zehir olan tatilim

Baskalarini esi sikmiyo tatile goturmuyo muymus? Ayy kocan nerde yasiyo? Sen haklisin tabiki. O kocanin agzini yirtar ben. Arkadaslarla gezsin tozsun da tatile gitmek nedir? Ayrica alt metinde soylenen cumleler niyeti belli ediyo zaten. Kiraya cikmanin hincini aliyo esin. Ben senin her dedigini yaptim sende benimkileri yapicaksin diyo.

valla ben konu sahibine cok hak veriyorum. Evlendikten sonra hersey biter kardesim.! tatilmi? esle birlikte olacak okadar!

Haklısın konu sahibi. Başkaları tatile götürmüyo ne demek..kurmalı oyuncak mıyız biz ya da sepet miyiz? Onlar olmasa tatile de gidemeyiz demekki. Lafa bak tatile götürüyorum. Onun dışında kim erkek belli değil ne demek? Erkek olunca her istediğini yapma hakkı mı varmış? Daha bir sürü sorum var da bboşverin. Siz haklısınız ama kendinizi biraz daha yumuşak üslupla ifade edin

Adamın içinde varsa merak etme tatili beklemez çok fazla abartmışsın.

Bir sonraki mesajimda sende kiz arkaslarinla tatile cik demistim:KK66:bence gayet normal tatile ne gibi anlam yukluyorsunuz onu bilemem.esi ne der onu bilemem bana gore gayet normal.iyi aksamlar..
walla szi bilmemde bn tatil deynce aklma kumsal bikinili kizlar gece eğlencesinde masaya çıkan kızlar tek gecelik aşklar geliyor :rapci: belki abartıyorm ama bi erkek ewlyse karısıyla gtcek bekarlık btti anlaması lazm

bnm eşim bırak tatili gece yemeğe bile gidemez arkadşlaryla. senede 1 yada 2 defa gder oda bnim iznmle.
maça gder her hafta budr sosyal hayatı onun dışnda bütn planları bnle birlikte :KK6:

Pembesu genelde sana hak veriyorum, ama bu konuda ayrı tatile karşı biri olmama rağmen eşine hak verdim, çok sert konuşmuşsun.
Sen bu kadar sert olunca onun da ileride boşanırız demesi normal.
Bence biraz sakinleş, bu dönemde ayrı tatil bile güzel olur, birbirinizi özlersiniz.

Pembesu bu adam sana nereye kadar katlanacak.dunya etrafinda donmuyor.siz cift olabilirsiniz ama o adamda ayri bir birey kusura bakma ama melegi seytana donustirmek uzeresin.bir insanin uzerine bukadarda gelinmez.
Hadi canim.sahi sizin esiniz tatili burnunuzdan getirse erkek erkege 1 hafta tatile gitse aynen biyke hosgorulu olacaksiniz yani:))
Gercekci olun biraz

Konu sahibi esine söyle tatile bu zamanda çıkmayan kesim çok az.ortalama maaş alan herkes gidebilir.bu size yaptigi bi lutuf degil.ayrica sık bogaz edeni gormemis esiniz.gayet gamsuz bi eş adayi allah sabir versin

İyide benim katlanılacak neyim var yahu annesi ruh hastası olmasaydı ben o evden taşınmayacaktım..
e tek bana mı tatile çıkmak istemesi bi bana mı normal gelmiyor resmen saçmalık ötesi.

Biz burada s.. g.. diyen adamları/sevgilileri boşayın ya da ayrılın bu kabul edilemez bir şey diyoruz
Nasıl kadına küfür edilmez ise erkeğe de edilmez, ilişkinizi bu kadar çirkinleştirmeyin
Adamın üzerine bu kadar gitmeyin, cidden kaprislisiniz, tek başına tatil yapmasını istemiyorsanız bunu onunla konuşursunuz ama konuya girişte yazdıklarınıza bir bakın, eşim bana bu şekilde davransa yüzümü bile göremez, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz, üstelik koyduğunuz tavrın hiç bir karşılığı yok adam sizinle bu kadar gerginken arkadaşlarıyla plan yapıp balığa gidiyor, demek ki yaklaşımınız doğru değil, kendinizi biraz sorgulayın

merhaba kızlar öncelikle herbirinizin bayramı mübarek olsun..

