• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir gibi geçti günüm

Bak kiskancin halinden kiskanc anlar ben seni anlıyorum gercekten sıkma canini sadece biraz kafana takmamaya calis ben sadece kuzeninin nosunu niye sildin onu anlamadim birsey mi gordun
Evt bencede.elimden geleni yapıyorum zaten o yüzden bşy söylemedim ona.yok hiçbirşeyini görmedim tamamen kıskançlık yani

Bilmiyorum gerçekten:KK43:
Bak insan bir sey olurda ona kiskanir durduk yere kiskanip neden nosunu siliyorsunuz yapmayin boyle ortada birsey olmadan kiskanmayin oturup iyice dusunun neden sildim ben noyu neden kiskandim yada baska birisi hakkında neden kiskandim diye iyice dusunun ona gore hareket edin

Hanımlar,
yorumlara dikkat edelim.

Konuyu okudum da, konu sahibesi duygularınızı aşırı yaşıyorsunuz, kendinizi frenlemeniz gerekiyor yoksa maalesef nişanlınızla çok büyük sorunlar yaşarsınız.
Kıskançlık bir hastalıktır, önce bunu bir kabul etmeniz gerekiyor, kıskançlık hem sizi hemde nişanlınızı mutsuz eder.
Geçmişte veya şu an nişanlınızın ailesiyle istediğiniz kadar sorun yaşayın, bu onların nişanlınızın ailesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor, evlenirseniz sürekli bu insanlarla görüşeceksiniz, siz görüşmeseniz nişanlınız görüşecek, bunu engellemeye hakkınız yok.

Nişanlınızın telefonundan kuzenini silmişsiniz, açık söylüyorum 21 yıllık eşim benim telefonumdan bırakın kuzenimi, bile isteye bir arkadaşımı silse kıyamet koparırım, benim telefonum benim özelim, eşim eline alıp ben izin vermedikçe rehberimi silemez.
Eski hesabındaki konuları okudum, nişanlısı da böyleymiş o yüzden adamın mutsuz olacağını sanmıyorum.
Okulun kantinine bile gitmesini yasaklamış adam, diplomasını alırken profesörle kafa tokuşturdu diye kıyamet koparmış yani çift olarak böyle oldukları için sıkıntı yok aslında adama da yazık değil hatta iyi bile yapıyor.

Eski hesabındaki konuları okudum, nişanlısı da böyleymiş o yüzden adamın mutsuz olacağını sanmıyorum.
Okulun kantinine bile gitmesini yasaklamış adam, diplomasını alırken profesörle kafa tokuşturdu diye kıyamet koparmış yani çift olarak böyle oldukları için sıkıntı yok aslında adama da yazık değil hatta iyi bile yapıyor.
Gercekmi

Aynen, kantinde çöpçatanlık yapılıyor gerekçesiyle okul kantinine gitmesini yasaklamış.
Hmm ya zaten evlenecekler herhalde birbirlerinin huyunu suyunu az cok anlamislardir sadece elif biraz daha kiskanc oldugu icin ona zor olur üzülüyor kırılıyor sadece onun iyiligini istedigimiz icin birazda sert elestiri oluyor

Hmm ya zaten evlenecekler herhalde birbirlerinin huyunu suyunu az cok anlamislardir sadece elif biraz daha kiskanc oldugu icin ona zor olur üzülüyor kırılıyor sadece onun iyiligini istedigimiz icin birazda sert elestiri oluyor
İlk başta adamı mülayim sanmıştım ama değilmiş. Kız kıskanç olmasa zehir olurdu hayatı kendininki zehir olacağına adamınkini zehir etsin biz tartıştık burda ama boşuna tartışmışız kendisine de söyleyeceğim az bile yapıyor hatta daha beterini yapıp adamı kustursa haklı.

İlk başta adamı mülayim sanmıştım ama değilmiş. Kız kıskanç olmasa zehir olurdu hayatı kendininki zehir olacağına adamınkini zehir etsin biz tartıştık burda ama boşuna tartışmışız kendisine de söyleyeceğim az bile yapıyor hatta daha beterini yapıp adamı kustursa haklı.
Zaten elifin yaptiklari fazlalik bu kadar fazlalik yeter bence

Bilmiyorum gerçekten:KK43:
Biz senle boşuna tartışmışız nişanlının böyle biri olduğunu bilseydim hiç onları demezdim ben mülayim biri sandım ama kantine bile gitmeni yasaklamış, yardır gitsin ya yoksa hayatı zehir edecek sana.
Valla sen kıskanmayı bırakırsan onun kıskançlıkları seni bitirecek, niye bitiriyormuş sen bitir onu, anlasın kıskançlık ne demek. Adama yazık dedik de hiç yazık değil valla profesörle kafa tokuşturdun diye, gözünü oy bunun gözünü etrafa çevirmesin boşver ya bildiğin gibi devam et.

