Zehirlenme

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.833
63
28
Kızlar sabah haberim yokken çok fazla böcek ilacına maruz kaldım mide bulantısı oldu bende panik atak var zaten Acile gittim kan verdim.Sizce ilerisi için kalıcı bir hasara sebep olur mu araştırdım sinir sistemine zarar verir fln yazıyor çok korkuyorum zaten hastalıklardan.Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.Korkuyorum aşırı : (

Üzerimizdeki kıyafetleri değiştirin, bol su ile yıkanın. Sivi tüketin.
Bahsettiğiniz kadar ağır yan etkiler için sanayi tipi bir şeyeler maruz kalmanız gerek diye biliyorum.
Öyle evde kullandığınız böcek ilaçları ise söz konusu bu kadar korkmaniza gerek yok.
Aklınızda kalacaksa 7-10 gün sonra bir nöroloji randevusu alin, doktor muayene eder.
Geçmiş olsun

Bahsettiğiniz kadar ağır yan etkiler için sanayi tipi bir şeyeler maruz kalmanız gerek diye biliyorum.
Öyle evde kullandığınız böcek ilaçları ise söz konusu bu kadar korkmaniza gerek yok.
Aklınızda kalacaksa 7-10 gün sonra bir nöroloji randevusu alin, doktor muayene eder.
Geçmiş olsun
[/QUOTE
Binayı ilaçladılar ona maruz kaldım yarım saat kadar çok ağırdı kokusu hastanedeyim şuan.Norolojiye de gitmeliyim o halde teşekkür ederim.

Kızlar sabah haberim yokken çok fazla böcek ilacına maruz kaldım mide bulantısı oldu bende panik atak var zaten Acile gittim kan verdim.Sizce ilerisi için kalıcı bir hasara sebep olur mu araştırdım sinir sistemine zarar verir fln yazıyor çok korkuyorum zaten hastalıklardan.Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.Korkuyorum aşırı : (
uzun müddetler boyunca, sanayi tipi , korunmasız maruz kalsanız evet sinir sisteminde kalıcı hasara sebep olabilir ama size bir şey olmaz.üstünüzü başınızı temizleyin, duş alın, yoğurt yeyin temiz havaya çıkın bol su için.hiçbir şey olmaz.

uzun müddetler boyunca, sanayi tipi , korunmasız maruz kalsanız evet sinir sisteminde kalıcı hasara sebep olabilir ama size bir şey olmaz.üstünüzü başınızı temizleyin, duş alın, yoğurt yeyin temiz havaya çıkın bol su için.hiçbir şey olmaz.
On dk anca durdum binada ama bende hastalık korkusu var aşırı acile gittim.Çok teşekkür ederim iyiyim şuan.

Eğer bir sorun olsaydı zaten bayılırdınız panik atak da olduğu için tıkandıysanız korkmuşsunuzdur ama tek başınıza hastaneye gidebilmişsiniz yani bilinciniz açıkmış istediğiniz için tahlil yapmışlardır sakin olun sinir sistemibib zarar görmesi için baygın ve bilinç bulanıklığı olması gerekir

Bişeyiniz oldugunu sanmıyorum
Zira on dk kalmıssınız
Emin olun kalıcı zarar olsa hemen kusmaya baslardınız baygınlık gecirirdiniz vs
Sizinki biraz panik ataktan kaynaklı gibi geldi

Geçmiş olsun
banyo yapın ve hayran icin bol bol temiz hava alın korkmayın bişey olmaz allah'ın izniyle.

Doktordan şimdi geldim çmaşrıları makineye attım ve banyo oldum bi saat oldu sonuçlarda bişey çıkmadı çok şükür i.Doktor bişey olmaz dedi ama norolojiye gitsem mi bilemedim :KK43:
Bizim de ev ve apartmanımız ilaçlandı çıkmanıza bile gerek yok dediler insan sağlığına zarar vermiyormuş
Sizde de o tür ilaç kullanılmıştır bence

Back
X