tatile girdiğimizden beri fırsat bulup yazamadım.. açıkcası tatilimbağırdım ç çokta planladığım gibi gitmedi zaten.
tatilde ve sonrasında eşimle ciddi anlamda büyük bir sıkıntı yaşadık sizinle de paylaşıp fikir almak istiyorum.

eşimle farklı arkadaş gruplarımız var ve ayrı ayrı takılırız bazen bu bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.arkadaşlarıyla içmeye de gider balığada gider çıkar gezer sabaha kadar balıkta durur arada bir denize havuza gider falan bunlar her zaman olan şeyler..

tatilde tahmin edeceğiniz üzere ortalık çıplaklar kampı gibi önümüzden 4-5 tane kız geçti eşim döndü bana ben buraya bizimkilerle de gelcem zaten söz verdim çocuklara erkek erkeğe tatile çıkcaz dedi. bende çıkamazsın dedim.o ne demek erkek sen misin ben miyim belli değil sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun dedi. bende ne saçmalıyorsun sen dedim. benimle yapamadığın ama erkek arkadaşlarıyla yapabileceğin ne olabilir senin üstelik hepsi de bekar dedim. yapacak o kadar çok şey var ki dedi bende o yapacak şeyler başka kadınlarla sevişmek sanırım çünkü önümüzden kızlar geçince birden tatile çıkcaz demeye başladın dedim herşeyi çarptırıyorsun dedi. sallamadı bile beni yüzmeye gitti..
o kadar tadım kaçtı ki anlatamam size. o gün tüm gün surat astım sen sonunda eşim bağırdı bana hiç bişeyden memnun olmuyorsun bir çok kişi eşini tatile bile çıkarmıyor şanslıyım demiyorsun da hala surat asıyorsun falan dedi.
bende bağırdım çağırdım bir ton yattım uyudum tüm günümüz ziyan oldu..
ertesi gün bana biz seninle 2-3 yıl sonra boşancaz bu gidişle hiç kimse kocasını senin kadar sıkmıyordur dedi bende s.. g. o zaman şimdiden senin kahrını çekemem dedim vay efendim yine ben ne biçim konuşuyormusum kendimi ne sanıyormusum.. yani şok oldum tatil benim ağzımdan burnumdan geldi.
adam bana sen insanı hataya sürüklersin yapacağım yoksa da bi hata yapmaya itiyorsun beni dedi..

hala yazarken sinirlerim bozuluyor. otelden çıkmak istediğimi söyledim 1 gün daha kalacaktık eğer eve dönmüyorsa otobüse atlayıp kendimin döneceğini söyledim hazırlandık çıktık.
yol boyu konuştu herşeyi mahfediyorsun nasl bir insansın falan filan hiç birine cevap dahi vermedim.

eve geldik yattım uyudum az önce arkadaşlarını aradı balığa gidelim diye hemen bi plan yaptı çıkarken de bana çok geç olmadan dönerim korkma dedi bende umrumda bile değilsin defol git dedim böyle ayrılmayalım dedi bende ne saçmalıyorsun onca şeyden sonra söyleyeceğin şey bu mu dedim hem arkadaşlarınla tatil planı yaparken 1 hafta evde ne yapcam madem bu kadar düşünüyosun beni dedim güldü evde bırakmıcam canım annene gidersin dedi bende defol git eve de gelme bir daha dedim çıktı gitti.

nasıl bu hale geldik ne oluyor bize bilmyorum.
evet insan bazen bunalıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama bi insan yanında eşi olmadan tatile gitmek istiyorsa altında tek bir sebep vardır başka kadnlarla takılmak..

eşyalarını camdan fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.
bir de bana her istediğin oluyor diye çok şımardın sen falan dedi. eğer yanlıs anlamadıysam evi taşıdıgımız için öyle bişey dedi.
sevgisinden şüphem yoktu hatta taşındıktan sonra hergün şükrettim iyiki ayrılmamışım gitmemişim dedim ama şuan nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım var.. ne bu erkek arkadaşlarıyla plan yapma olayı..
ayrıca bu gidişle 2-3 sene sonra ayrılırım ne demek.
demekki aklında bunu düşünmüş..

o kadar canım sıkıldı ki ağlamak istiyorum resmen..
helal olsun be hele o s. g kelimesini tam yerinde söylemisin anlındna öpesim geldi...

