• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok

İki olayda da dibine kadar haksızsın
Nişan atma sebebi benim için erkek olsaydım
Kuzenimden hatta çocuk sayılan kuzenimden kıskanan bir kadınla ömrümü cehenneme çeviremezdim
İ

Vay Serhat neler olmuş yaa :)
Canım bak ne evliyim ne nişanlı daha bu işlere hiç bulaşmadım ama sen nişanlına haksızlık ediyorsun hem de çok fena. Senin çok çok düşük dozunda kıskanç bir sevgilim oldu dayanamadım ayrıldım. Kendine Çeki düzen ver azcık. Adam sürekli diken üstünde olur sen her ayrıntıyı bu kadar kafana takar ona da hissettirirsen.

Arkadaşım kusura bakma ama bir psikoloğa git sen,biraz konuş rahatla.Bu nedir böyle? Resmen problem çıkarmak için eline cımbızı almışsın tek tek çekiyorsun herşeyi.Strese girdim demek kötü bir şey mi yani? Doğru demiş,düğün öncesi her insan stres olur zaten.Ayrıca bu kadar kıskançlık abartı,Allah sonunuzu hayır etsin sizin.Akrabasından kıskanıyorsun adamı,normal değil bu.

Bence daha baştan çok kötü bi imaj ciziyosun dikkat et. Sonuçta tek nişanlısı eşi olan sen değilsin bu ne kıskançlık

Bu kıskançlık bizi yiyip bitirecek. Bende çok kıskanırım sevgilimi. Ama bu kadar çok tepkini belli etme etmemeye çalış. İlk olayda kötü niyetle dememiştir bence altında bişey arama. Bugün bende sevgilimin kuzenini kıskandım. Ama numarasını vs silmedim silmemde çünkü bu yanlış bir davranış. Bence sakin ol kendini bu kadar kötü hissetme

Seni engellersem konularını da engellemiş olur muyum, çünkü çok sinirini bozuyorsun milletin burada.
Pedofili hastalığı mı var bilinç altında, 16 yaşındaki kuzenini telefonundan silip ağlıyorsun bir de üstüne?
Nişanlına Allah sabır versin, iyi ki erkek değilim. Senin bu yüzünü gördüğüm an yüzüğü çıkarır atardım.
Ben attım mesaj nişanlına, ''Aşkım bayramın kutlu olsun, nişanlın görmez dimi? Seneyeki bayram beraber kutlayalım'' yazdım.
Açıp bakmadın mı?

Hepiniz haklısınız ama çok kötüyüm işte isterse tekrar kaydetsin o kızı yine silcem o rehberde duramaz.
Elti olayınıda konuşcaz.
İçime attım bşy demedim işte ama içime atınca daha kötü oluyorum çok canım acıyo
Şu da var kuzeninin eşi var bugün oda oradaydı biz ev tuttuk hayırlı olsun bile demedi ama benim aptal nişanlım ona yardım etmiş not filan bulmuş( oda ünide çalışıyo) onu bile sormadım sen ona ne ara yardım ettin diye

Bosuna bu sinir stres. Hala kizini niye siliyosun. Dibine kadar haksizsin.

Ayrica eltinde kotu birşey dememiski. Sen simdiden bunlari yaparsan, nisanlini kendinden sogutursun haberin ola.

Back
X