• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar ZEBRA KEK (resimli)

kızlar ben anlaşılır diye çok detaylı resim çekmedim. ama google'den başka tarif paylaşımlarından
biraz daha detaylı bir resim bulmaya çalıştım.umarım bu resimde daha anlaşılırdır.

internetten alıntıdır---->Eki Görüntüle 254744

bacım eline sağlık resimde gördüğüm borcamın bi küçük boyu bide büyük boyu var sen hangi boy borcamla yapıyosun bu tarifi ben büyüğüyle yaptım ama zebra deseni olmadı çok üzüldümmm::(((

arkadaşlar bu tarifi deneyen var mıı??görüntüsü çok hoşş tadıı nasıl? bi kaç tarife baktım hepsin de ölçüler farklı farklı kimi 2 su bardağı şeker koymuş kimi soda kullanmış kafam karıştı :26:

bacım eline sağlık resimde gördüğüm borcamın bi küçük boyu bide büyük boyu var sen hangi boy borcamla yapıyosun bu tarifi ben büyüğüyle yaptım ama zebra deseni olmadı çok üzüldümmm::(((

canım şöyle söyliim cm ebat olarak bilmiyorum ama eğer 3 boy olarak göz önüne alırsak ki takım oluyor bunlar 2. yani orta boya denk gelenle yaptım ben.

arkadaşlar bu tarifi deneyen var mıı??görüntüsü çok hoşş tadıı nasıl? bi kaç tarife baktım hepsin de ölçüler farklı farklı kimi 2 su bardağı şeker koymuş kimi soda kullanmış kafam karıştı :26:

canım ben keklere pek soda koymam. ayrıca şekerinde 1 su bardağı kadar ölçününde yettiğini düşünüyorum. haa eğer daha şekerli olsun dersen 1.5 su bardağına çıkarabilirsin şekerin ölçüsünü. tadı güzel oluyor. sade-kakaolu karışık bir tat alıyorsun yerken..

kızlar günaydın bu tarifi denedim ve süper oldu size de tavsiye ederim. ayrıca arkadaşım emeğine ve ellerine sağlık. yalnız tek fark olarak ben yaparken kakao değil de türk kahvesi kullandım bu da cok güzel oldu. zevk sizin arkadaşlar kolay gelsin yapacaklara:56::56::56::56::56:

kızlar günaydın bu tarifi denedim ve süper oldu size de tavsiye ederim. ayrıca arkadaşım emeğine ve ellerine sağlık. yalnız tek fark olarak ben yaparken kakao değil de türk kahvesi kullandım bu da cok güzel oldu. zevk sizin arkadaşlar kolay gelsin yapacaklara:56::56::56::56::56:

tarifimin denenmiş ve beğenilmiş olması hoşuma gitti.afiyet olsun.bu arada türk kahvesi ilede denenebilir
kahve sevenler için ideal hatta :)

tarifimin denenmiş ve beğenilmiş olması hoşuma gitti.afiyet olsun.bu arada türk kahvesi ilede denenebilir
kahve sevenler için ideal hatta :)

inan cok nefis oldu .) eşim normalde kek yemez pek ya üzerinde krem şanti olacak ya da sosu. ama bunu sos olmadan yedi güzel güzel .) tekrar teşekkürler. emeğine ve ellerine sağlık

ohhooo ben bu kekin müdavimi oldum paso yapıorum ama benmki kabarmıo gerçi benm yaptığım hiç bi kek kabarmıo:( iki kabartma tozu kullansamdaa kızlarr tavsiye ederimm çok şık ve lezzetliiiiii:)))

ohhooo ben bu kekin müdavimi oldum paso yapıorum ama benmki kabarmıo gerçi benm yaptığım hiç bi kek kabarmıo:( iki kabartma tozu kullansamdaa kızlarr tavsiye ederimm çok şık ve lezzetliiiiii:)))

eskiden benim yaptığım keklerde kabarmazdı. sana birkaç tüyo vereyim canım istersen uygula bak gör göreceksen çökmeyen
deli gibi kabaran keklerin olacak :) keke kullandığın malzemeler oda sıcaklığında olacak.yumurta,süt-yoğurt hatta dolaba koyuuyorsan
kabartma tozu ve vanilyada dahil olmak üzere..toz malzemeleri elemek lazım(un-kabartma tozu-kakao vs.) birde keki fırına koyduğun andan
itibaren ilk yarım saat hatta 40 dk. fırının kapağını hiç açma. tariflerde verilen 170-180 derece denen ısı-pişirme derecelerini eğer
fırının çok harlı geliyor olb. -10 derce daha düşük pişirme yap, bu 40 dk.yerine 50 dk.yada 1 saat sürebilir ama yavaş yavaş pişen
kek daha iyi oluyor. hem harlı fırında dışı pişip içi hamur olmaz hemde daha iyi kabarır. umarım bu tüyolarla kabaran güzel kekler
yaparsın canım. iyi akşamlar, sevgiler :56: :34:

teşekkükr ederim canımm bunları deniycem benim pek ümidim yok artık çünkü çok şey denedim banamısın demioo:)))))alıştım artık lezzeti güzel olsun yeter ama tarifin gerçekten harikaaa bugünn koca tepsi bittii :))

teşekkükr ederim canımm bunları deniycem benim pek ümidim yok artık çünkü çok şey denedim banamısın demioo:)))))alıştım artık lezzeti güzel olsun yeter ama tarifin gerçekten harikaaa bugünn koca tepsi bittii :))

ümitsizliğe kapılmana gerek yok tatlım oyunu kuralına göre oyna yeter :)

Görüntü muhteşem, ellerine sağlık şekercim,

en kısa sürede ben de deneyeceğim, umarım benimki de böyle güzel olur:))

tüm yapanların ellerine sağlık :))

canım kek şuan fırında pişiyor tarifin için çok teşekkürler....
görüntüyü elde etmek hiç zor değil aynısı oldu bakalım tadı nasıl olacakkkkkkkk heycanla bekliyorum.

Back
X