zayıfmak isteyenler burayaaaaaa:)

4 hafta 4 kilo cok guzel nasil basardin cnm
Mrb canım öncelikle diyetisyen r gidiyorum 1.5 aydır. Yediklerime dikkat ediyorum yağlı şekerli hamur işini kestim. Bimdeki cok tahıllı ekmekten yiyorum günde 5 dilimi geçmez bu. Koşu bandında koşuyorum. 3.5-4 litre su içiyorum ortalama. En cok sevdigim tatlı ve hamur islerini yemiyorum. Kondisyon bisiklet ı sürüyorum mekik egzersiz yapıyorum. Yumurta yoğurt ayran çerez ve su diyetimin temel taşları buarada..

Kolay gibi gorunuyo ama kisiye ozel diyet daha onemli tabi ya asil sorun su ve harekttte zaten aklima gelmezse 1 hafta su icmeden yasayabilirim

İnan bende oyleydim. Çay çok içerim. Sanki çay içince suya gerek yokmuş gibi 1 litre yi geçmezdi ictigim şu. Ama su hakikaten kilo vermeye yardımcı oluyor. Şu icmezsen istediğin kadar az ye spor yap vücuttan yağ gitmez kas ve su gider. Bu da verdiğin kiloyu tekrar alirsn demek. Yağdan gitmesi içn çok su iciceksin spor yapicaksin Protein ve sebze meyve bakliyat tuketeceksin

Üç gündür belli bir programa uymadan sadece yediklerimi azaltarak , abur cubur, şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak kalarak diyete başladım. Bu arada yürüyüş ve ev içinde egzersizler de yapıyorum. Yaklaşık on hafta bu şekilde devam edecegim. Şimdiden iki kilo gitti ama sanırım sadece su kaybı. Umarım istediğim kiloya ulaşabilirim.

Üç gündür belli bir programa uymadan sadece yediklerimi azaltarak , abur cubur, şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak kalarak diyete başladım. Bu arada yürüyüş ve ev içinde egzersizler de yapıyorum. Yaklaşık on hafta bu şekilde devam edecegim. Şimdiden iki kilo gitti ama sanırım sadece su kaybı. Umarım istediğim kiloya ulaşabilirim.
Tamamen bir listeye bağımlı kalmaksizn dikkat ederek çokça şu içerek ve spor yaparak verebilir ız aslında. Azimli ve kararlı olmak yeter

Verirsin bende o sekilde 1.5 ay dolmadi 8 kg verdim. Aksam 6 dan snr hic yemek yemedim. Yogurt havuc salatalik yesil elma pirasa ispanak corba ozellikle mercimek 2 gunde bir sabahlari icerim metebolizma da hizlandiriyor o cok iyi geliyor. Gunde 1 dilim kepek ekmek harici yemem hep hafif kalorisi dusuk seyler yedim
Disarda sabah ogle aksam toplam 3 saat yuruyus tempolu
Sabah karin egzersizleri, pilates,200 mekik evde kendim yapıyorum vucutta skilasti karin icinde cok iyi kaslar cikiyor maydonoz kuru vs odem atiyor oda cok iyi. 3 kg m kaldi bakalim onuda vereyim.
Ama kalorili beslen emin ol o daha iyi her yedigim seyin kalorisine bak canin ceksede ye ama az ye
Bende abur cuburu kesiyim derken
Sekeri tuzu tamamen kestim.
Hele tuz hic yiyemiyorum artik damak tadim oyle alisti. Tatli konusunda diyet bisküviler tercih ediyorum yoksa digerlerini yiyemiyorum cok tatli geliyor bana
Ve mide kuculdu simdi 2 ogun yiyorum ama toplasaniz 1 ogun etmez . Kucuk bi cocugun yedigi kadar ve hep aparatif hafif seyler yiyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende 1 bucuk aydir 6 kilo verdim ve herseyden yiyerek tek ekmegi tatliyi hamur asini yemiyorum montignag yapiyorum hatta eskiden yedigimden daha fazla yiyerek ac kalmadan zayifliyorum zayiflamanin caresi hic yememek az yemek degil dogru besinleri tuketmektir

Merhaba arkadaslar bende 1 bucuk aydir 6 kilo verdim ve herseyden yiyerek tek ekmegi tatliyi hamur asini yemiyorum montignag yapiyorum hatta eskiden yedigimden daha fazla yiyerek ac kalmadan zayifliyorum zayiflamanin caresi hic yememek az yemek degil dogru besinleri tuketmektir
montignag ne demek ?

Ekmegi sabag 4 dilim tuketiyorum onuda belirteyim
Bana gore sabah veya gun icinde 4 dilim ekmek cok cok fazla yedim mi balon gibi sisiyorum sanki
2 gun hic yemedigimde olur ekmegi
Hamur islerini ben pişi gibi lahmacun veya pizza gibi seylerde kendime bonkor davraniyorum onun haricinde pek tercih etmiyorum.