Hiç özgüvensiz bir kadın değilim. Eşimle vayy ne güzel kadın muhabbeti de yaparım.
O da sabahlara kadar içer arkadaşlarıyla no problem.
Ama bu ne yani, kıç görünce erkek erkeğe tatile çıkası mı geliyor adamın? Aç mı bu herif.
Dediğiniz gibiyse ben de aynı tepkiyi verirdim. Az bile yapmışsın.

Pembesu haklısın ama..stratejik davran, s.g deme. Bence çoğu durumda evlilik bir akıl oyunu. Oyunu kuralına göre oynamak lazım. Bak o kadar emek verdin hakim ol kendine

Eşinde sende kendi arkadaşlarınla ayrı planlar yapabilirsiniz bence eşine güvendikten sonra esin arkadaslariyla tatile de gitmesinde bir sakinca yok yapicak adam her yerde yapar esini en yakin arkadasiyla aldatanlar var benim esim tek yurtdisinada gidiyo tatile gitse mutlu olurum o da dinlenicek iyi zaman geciricek diye güven olsun yeter

Eşlerin ayrı tatile gitmesi, evlilerin başkalarıyla eşi olmadan tatile gitmesi en anlam veremediğim ve aşırı saçma bulduğum bir şeydir.

Bunun modernlikle, anlayışla, güvenle bilmem neyle hic alakası da yok.

O yüzden yorumum bu kadar.

Eşinizin ruh hastası anasına gösterdiğiniz anlayışı kendisine de gösterin bence.
Kimse s.ktir git diyen bir eş istemez.

Bence tepki sert olmus. Bu kadar güvensiz olmayin. Valla esim 7 aydir Rusya'da calisiyor hicbir gün de acaba napiyor ki orada demedim. (Son geldiginde boxer'larinin cogunu kaybettigini söylese de :)) ben simdi bir arkadasimla tatile cikicam o da hicbir sorun cikarmadi gidemezsin tek badina ne isin var demedi. Bu tarz paranoyalar ve kiskancliklar gercekten boguyor hem kadini hem erkegi. Evlendik diye birbirimize yapisik yasayacak degiliz ya! O da ben de birer bireyiz sosyal ihtiyaclarimiz ve standaetlarimiz var. Böyle ufak seylere takilip üzmeyin kendinizi derim.

Genel anlamda size hakverdim. Küfür etmeniz dışında.
Zaten sizinle tatile gelmiş, erkek arkadaşlarıyla gidince fark nedir ki? Gündüz vakti buluşsun etsin konuşma ihtiyacını gidersin.

merhaba kızlar öncelikle herbirinizin bayramı mübarek olsun..

tatile girdiğimizden beri fırsat bulup yazamadım.. açıkcası tatilimbağırdım ç çokta planladığım gibi gitmedi zaten.
tatilde ve sonrasında eşimle ciddi anlamda büyük bir sıkıntı yaşadık sizinle de paylaşıp fikir almak istiyorum.

eşimle farklı arkadaş gruplarımız var ve ayrı ayrı takılırız bazen bu bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.arkadaşlarıyla içmeye de gider balığada gider çıkar gezer sabaha kadar balıkta durur arada bir denize havuza gider falan bunlar her zaman olan şeyler..

tatilde tahmin edeceğiniz üzere ortalık çıplaklar kampı gibi önümüzden 4-5 tane kız geçti eşim döndü bana ben buraya bizimkilerle de gelcem zaten söz verdim çocuklara erkek erkeğe tatile çıkcaz dedi. bende çıkamazsın dedim.o ne demek erkek sen misin ben miyim belli değil sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun dedi. bende ne saçmalıyorsun sen dedim. benimle yapamadığın ama erkek arkadaşlarıyla yapabileceğin ne olabilir senin üstelik hepsi de bekar dedim. yapacak o kadar çok şey var ki dedi bende o yapacak şeyler başka kadınlarla sevişmek sanırım çünkü önümüzden kızlar geçince birden tatile çıkcaz demeye başladın dedim herşeyi çarptırıyorsun dedi. sallamadı bile beni yüzmeye gitti..
o kadar tadım kaçtı ki anlatamam size. o gün tüm gün surat astım sen sonunda eşim bağırdı bana hiç bişeyden memnun olmuyorsun bir çok kişi eşini tatile bile çıkarmıyor şanslıyım demiyorsun da hala surat asıyorsun falan dedi.
bende bağırdım çağırdım bir ton yattım uyudum tüm günümüz ziyan oldu..
ertesi gün bana biz seninle 2-3 yıl sonra boşancaz bu gidişle hiç kimse kocasını senin kadar sıkmıyordur dedi bende s.. g. o zaman şimdiden senin kahrını çekemem dedim vay efendim yine ben ne biçim konuşuyormusum kendimi ne sanıyormusum.. yani şok oldum tatil benim ağzımdan burnumdan geldi.
adam bana sen insanı hataya sürüklersin yapacağım yoksa da bi hata yapmaya itiyorsun beni dedi..

