Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim iki farklı yerde olcak..erkek evinin yeri cok uzak,bu yüzden kendi memleketimizde de bişeler olsun istedim..tek bir salon tuttuk benim memlekette,gelinlikle gelicem nikahım kıylacak bi saat sonra filan da bindallımı giyip kına merasimine gecilecek..gelinliğimi de giymek istediğim için böle olsun istedim..sonucta bi daha burda kimse gelinliğimi göremeyecek..böle düşündük biz de umarım iyi olur hersey
kızlar benim iki farklı yerde olcak..erkek evinin yeri cok uzak,bu yüzden kendi memleketimizde de bişeler olsun istedim..tek bir salon tuttuk benim memlekette,gelinlikle gelicem nikahım kıylacak bi saat sonra filan da bindallımı giyip kına merasimine gecilecek..gelinliğimi de giymek istediğim için böle olsun istedim..sonucta bi daha burda kimse gelinliğimi göremeyecek..böle düşündük biz de umarım iyi olur hersey
Valla bizim de öyleydi işte...nişanı kınası düğün gibi olsa da insan illa gelinlikle olmak istiyor ama evden çıkarmaya bizim taraftan da çok gelen oldu görüdler birde ist düğünümüze gelindi...
valla sana şu kadarını söyleyim nasıl istiyorsan öyle yap canım...nasıl düğün senin düğünün...
biz asansörle indik sonra ilk dansımızı yaptık...
sonra dans biter bitmez sandalye konuldu ortaya bana mikrofon arkadaşlarımsa duvak tel ve zileriyle çemberi oluşturdu eşim oturdu ortaya bende etrfaında şarkıyı söyleyip kızlarla dans ettim :)
video var ama kına cd sinde ben kesip biçmeyi bilmediğim için ekleyemiycem:)