Biz senle boşuna tartışmışız nişanlının böyle biri olduğunu bilseydim hiç onları demezdim ben mülayim biri sandım ama kantine bile gitmeni yasaklamış, yardır gitsin ya yoksa hayatı zehir edecek sana.
Valla sen kıskanmayı bırakırsan onun kıskançlıkları seni bitirecek, niye bitiriyormuş sen bitir onu, anlasın kıskançlık ne demek. Adama yazık dedik de hiç yazık değil valla profesörle kafa tokuşturdun diye, gözünü oy bunun gözünü etrafa çevirmesin boşver ya bildiğin gibi devam et.
Tşk ederim anladığın için evt kendiside çok kıskanç ama burda ben çoğunlukla kendimi anlattım o yüzden biraz haksız durumuna düştüm sanırım

Tşk ederim anladığın için evt kendiside çok kıskanç ama burda ben çoğunlukla kendimi anlattım o yüzden biraz haksız durumuna düştüm sanırım
Nişanlının da böyle huyları olduğundan bahsetseydin düşmezdin, hep koca mı bizi bıktıracak sen bıktır boşver

Evet saydıklarınızın hepsine karışır kendisi diyorumya oda kıskançama benim kadar değil tabi ki

Ya işte buuu içimi okumuşsun tşk ederim evt işte mesela akrabalarından kıskandığımda kötü niyetli değilde bana daha çok ilgi göstersin kimseyle yakın olmadın diyorum çok iyi anlamışsın beni, bazen özel mesaj arabilir miyim konuşabilirmiyim seninle yani ilk defa biri bu kadar iyi anladı beni
Tabiki konuşuruz canim..

Çok afedersin ama sen SALAK MISIN acaba nisanlinjn halasinin kuzini kuzeni i ne hakla dilersin so una kadar haksizsin senin kuzenlerinin yok mu görüşmüyo musun saçmalık ta son NOKTASİN hakkatennn

Sen su dugunune ogrencileri cagirmak istemeyen doktora "ogrencisi"ydin dimi? Nisanlin ve sen ya cidden hastasiniz ya da sen saglam bir trollsun... Vay ki senin yetistirecegin universite gencligine diyorum baska da birsey demiyorum.

Öğleden sonra kvlere bayrama gittik tabi herkes orada iki eltim var birini seviyorum ama diğerini sevmiyorum..
Neyse işte biz bayanlar masada oturmuş sohbet ediyoruz bu sevmediğim eltmle konuşurken bana anlatıyo işte;
Elif abime (nişanlım) düğün yaklaşıyo dedim oda beni stresi sokma gibi bşy dedi.diyip güldü
Bende evt ikimizde de brz stres var dedim.
Bunda ne var diyceksiniz benim aptal nişanlım strese sokma diyeceğine evet çok heyecanlıyım vs diyebilirdi,şimdi strese sokma gibi bir cevap vermesi sanki isteksizmiş gibi görünmesine sebep oluyo haksız mıyım?
İkinci olay; ben biraz kendimi dizginlemek istedim açıkcası o yüzden nişanlıma ardı ardına mesaj geldi ve teli almadım bakmadım! Bide tel nasann üzerinde duruyo bakmadım ya şimdi içim içimi kemiriyor.biliyorum bayram mesajları ama kimden işte! Kimdennn
Snra bi ara nişanlım dedi ki elif a yıda mı sildin sen (a nişanlımın halasının kızı ama bi samimiyet yok arada 16-17 yaşnda filan...
Evet sildim dedim. Oda ayıp ama çocuk sayılır filan dedi yine bişey demedim...
Hayır yani silsem nolur benden daha mı önemli!
Sıktım işte kendimi bişey demedim ams eve girer girmez ağladım hala çok kötüyüm çok
Allahım bana da boyle dertlerden ver yalvarıyorum sana. Ya biz neler le ugrasiyoruz insanların ne sorunları var siz nelere uzuluyosuniz ne olur olgunlasin buyuyun yalvarıyorum ya
Nisanliniza da çok acidim cidden

Back
X