bu ay 32.nci günde geldi 10 kilo daha fazlam var 75 kiloyum suanda 65 olmak istiorum boyumda 1.67 onuda verirsem insallah Allah banada nasip eder.

Back
X