Bende eskiden olsa 4 dilim ekmek çok rahatsız etmedi. Ama su an 2 dilim bazen 1 dilim ekmek bile yetiyor kahvaltı da. Yeme alışkanlıkları değiştikçe farklılaşıyor sanırım

montignac diye bir kişi bu rejimi çıkarmış nette kitabı var pdf şeklinde idirebilirsiniz yedikçe zayıfla adı ekmek sebze et baklagil meyve herşeyden yiyebiliyorsun ve düzenli olarak kilo veriyorsun yalnız şeker hamur yasak proteinin yanında ekmek tüketilmiyor sabahları kahvaltıda istedigin kadar yiyebiliyorsun yani bu diyetin ana fikri dusuk glisemik indeksi yiyeceklerle beslenip şekeri denge tutmak ve dolayısıyla kilolar gitmeye başlıyor kalori hesabıda yok kitabı oku anlarsın nedemek istedigimi

ben denedim gerçekten kilo veriyorsun vucut tam olarak dusuk glisemik indeksi besinlerle o doydugu içinde şeker seviyen dengede duruyor şeker hamur abur cubur canın istemiyor heleki ben tatlıyı çok seviyorum hiç canım istemiyor

Verirsin bende o sekilde 1.5 ay dolmadi 8 kg verdim. Aksam 6 dan snr hic yemek yemedim. Yogurt havuc salatalik yesil elma pirasa ispanak corba ozellikle mercimek 2 gunde bir sabahlari icerim metebolizma da hizlandiriyor o cok iyi geliyor. Gunde 1 dilim kepek ekmek harici yemem hep hafif kalorisi dusuk seyler yedim
Disarda sabah ogle aksam toplam 3 saat yuruyus tempolu
Sabah karin egzersizleri, pilates,200 mekik evde kendim yapıyorum vucutta skilasti karin icinde cok iyi kaslar cikiyor maydonoz kuru vs odem atiyor oda cok iyi. 3 kg m kaldi bakalim onuda vereyim.
Ama kalorili beslen emin ol o daha iyi her yedigim seyin kalorisine bak canin ceksede ye ama az ye
Bende abur cuburu kesiyim derken
Sekeri tuzu tamamen kestim.
Hele tuz hic yiyemiyorum artik damak tadim oyle alisti. Tatli konusunda diyet bisküviler tercih ediyorum yoksa digerlerini yiyemiyorum cok tatli geliyor bana
Ve mide kuculdu simdi 2 ogun yiyorum ama toplasaniz 1 ogun etmez . Kucuk bi cocugun yedigi kadar ve hep aparatif hafif seyler yiyorum

Okula gittiğim için akşam altıdan sonra yemek yemek zorundayım ben o saati yediye çıkardım.
Sen de çok iyi vermişsin umarım o üç kiloyu en kısa zamanda verirsin. Zaten ilk gün yemeği kısmak zor oluyor sonraki günler daha kolay geçiyor.

montignac diye bir kişi bu rejimi çıkarmış nette kitabı var pdf şeklinde idirebilirsiniz yedikçe zayıfla adı ekmek sebze et baklagil meyve herşeyden yiyebiliyorsun ve düzenli olarak kilo veriyorsun yalnız şeker hamur yasak proteinin yanında ekmek tüketilmiyor sabahları kahvaltıda istedigin kadar yiyebiliyorsun yani bu diyetin ana fikri dusuk glisemik indeksi yiyeceklerle beslenip şekeri denge tutmak ve dolayısıyla kilolar gitmeye başlıyor kalori hesabıda yok kitabı oku anlarsın nedemek istedigimi
tşk ederim inceliycem..

Var mi zayiflayan :p
Ben 56 kg oldumm
Tam 9 kg gitti
54 mu olayım 50 mi karar veremedim

Kızlar tekrar selam....
Bi tariften bahsetmek istiyorum. Tembellikten dolayı sporu bıraktım:KK47::KK17:
Şimdilik tabi ki. :-) Bu arada bi tarif buldum yeşil çay ile ilgili belki bilen vardır, ben üç gün denedim bir kiloya yakın kilo verdim.

Malzemeler
İki tatlı kaşığı yeşil çay
Yarım litre içme suyu
Yarım limon
1 şişe maden suyu

Yarım litre suyu kaynatıp altını kapatın ve iki tatlı kaşığı yeşil çayı içine koyun 10 dk demlensin. Beş dakikadan sonra yarım limonu sıkın ve kabuğu ile içine atın. 10 dk dolunca sürahiyeye süzün ve en son maden suyunu ekleyin. Oda sıcaklığında gün boyu tüketin. Ben denedim bu tarifi üç günde bir kiloya yakın verdim. İki gündür başladım tekrardan. Tabi yanında normal suyunuzuda ihmal etmeyin. Hergün taze olarak yapılıyor ve 15 günde 4 5 kilokadar verdiriyormuş. (Hamile ve emzirenler için uygun olmayabilir)

Hayatta kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız olması dileğiyle. Tekrar görüşmek üzere :KK31::rolleyes::KK71:

Back
X