• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Hayirlisiyla tasinir insallah annecigin sende rahat rahat gidersin annenin evine sana gelip kalmasini beklemeye gerek kalmaz canim kolay gelsin simdiden:))
hayırlısıyla inşallahh sağol gülüm güzel temennilerin için
ben kaçtım koymuyor bu adam yazayım çenesi güçlendi mübareğin hihihi

Iyi aksamlar kizlar oglen sohbete gittim geldim cocuklari doyurdum kendimde atistirdim biraz aksam yemegi yapmaya giristimm
Bu arada yatak odasinin seklini degistirdim yemegi hazirladiktan sonrada cocuk odasinin seklini degistircem belki degisiklik iyi gelir dedim

Iyi geceler yarin herkesi toparlanmis dinsmik bir sekilde bulmsk umidiyle arkadaslar kendinize iyi baki iyi geceler:KK19:

Kizlar komsum kahvaltiya gelsi biraz once cikti simdi bulasiklari halledip okula gidecem bugun planim camasirlar katlacsk utulenecek ve yikanacak camasirlar var ogleden sonra onlari halledeyim sizin bugunku planininz ne

Gunaydin kizlar lutfen artik suraya birileri biseyler yazsin birlikte olmamizin amacini unutmayalim kizlar yavas yavas ta olsa hedefimize ulasacaz.... bu donemde herkeste olan moral bozuklugu mod dusuklugune yenilmeyelim.kazanan biz olalim haydi kizlar lutfenEn Büyük KK

Gunaydin kizlar lutfen artik suraya birileri biseyler yazsin birlikte olmamizin amacini unutmayalim kizlar yavas yavas ta olsa hedefimize ulasacaz.... bu donemde herkeste olan moral bozuklugu mod dusuklugune yenilmeyelim.kazanan biz olalim haydi kizlar lutfenEn Büyük KK

Günaydın

Sayfaya baktıkça moralim bozuluyor açıkçası o yüzden yazamadim bikac gündür.. ama devam edeceğim kendi adıma elimden geleni yapacagim artık. Pes etmek yok kilo aldigim icin 2 gündür sadece sabit olabilme mücadelesi veriyorum.. Diyet yapmadan asiriliklardan uzak durarak devam edecegim.

yarın oğlumun okulunda kahvaltı varmış öğretmeni yapın yollayın çocuklarla dedi ertesi günü annem gidiyor oğlan tüm gün okulda kitap fuarı için görevli olacakmış hangisine hazırlık yapıcam şaştım :))
3 gündür hiç tadım yok ağrılarım arttı dün gece farkettim ki annem gidiyor diye oluyor tüm bunlar ne çabuk 1.5 ay oldu da gitme zamanı geldi hiç anlamadım :(
kızlar yarın tartı günüydü değil mi ölçü de yazacakmıydık bu defa valla unuttum

yarın oğlumun okulunda kahvaltı varmış öğretmeni yapın yollayın çocuklarla dedi ertesi günü annem gidiyor oğlan tüm gün okulda kitap fuarı için görevli olacakmış hangisine hazırlık yapıcam şaştım :))
3 gündür hiç tadım yok ağrılarım arttı dün gece farkettim ki annem gidiyor diye oluyor tüm bunlar ne çabuk 1.5 ay oldu da gitme zamanı geldi hiç anlamadım :KK43:
kızlar yarın tartı günüydü değil mi ölçü de yazacakmıydık bu defa valla unuttum

Oglum icin cok mu hazırlık yapman lazım ablacim hersey halledilir kendini fazla sıkma eksik kalırsa kalsin birseylerde sağlığını düşün

Okulda anneler gunu kutlamasi vardi oraya gittim komsumla cay ictik bugunu boyle gecirdim...
Yarindan itibaren yeni bi grup olusturalim mi ne dersiniz yola devam etmek isteyener yarin bildirim yapsin yapayan mazeretini bildirsin listeyi yenileyelim

Okulda anneler gunu kutlamasi vardi oraya gittim komsumla cay ictik bugunu boyle gecirdim...
Yarindan itibaren yeni bi grup olusturalim mi ne dersiniz yola devam etmek isteyener yarin bildirim yapsin yapayan mazeretini bildirsin listeyi yenileyelim

Niye bu kadar gec yaparlar bu okullar kutlamalari ya önce olsa tamamda sonra olduğunda ben moddan çıkıyorum :KK48:
Grup derken yazan kimse yok zaten ben sen ve ekimim var sadece nursehulya nursehulya sanki benim lafıma darilmista o yuzden cekildi gibi bir izlenim olusturdu ama ben daha yazmadan yeni gurup arayisina girmiş.. anlıyorum bizim sayfa tenhaydi gitmektede hakli olabilir ama bana kendimi kötü hissettirmesinin anlami yoktu

Niye bu kadar gec yaparlar bu okullar kutlamalari ya önce olsa tamamda sonra olduğunda ben moddan çıkıyorum :KK48:
Grup derken yazan kimse yok zaten ben sen ve ekimim var sadece nursehulya nursehulya sanki benim lafıma darilmista o yuzden cekildi gibi bir izlenim olusturdu ama ben daha yazmadan yeni gurup arayisina girmiş.. anlıyorum bizim sayfa tenhaydi gitmektede hakli olabilir ama bana kendimi kötü hissettirmesinin anlami yoktu
Okulun kapali spor salonu yok surekli yagisli gidiyordu havalar ertelene ertelene bugun kutlama yapildi cnm

Ben tam bu konudan bahsediyorum biz kesin olanlarla devam edelim listeden cikaralim sonucta devamlilik olmazsa olmaz dimi

Okulun kapali spor salonu yok surekli yagisli gidiyordu havalar ertelene ertelene bugun kutlama yapildi cnm

Ben tam bu konudan bahsediyorum biz kesin olanlarla devam edelim listeden cikaralim sonucta devamlilik olmazsa olmaz dimi

Yarın tarti günü canim listeyi guncelledigimde cikaracagim gelmeyenleri