hala yazarken sinirlerim bozuluyor. otelden çıkmak istediğimi söyledim 1 gün daha kalacaktık eğer eve dönmüyorsa otobüse atlayıp kendimin döneceğini söyledim hazırlandık çıktık.
yol boyu konuştu herşeyi mahfediyorsun nasl bir insansın falan filan hiç birine cevap dahi vermedim.

eve geldik yattım uyudum az önce arkadaşlarını aradı balığa gidelim diye hemen bi plan yaptı çıkarken de bana çok geç olmadan dönerim korkma dedi bende umrumda bile değilsin defol git dedim böyle ayrılmayalım dedi bende ne saçmalıyorsun onca şeyden sonra söyleyeceğin şey bu mu dedim hem arkadaşlarınla tatil planı yaparken 1 hafta evde ne yapcam madem bu kadar düşünüyosun beni dedim güldü evde bırakmıcam canım annene gidersin dedi bende defol git eve de gelme bir daha dedim çıktı gitti.

nasıl bu hale geldik ne oluyor bize bilmyorum.
evet insan bazen bunalıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama bi insan yanında eşi olmadan tatile gitmek istiyorsa altında tek bir sebep vardır başka kadnlarla takılmak..

eşyalarını camdan fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.
bir de bana her istediğin oluyor diye çok şımardın sen falan dedi. eğer yanlıs anlamadıysam evi taşıdıgımız için öyle bişey dedi.
sevgisinden şüphem yoktu hatta taşındıktan sonra hergün şükrettim iyiki ayrılmamışım gitmemişim dedim ama şuan nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım var.. ne bu erkek arkadaşlarıyla plan yapma olayı..
ayrıca bu gidişle 2-3 sene sonra ayrılırım ne demek.
demekki aklında bunu düşünmüş..

o kadar canım sıkıldı ki ağlamak istiyorum resmen..
Taktik yanlış balım. Adam arkadaslarla gelcem dediğin de ben de kızlarla gelirim. Dönüşümlü tatil yaparız deyip çıkıp denize atlayacaktin. O zaman gelebiliyor mu? Eşim bekar arkadaşıyla yurt dışına gidecekti. Iyi sen dönünce ben de gideyim dedim. Arkadaşını arayip iptal etti. Hep bunu yaparım. Mesela bir gün tel de konuşurken beni kızdıracak ya ; burda kızlar var çok eğleniyor um dedi. Gerçekten mi benim yanımda da erkekler var. Ben de çok egleniyorum dedim. O gün bugündür kızlar ile ilgili espiri dahi yapmaz. Neye kendimi Üzeyim. O düşünsün. Böyle yapmış olsaydın bu duruma gelmezdi. Biraz rahat olup erkeği ayar etmek lazım.

Evli adam bekar arkadaşlarıyla tatile gidiyorsa aldatma olasılığı %99 dur. Yatar mı oynaşır mı bilmem ama aldatır erkeğin nefsi gevşek çünkü.

Benim eşimde asla gidemez gidecem derse gider dönemez.

Tepkini doğru buldum evli adam evliliğin gerekliliklerini bilecek. İllaki herkesin kendi alanı olacak arkadaşları olacak vakit geçirecek ama tatile giderek değil. o zaman evlenmiyecekti

Evli degilim ama kiz arkadaslarimla yaptigim tatille, sevgilimle yaptigim asla ayni olmaz.
siz arkadaslarinizla tatil yapsaniz erkeklerlemi oynascaksiniz???

Back
X