Zbyd kına fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok hoşsunuz ya maşallah Allah mesut etsin.Darısı başımıza:)

Maşallah ne güzel resimler bnlarr Allah mutluluğunuzu daim etsinn :nazar::16:

fotoğrafların hepsi birbirinden güzel siz de onlardan güzel :) Allah bir ömür boyu mutlu olmanızı nasip eylesin bir yastıkta kocayın inşaAllah :)
Amin çok teşekkür ederim canım
Çok hoşsunuz ya maşallah Allah mesut etsin.Darısı başımıza:)
Allah razı olsun canım...inşallah darısı size...
Maşallah ne güzel resimler bnlarr Allah mutluluğunuzu daim etsinn :nazar::16:

Çok teşekkür ederim...:16:

kızlar benim iki farklı yerde olcak..erkek evinin yeri cok uzak,bu yüzden kendi memleketimizde de bişeler olsun istedim..tek bir salon tuttuk benim memlekette,gelinlikle gelicem nikahım kıylacak bi saat sonra filan da bindallımı giyip kına merasimine gecilecek..gelinliğimi de giymek istediğim için böle olsun istedim..sonucta bi daha burda kimse gelinliğimi göremeyecek..böle düşündük biz de umarım iyi olur hersey

canım Allah mesut etsin ne güzel :nazar:
vay halimeyle nasıl giriş yaptın ne oynadın ayy merak ettim ya video yokmuydu:52:

vay halimeyle nasıl giriş yaptın ne oynadın ayy merak ettim ya video yokmuydu:52:

[
kızlar benim iki farklı yerde olcak..erkek evinin yeri cok uzak,bu yüzden kendi memleketimizde de bişeler olsun istedim..tek bir salon tuttuk benim memlekette,gelinlikle gelicem nikahım kıylacak bi saat sonra filan da bindallımı giyip kına merasimine gecilecek..gelinliğimi de giymek istediğim için böle olsun istedim..sonucta bi daha burda kimse gelinliğimi göremeyecek..böle düşündük biz de umarım iyi olur hersey
Valla bizim de öyleydi işte...nişanı kınası düğün gibi olsa da insan illa gelinlikle olmak istiyor ama evden çıkarmaya bizim taraftan da çok gelen oldu görüdler birde ist düğünümüze gelindi...

valla sana şu kadarını söyleyim nasıl istiyorsan öyle yap canım...nasıl düğün senin düğünün...

teşekkür ederim canım...

biz asansörle indik sonra ilk dansımızı yaptık...
sonra dans biter bitmez sandalye konuldu ortaya bana mikrofon arkadaşlarımsa duvak tel ve zileriyle çemberi oluşturdu eşim oturdu ortaya bende etrfaında şarkıyı söyleyip kızlarla dans ettim :)

video var ama kına cd sinde ben kesip biçmeyi bilmediğim için ekleyemiycem:)

Back
X